Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok tam bitirmem normalde bu debeme maksatlıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    honor 7 de ois yok ve bence ön kamerada flaş olması kötü flaş kullandiğın zaman gözlerin hep kapalı çıkıyo

• byzahmet kullanıcısına yanıt
    çift hatlı değil ki telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Sim + sim veya sim +micro sd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Yok tam bitirmem normalde bu debeme maksatlıydı

Gerçekten 14 nm mimarinin şarja etkisi müthiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

üstad yanlışın var 2 sim kart desteği yok nova da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

üstad yanlışın var 2 sim kart desteği yok nova da

Biziö ülkede firmware ile kapatmış olmaları mümkündür. Çünkü operatörler pek çift hatlı tel sevmez malum.

Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

http://m.gsmarena.com/huawei_nova-8284.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Nisan 2017; 9:35:55 >

• Güncelleme yakındır

Huawei has said Q1 2017 will see a rollout begin for its range of Android devices. Handsets which will be updated include the Huawei Mate 8 and Huawei P9 in the first wave, subsequently followed by the Huawei P9 Plus, Huawei P9 Lite, Huawei Nova, and Huawei Nova Plus.

• Arkadaşlar nova plus gelecekmi haberi olan varmı? Huawei sayfasında destek bölümünde Nova plus ta var ancak şuan satış yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 29 Nisan 2017; 18:5:8 >
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    dostum resmi sitede ben göremedim nova plus ı

• http://consumer.huawei.com/tr/support/mobile-phones/novaplus-tr-sup.htm

Burda

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz olabilir.o zaman nova nın çift hatlı olan modelinin romunu kursak çalışır mı acaba.gorunurde donanım olarak bu fark yok gibi görünüyor

• Cihazı alalı 1 hafta olmadı, genel olarak çok memnunum yalnız şu lg deki gibi tuş kilidi açıp kapamak İçin ekrana çift tıklama olayı da olsa tadından yenmezdi... Sizce bu özellik yazılımsal mı donanımsal mı... Ben Yazılımsal olduğunu dusunuyorum ve bu kadar basit bir özellik neden eklenmemiş diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

Cihazı alalı 1 hafta olmadı, genel olarak çok memnunum yalnız şu lg deki gibi tuş kilidi açıp kapamak İçin ekrana çift tıklama olayı da olsa tadından yenmezdi... Sizce bu özellik yazılımsal mı donanımsal mı... Ben Yazılımsal olduğunu dusunuyorum ve bu kadar basit bir özellik neden eklenmemiş diye düşünüyorum...

mağazada çift tıkla kapatma uygulamaları var ekran kilitle yi kullanıyorum ben boş bir yere görünmez widget oluşturuyor ve çift tıklayınca açıyıor. parmak iziyle de geri açarsın. Evet kendisinde olsaymış fena olmazdı tabi

• Double tap to lock (ekranı kilitle) uygulaması

• 7,0 İLE GÜZEL OLMUŞ
  • Yapmayın arkadaşlar ya adamlar en hızlısından parmak izi okuma koymuşlar kullanın diye ne çift tıklaması ne gerek var buna koy parmağını saniyenin onda biri kadar bir sürede açılsın lg de çift tıklayana kadar ben mesajlarıma bakıyor oluyorum hemde güvenlik şartları tamken ote yandan birde çift tıklama yapacağız sonra şifre vs uğraşacağım derseniz ben mesajımı cevaplanmış bile olabilirim.

• Evet telefon elinizdeyse parmak izi okuyucu işini gayet hızlı ve sorunsuz yapıyor... Ya benim gibi telefonu çalışırken masada bırakan ve elinde eldiven olan biri için sizce uygun mu?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Çok tşk...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Yapmayın arkadaşlar ya adamlar en hızlısından parmak izi okuma koymuşlar kullanın diye ne çift tıklaması ne gerek var buna koy parmağını saniyenin onda biri kadar bir sürede açılsın lg de çift tıklayana kadar ben mesajlarıma bakıyor oluyorum hemde güvenlik şartları tamken ote yandan birde çift tıklama yapacağız sonra şifre vs uğraşacağım derseniz ben mesajımı cevaplanmış bile olabilirim.

Bazı kişiler tuş kilidi takıntısı olabilir bozulmasın diye hacı ekran camını ne yapacağız

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.