Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanercan

Şu 7 güncellemesini erken alan arkadaş vardı ikonlar hala dana gibi mi

İkonları küçültebiliyorsun iyi de şu anda da ayarı var bulayımda atayım sana ekranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad nasıl oluyor şöyle yav ikonlar kocaman. Ayrıca tam uyan tamperli cam ve silikon kılıf yok mu?

Birde bir yürekli bana yardım edebilir mı AliExpress konusunda

• bu swift keyde türkçe karakterler nasil geliyo klavyeye

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Şu 7 güncellemesini erken alan arkadaş vardı ikonlar hala dana gibi mi

İkonları küçültebiliyorsun iyi de şu anda da ayarı var bulayımda atayım sana ekranı

6 da mı küçültebiliyorsun alla alla eğer öyleyse ben bulamadım sırf o yüzden başka tema kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Valery

Üstad nasıl oluyor şöyle yav ikonlar kocaman. Ayrıca tam uyan tamperli cam ve silikon kılıf yok mu?

Silikonların kesimleri kötü tam uyan şu anda beyaz çerçeveli olan var 30 tl ye. Yukarlarda paylaştım. Silşkonları denemek istersen sana kargoyla ödemeli göndereyim kullan. Ücret vs istemem zaten kargo 10 tl fln tutar sanırım

• Piyasada aynı silikonlar var belli. Ya da bana denk gelmedi. Ali de nasıl bir yardıma ihtiyacın var

• Paul Valery P kullanıcısına yanıt
    ikonların boyları olmasa da ekranda sık aralıklarla yerleşim yapıp daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz ben 5x5 kullanıyorum güzel oluyor nasıl olacağına gelirsek

boş bir alanda ekrana basılı tutun ekran küçülünce altta en sağda diğer ayarlar var oraya girin en üstte ki 4x5 i 5x5 yapın
  • huaweiyi aradım telekom bayileri telefon kalmadı satış yok falan diyo dedim eleman telekom stoklarına baktım bayada telefon var dedi öyle bi şey yok dedi acaba diyorum elinde telefon kalmayan bayiler başka telefon satmak için sallıyo mu

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    aynen açıkladım yukarıda ikonların boyları değil ama aralıkları sıklaşıyor birde en alt barı 4 lü değil 5 li kullanırsanız güzel görünüyor
     Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 9 Mayıs 2017; 12:42:15 >
  • quote:

quote:

Üstad nasıl oluyor şöyle yav ikonlar kocaman. Ayrıca tam uyan tamperli cam ve silikon kılıf yok mu?

Silikonların kesimleri kötü tam uyan şu anda beyaz çerçeveli olan var 30 tl ye. Yukarlarda paylaştım. Silşkonları denemek istersen sana kargoyla ödemeli göndereyim kullan. Ücret vs istemem zaten kargo 10 tl fln tutar sanırım

silikon olanı almayı düşünüyorum işe yaramazsa aliexpress.com dan allım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

huaweiyi aradım telekom bayileri telefon kalmadı satış yok falan diyo dedim eleman telekom stoklarına baktım bayada telefon var dedi öyle bi şey yok dedi acaba diyorum elinde telefon kalmayan bayiler başka telefon satmak için sallıyo mu

en sonunda sana kalmayacak telefon daha almadın demi
  • O ayarı biliyorum yaw neyse o zaman :)

•  Huawei Nova & Nova Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: varol7

quote:

quote:

silikon olanı almayı düşünüyorum işe yaramazsa aliexpress.com dan allım ?

Ali de güzel kılıflarlar var. Hybrid kılıflar var çok güzel bakalım sipariş ettim bende gelince payşacağım

• cemus kullanıcısına yanıt
    dostum dedimya çarşamba ya da perşembe diye sen bana düzgün bi kılıf ve ekran koruyucu linki paylaş

• quote:

dostum dedimya çarşamba ya da perşembe diye sen bana düzgün bi kılıf ve ekran koruyucu linki paylaş

Kılıf

http://m.n11.com/huawei-p10-nova-kilif-delikli-soft-pc-rubber-P141565119

Nano cam (yanında gelen)

http://m.n11.com/huawei-nova-silikon-kilif-02mm-1mm-nano-kirilmaz-cam-P175731249

eyvallah

sana ve cemus dostuma son kez soruyorum wifi performansı iyi demi yavaş değil çünkü Allah izin verirse kırılmaz bizulmaz çalınmazsa Allah da bana ömür ve sağlık verirse en az 4-5 sene kullanırım ondan ısrarla soruyorum

• quote:

sana ve cemus dostuma son kez soruyorum wifi performansı iyi demi yavaş değil çünkü Allah izin verirse kırılmaz bizulmaz çalınmazsa Allah da bana ömür ve sağlık verirse en az 4-5 sene kullanırım ondan ısrarla soruyorum

Mis gibi. Önceki cihazında çok sorun yaşadın sanırım. Cihazda wifi ve 4,5g bağlantısında ping şişme yavaşlama yada sinyal sorunu vs teknik olarak hiç rastlamadım

• quote:

huaweiyi aradım telekom bayileri telefon kalmadı satış yok falan diyo dedim eleman telekom stoklarına baktım bayada telefon var dedi öyle bi şey yok dedi acaba diyorum elinde telefon kalmayan bayiler başka telefon satmak için sallıyo mu

yıllardır sektördeyim o tip bayilerde ve vatandır golddur teknosadır gibi yerlerde çalışanlar vs genelde sallamasını iyi bilirler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.