Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yazdığımda yetkililere ileteceğiz diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Telekomdan nova alarak aranıza katıldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneider17

Arkadaşlar Telekomdan nova alarak aranıza katıldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun. Tavsiye derken ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne kdr ekran süresi alıyorsunuz? Batarya performansınız nedir?

• schneider17 kullanıcısına yanıt
    Uygulama kilitlemek için telefon yöneticisi uygulamasını kullanabilirsin parmak izi ile uygulama kilitlerini açabilirsin

• valentino_vip kullanıcısına yanıt
    kullanıma bağlı ekran süresi 5 saat civarı değişiyor en çok 8 saate yakın aldım ortalama 2 günde bir şarja takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol7

kullanıma bağlı ekran süresi 5 saat civarı değişiyor en çok 8 saate yakın aldım ortalama 2 günde bir şarja takıyorum

Örneğin 5 saat civarı aşdığınızda ne tür bir kullanım şekliniz vardı?

• varol7 V kullanıcısına yanıt
    5 saat civarı derken 5 saatin altına iniyomu süre

• Merhaba arkadaslar ben yaklasik 25 gundur kullaniyorum. Altin rengini aldim. Cihazdan gayet memnunum. Öncelikle ilk goze carpan yeri ise tasarimi. Daha once sirasiyla zenfone,a3,6 plus, xperia, cihazlarini kullandim fakat tasarim yonunde sanirim benim gozumde ve gonlumde zirvede ki arkadas nova.En cok begendigim kisimlardan bir digeri ise basit ve sade menusu. İPhone menusune benzeyen bir tasarim var ve gayet hos. Onun disinda batarya olayini burada konusmiycam (37 sayfayida okudum) Cemus isimli arkadasimiz zaten kimseyi kirmamis herkese gerek yazili gerek resimli yanit vermis. Kamera konusunda sanirim 6 plustan sonra kullandigim en iyi kamera diyebilirim. Hatta manuel mode ile cok kaliteli fotograflar yakaladim. Genelde normal isikta ki performansi gercekten cok cok guzel. Cihazda islemci kaynakli isinma olayi zaten yok.Hoparlor benim icin hayet yeterli. Az diyen arkadaslarin aradigi pionerr ses sistemi herhalde. Kucukcuk hoparlorden cikan ses gayet tatmin edici. İPhonede ki parmak izi ile bu cok farkli gercekten bu cok kaliteli ayrica tus kilidiniz kapali yani ekran kapali. Uyandirmaya gerek duymadan parmaginizi sensore koyunca direk aciyor bugayet guzel bi olay.

*Cumlelerimde dusukluk olduyss kusura bakmayin az kitap okumanin zararlari :)

*Foruma Nova icin kayit oldum.

*İMEİ 86 ile baslayip 5 ile bitiyor.(Bende cok merak ediyorum 7'yi)

Esenlikler dilerim arkadaslar

• İlk aldığım akılllı telefon. Normal kullandım. Bir iki saat internete girdim. Wifiden telefon güncellemsi yaptım. İlk şarjı 5 gün gitti. Şimdi şarja bağladım. Süper bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneider17

İlk aldığım akılllı telefon. Normal kullandım. Bir iki saat internete girdim. Wifiden telefon güncellemsi yaptım. İlk şarjı 5 gün gitti. Şimdi şarja bağladım. Süper bir telefon.

5 gün nwdir hocam telefona lpg mi taktırdınız yoksa :-) maşallah

• 14 nanometrenin faydası

• Dün akşam başıma gelen olayı aktarayim arkadaşlar hat eşimin üzerine olduğu için evimin yakınındaki TT ofisine gittim Nova var evet ama faturaya ek satamiyoruz dediler neden dedigimde tt nova nin taksitli satisi için bir seyler anlattı tüm bayilerde mı dedim evet dedi sadece peşin yani kredi kartı ile banka üzerinden taksit yapılıyormuş nasil oluyor dedim çünkü 15 dk önce başka bayide sordum evet 12 taksitle su fiyata alabilecegimi söylediler dedim ordan alsaydiniz beyefendi dedi dalga geçer gibi peki dedim kartla alırsak ne kadar oluyor adan 12 taksit 1950 ye gelir demesinmi oha dedim ve çıktım bugün TT MH. Aradım cihaz varsa ve sizinde alma onayınız varsa alabilirsiniz dediler şikayet edicektim bayi nosu yoktu buyu ihtimalle banka ile anlaşma yapip komisyon almaya calisiyorlar akşama şikayet edicem uyanık olun arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Dün akşam başıma gelen olayı aktarayim arkadaşlar hat eşimin üzerine olduğu için evimin yakınındaki TT ofisine gittim Nova var evet ama faturaya ek satamiyoruz dediler neden dedigimde tt nova nin taksitli satisi için bir seyler anlattı tüm bayilerde mı dedim evet dedi sadece peşin yani kredi kartı ile banka üzerinden taksit yapılıyormuş nasil oluyor dedim çünkü 15 dk önce başka bayide sordum evet 12 taksitle su fiyata alabilecegimi söylediler dedim ordan alsaydiniz beyefendi dedi dalga geçer gibi peki dedim kartla alırsak ne kadar oluyor adan 12 taksit 1950 ye gelir demesinmi oha dedim ve çıktım bugün TT MH. Aradım cihaz varsa ve sizinde alma onayınız varsa alabilirsiniz dediler şikayet edicektim bayi nosu yoktu buyu ihtimalle banka ile anlaşma yapip komisyon almaya calisiyorlar akşama şikayet edicem uyanık olun arkadaşlar

Ticaret ahlakıda bitmiş. Gözgöre göre nasıl yalan konuşmuşlar...

• Arkadaşlar radyosu varmıydı ? Ayrıca internetsiz olarak gps navigasyon kullanan varmı bu telde nasıl ?
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Kamera şakası falan olmalı ben bu cihazı 1606 tl ye 24 ay taksitle aldım tt den baktılar peynir ekmek gibi satılıyor başka cihaz satamıcaklar karı artıralım bari demiş o bayii genel merkezlerini arayın işin aslını öğrenin gerekirsede şikayet edin bunu tt sayfasında nasıl veriyorsa öyle satmak zorundalar sonuçta

• Arkadaşlar şu güncellemeyi alan arkadaşlar bi kendini gostersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Arkadaşlar radyosu varmıydı ? Ayrıca internetsiz olarak gps navigasyon kullanan varmı bu telde nasıl ?

Ben yurtdışındayken internetsiz GPS kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım . Çok iyi çalışıyor .

• An itibariyle ali den sipariş ettiğim hibrit kılıf geld. Şiddetle tavsiye ederim. 2 haftada elimde oldu.

Marka yeni lüks 3d kickstand fundas huawei nova hibrid case silikon kapak 5.0 "tpu pc 360 tam koruyucu cep telefonu kapak

http://s.aliexpress.com/MbeyErIz

(from AliExpress Android)

Dizaynı kalitesi fiyatına göre harika. Kesimleri işçiliği tam resimdeki gibi. Metal tuşları da şahane sanki cihazın kendi tuşları gibi. Yanında bir de jelatin koruma geldi. Valla cemus ve beyler ürünü bu satıcıdan alın pişman olmazsınız.

Beyaz kullananlar Royce Silver önerimdir çok yakışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Mayıs 2017; 19:47:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Dün akşam başıma gelen olayı aktarayim arkadaşlar hat eşimin üzerine olduğu için evimin yakınındaki TT ofisine gittim Nova var evet ama faturaya ek satamiyoruz dediler neden dedigimde tt nova nin taksitli satisi için bir seyler anlattı tüm bayilerde mı dedim evet dedi sadece peşin yani kredi kartı ile banka üzerinden taksit yapılıyormuş nasil oluyor dedim çünkü 15 dk önce başka bayide sordum evet 12 taksitle su fiyata alabilecegimi söylediler dedim ordan alsaydiniz beyefendi dedi dalga geçer gibi peki dedim kartla alırsak ne kadar oluyor adan 12 taksit 1950 ye gelir demesinmi oha dedim ve çıktım bugün TT MH. Aradım cihaz varsa ve sizinde alma onayınız varsa alabilirsiniz dediler şikayet edicektim bayi nosu yoktu buyu ihtimalle banka ile anlaşma yapip komisyon almaya calisiyorlar akşama şikayet edicem uyanık olun arkadaşlar

Oha ben ikinci cihazı novayı yansıttım faturaya yeni 73×24 ay. O bayi şerefsizmiş.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.