Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran fotoğrafı, ekrana parmağın eklem yeriyle iki defa seri bir şekilde vurunca alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. imei ilk rakam 8, son rakam 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet eklem kullanarak seri bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz ayarlardan açık değil yada alışamadıysanız eklem kullanmaya ayrıca ekran görüntüsü için bildirim çubuğunu aşağı çekerek orada bulunan kısa yolların (gps, ekran kaydı , wifi et. nok. vb.) olduğu alanı hafif yukarı çekin düzenle diye bir buton çıkacak ona basınca ekran görüntüsü tuşunu görebilirsiniz
  • Arkadaşlar kısa bir ara vererek kandil gününde konu dışı olan bir paylaşım yapacağım. Küçük büyük her türlü yardım inanın bir aileye büyük bir iyilik olacaktır. Farketmemiş görmemiş olan arkadaşlar olabilir diye paylaşıyorum. Lütfen linki inceleyiniz....

https://forum.donanimhaber.com/ece-yeumutol-4-kutu-ilac-bulunursa-kucuk-ece-yuruyecek--126135994
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

teşekkür ederim. imei ilk rakam 8, son rakam 1

Demek ki gerçekten de IMEI no'ya göre veriyorlar güncellemeyi. Sizden başka 1-2 kişinin de ilk rakam 8 son rakam 1'di

• merhaba arkadaslar bu cihaz hic guncelleme aldi mi ?(android 7yi kastetmiyorum) bana hic güncelleme gelmedi de . cihaz telefoncudan alindi faturada türk telekom yaziyor yurt disi degil yani

hattim türkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road runner* -- 10 Mayıs 2017; 17:7:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: road runner*

merhaba arkadaslar bu cihaz hic guncelleme aldi mi ?(android 7yi kastetmiyorum) bana hic güncelleme gelmedi de . cihaz telefoncudan alindi faturada türk telekom yaziyor yurt disi degil yani

hattim türkcell

Yok hocam henüz hiçbir güncelleme almadık , Huawei verdi mi tam veremiyor sanırım güncellemeyi

• teşekkür ederim hocam

ekrani tuş kullanmadan kapatmak icin kisayollarda bekletme düğmesini aktif hale getirin bayağı guzel bisey

• Şu 7.0'ı da bi alamadık gitti. Hergün mail atıyorum hızlı olun diye hâlâ bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: road runner*

teşekkür ederim hocam

ekrani tuş kullanmadan kapatmak icin kisayollarda bekletme düğmesini aktif hale getirin bayağı guzel bisey

Sadece orada ki tuş kilidini atayabiliyor muyduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 10 Mayıs 2017; 20:44:2 >
  • Arkadaşlar EMUI 5 güncellemesi almayıp yanında bilgisayarı olan varsa hisuite programı ile bilgisayarından güncellemeyi denesin belki oradan güncelleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouWithMe

Arkadaşlar EMUI 5 güncellemesi almayıp yanında bilgisayarı olan varsa hisuite programı ile bilgisayarından güncellemeyi denesin belki oradan güncelleyebiliriz.

Ben denedim orda da yok güncelleme .. biraz sabretmemiz gerekecek :(

• Arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucu geldi resimlerini atıyorum fikir sahibi olursunuz

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

• quote:

Arkadaşlar EMUI 5 güncellemesi almayıp yanında bilgisayarı olan varsa hisuite programı ile bilgisayarından güncellemeyi denesin belki oradan güncelleyebiliriz.

Şimdi onu diyecektim bende

• quote:

Ben onu ilk gün denedim boşa heves yapmayın arkadaşlar sadece program güncelleniyor ben gene aradim destek hattını bir aya kadar herkes almış olur diyor imei ye göre merkez tarafından gönderiliyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Ben onu ilk gün denedim boşa heves yapmayın arkadaşlar sadece program güncelleniyor ben gene aradim destek hattını bir aya kadar herkes almış olur diyor imei ye göre merkez tarafından gönderiliyor diyor

3, hafta gibi bize anca gelir sanırım (6)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucu geldi resimlerini atıyorum fikir sahibi olursunuz

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Kılıf yaramazda nasıl toz kaçırmadan takabildşn mi camı :)

• Daha deneyemedim eve geçince bakalım hayırlısı toz kacarsa bahtımıza artık

• Beyler kilit ekranında gelen bildirimleri sadece görebiliyoruz, kilit ekraninda gelen bildirimin detayının (mesela WhatsApp) görülebildiği bi ayar var mı ? Ekli ayarı yaptım ama yine de mesajın detayını goremiyorum

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 10 Mayıs 2017; 22:46:17 >
  • benim anlamadığım huawei'nin yeni çıkan p10 dahil çoğu modeli tekno marketlerde rahatça bulunurken neden bu telefon için telekoma muhtacız, zaten geç getirdin.

veya söyle oradan başka biryerde satılmayacak diye.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.