Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

Evet telefon elinizdeyse parmak izi okuyucu işini gayet hızlı ve sorunsuz yapıyor... Ya benim gibi telefonu çalışırken masada bırakan ve elinde eldiven olan biri için sizce uygun mu?

Ekran eldivenle kullanmaya müsaittir. Ayardan açılabiliyor. Ancak tabiki de parmak izi eldivenle çalışmaz. Ayrıca çift tıkla açmak olsay idi parmak izi güvenliği ile beraber çalışmazdı. Yani devre dışı bırakmak zorunda kalırdınız ki. O zamanda anlamı kalmazdı. He bir tuş kilidi kısayolu ya da çift tıkla kapama widgetı gibi küçük birşey yüklenebilir parmak izini de açmak için kullanmaya devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben parmak izini kullanmıyorum zaten benim için sorun degil bozulup bozulmaması da umrumda degil... Bahsedilen market uygulamaları stabil çalışmıyor şimdilik benim gibi ilgilenenlere duyurulur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum bugün yarın olduğum yerde bakıcam bulabilirsem alıcam görmeden alıp riske atmak dolayısıyla sınır olmak istemiyorum dikkatli kullanmaya çalışıyorum simdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Valla bilmiyorum bugün yarın olduğum yerde bakıcam bulabilirsem alıcam görmeden alıp riske atmak dolayısıyla sınır olmak istemiyorum dikkatli kullanmaya çalışıyorum simdilik

Kesin haberim olsun abi aldığın zaman paylaş.

•  Huawei Nova & Nova Plus Huawei Nova & Nova Plus

• internette 1500 civarina satilmakta zenfone 3 ile arasinda kaldim. eski bir g7 kullaniciyim yine fp pesindeyim. sarz benim icin cok onemli full 3g acikken ekran sureniz kac saat arkadaslar oyun oynamam?

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    bende senin gibiyim ama asusa bi türlü güvenemiyorum

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    inanin asus bana da guven vermiyor... huawei yi tanir bilirim iyi markadir bana 4g de iken ekran acik kalma suresi 5 saati buluyor desinler ben alirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

nova modeli türkiyeye kesin gelecek.bir arkadaşım huaweide çalışıyor..mart nisan ayı arasında burada olacak.sabırsızlıkla bekliyorum..hayaller nova..üzerine kurulu..

Hocam arkadaşınıza bir sorsaniz nova plus ta gelecekmi acaba gelmeyecekse nova alacağım ama nova yı alipta peşinde de nova plus gelirse ahhh derim

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    kaçtan gelecek onu da bi sor 1300 e gelir mi bence gelmeli 12 ay taksitle 1572 ye denk geliyor zaten

• Telefonu aldım da sar değerleri yüksek mı biraz sanki

• gugklusaat G kullanıcısına yanıt
    hocam android surumu nedir ? birde 3g hep acikken ekran suresi atar misiniz?

• Ben de ilk önce asus zenfone 3 alma niyetindeydim asus zenfone 5den çok memnun kaldığım için asus fanıydım açıkcası.Yalnız asus zenfone 3ün kamerasında kumlanma gibi kronik bir sorunu var kullanıcı yorumları o şekilde.Alanlanrın çoğu pişman ben de rotayı huawei ye çevirdim ve bu modeli aldım şu an çok memnunum telefon her şeyiyle akıyor.Bir de mayıs 2016da açıkladığı telefonu ocak 2017de Türkiye de satışa sundu asus.Aklımızla dalga geçti acayip müşteri kaybına uğradı benim için asus bitti artık.Bana tek faydası onu beklerken bu telefonla karşılaşmam oldu.Asus bilgisayar yapmaya devam etsin telefonu telefoncudan alın derim.
  • pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    huaweide bu telefona guncelleme vermedi sanirim degil mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

huaweide bu telefona guncelleme vermedi sanirim degil mi hocam?

Eli kulağında olmalı henüz bize gelmedi

•  Huawei Nova & Nova Plus

• beyler bu adım saymaya yarayan sensör hangisi var mı bu telefonda

• Bu telefonun sar değerleri nasıl yüksek mi

• ben de asusla nova arasında kaldım ekran 5,2 olsa hiç düşünmeyecegim
  • ben asus almam garda? tırsıyom yoksa on numara telefon ama benim takip ettiğim kadarıyla hoparlörde ve kamerada bi sorun var gibi bide bence dokunmatik güvenilmez asus almata bi kaç defa karar verdim bi baktım hoparlörde ki o ses sorununu bi kaç ki?i yazmı? sonra vazgeçtim yine alıyım dedim bi baktım vodafone da kamera floresanda titriyo birde laser modelinde sanırım dokunmatik sorunu var gibi bi ihtimal zen 3 de de olur diye vazgeçtim piyasada en sorunsuz android bence huawei

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.