Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zaten sabah aradim TT MH. de bayının adı aklimda yoktu akşam bakıp edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar batarya ile ilgili bir bilgi daha aktarıcam.

Bugün sabah şarjdan çıkardım. Sürekli 4,5G açık kaldı. Ekran açık kalma süresi yaklaşık 3 saat ve kalan şarj oranı %60.
    Tabi 1 yabancı dizi izledim ve sims oynadim ikisi yaklasik 1,5 saat sürmüştür.

Bana göre fazlasıyla kaliteli bir bataryaya sahip.

Yine sorularınız oldukça ben yardımcı olmaya çalışırım.

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzrecordss -- 12 Mayıs 2017; 15:44:8 >

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Ne kadara geliyor peki hiç tecrücem yok bu tür sitelerden yana bi gün deniyeyim madem

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Ne kadara geliyor peki hiç tecrücem yok bu tür sitelerden yana bi gün deniyeyim madem

Bugün bir kaç yerden nano cam ve yedek olarak aynısından bir tane daha sipariş verdim. 5,80 dolar mı ne çok da uygun fiyat. Valla çok eledim bunun üzerine bizim cihazlar için daha iyi hibrit kılıf görmedim ali de. Sorunsuz geldi 22 nisanda vermiştim siparişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar

Yarin sabah bu telefonu almayi dusunuyorum.kullanan arkadaslardan bir ricam var. Muzik dinlemeyi seven biriyim acaba ses kalitesi nasil ? radyosu varmi?

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    hiç inmedi 4,5 g sürekli açık [gece uyurken kapalı ] 5 s 15 dakika %19 şarjım kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: schneider17

İlk aldığım akılllı telefon. Normal kullandım. Bir iki saat internete girdim. Wifiden telefon güncellemsi yaptım. İlk şarjı 5 gün gitti. Şimdi şarja bağladım. Süper bir telefon.

5 gün nwdir hocam telefona lpg mi taktırdınız yoksa :-) maşallah

walla 5 gün ne :) sabah şarjdan çıkartıyon 2. gün akşam yatarken şarja takıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskn20

Merhaba arkadaslar

Yarin sabah bu telefonu almayi dusunuyorum.kullanan arkadaslardan bir ricam var. Muzik dinlemeyi seven biriyim acaba ses kalitesi nasil ? radyosu varmi?

ben kullaklıktan memun değilim yürüken kulağımdan düşüyor :( ses katitesi 10 üzerinden 8 puan alır . Radio yok 2016 sonunda çıktığı için 2017 modellerde var :)
  • en son 3 gün önce şarja taktım.Millet bitmesin diye uğraşır ben de bitse de şarja taksam diye uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol7

quote:

Orijinalden alıntı: cskn20

Merhaba arkadaslar

ben kullaklıktan memun değilim yürüken kulağımdan düşüyor :( ses katitesi 10 üzerinden 8 puan alır . Radio yok 2016 sonunda çıktığı için 2017 modellerde var :)

Hocam o iş kulak yapısına göre değişebilir benim kulaklarıma tam uyumlu fakat lgnin ve asusun kulak içi kulaklıkları da benim kulağımda durmuyordu.ses kalitesinde aynı fikirdeyim ama benim işimi görüyor ben memnunum.
  • zenfone 3 64 ile nova arasında kaldım sizce hangisi ve neden? Şimdiden teşekkürler
  • F01-740d F kullanıcısına yanıt
    zf 3 konusuna bakmıştım benzer sorunlar yaşayan kullanıcılar vardı novaya gelecek olursak her yönden tatmin edecektir huawei genellikle stabil ürünler ürettiği için belli bir kitlesi var

sen yine bi zf 3 konusunu incele yine sorunlar devam ediyorsa novaya alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı odaklama sağ olsun

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Mayıs 2017; 22:36:41 >
  • Evet arkadaşlar 5. Tt bayisinde buldum cihazı kazasız belasız inşallah bende buralardayim ( bu arada dün sorupta peşin satmaya çalışan tt bayisine bugün tekrar ugradim baska birisi vardı tekrar sordum faturaya ilave veremiyiruz tt da cihaz kalmadığı için kaldırıldı falan dedi önce bende tt ile konuştuğunu ve cihaz varsa ve şartlarım uygun ise vermeleri gerektiğini soyledim bunun üzerine ağız değiştirip telefon iade cihaz o yüzden faturaya ilave satamiyoruz demeye başladı bende çıktım ve tt Musteri hizmetlerine şikayet ettim bakalım. aklımdaki su telefonu faturaya ek olarak birisi alıp geri sattı dusuk bir ücrete onlarda tekrar satıyor olabilir her halükarda hakettiler)

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir an yakalamışsın güzel fotoğraf olmuş iyi ışık altında cihaz güzel resim çekiyor be arkadaş ön kamerada çok iyi bu arada

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız iş güzarların ceza almaları şart ki adam olsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Evet arkadaşlar 5. Tt bayisinde buldum cihazı kazasız belasız inşallah bende buralardayim ( bu arada dün sorupta peşin satmaya çalışan tt bayisine bugün tekrar ugradim baska birisi vardı tekrar sordum faturaya ilave veremiyiruz tt da cihaz kalmadığı için kaldırıldı falan dedi önce bende tt ile konuştuğunu ve cihaz varsa ve şartlarım uygun ise vermeleri gerektiğini soyledim bunun üzerine ağız değiştirip telefon iade cihaz o yüzden faturaya ilave satamiyoruz demeye başladı bende çıktım ve tt Musteri hizmetlerine şikayet ettim bakalım. aklımdaki su telefonu faturaya ek olarak birisi alıp geri sattı dusuk bir ücrete onlarda tekrar satıyor olabilir her halükarda hakettiler)

Terbiyesiz herifler. İade de olsa en başından söylemeleri gerekti zaten
  • Bölge müdürlüğüne kadar mail at her yerle paylaş. Metnin kısa öz ve anlaşılır olsun.
  • F01-740d F kullanıcısına yanıt
    dostum zenfone 3 formunu hiç okumadın galiba donanım olarak novadan üstün ama sorun çıkarma konusundada çok çok üstün

• Kulaklık kalitesini beğendim yani tatmin edici. Radyonun olmaması biraz kötü ama benim için çok kritik bir olay değil. Nova ekibi gittikçe kalabalıklaşıyor herhalde :) iyi geceler arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.