Bildirim
Huawei Nova & Nova Plus (39. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
Çok güzel bir an yakalamışsın güzel fotoğraf olmuş iyi ışık altında cihaz güzel resim çekiyor be arkadaş ön kamerada çok iyi bu arada
Aynen hayvan tam esnedi o sırada. Işık koşulları işte..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yavaş çekim mesela samsung a5 2017 de yok birde o kadar inceleye baktım amiral gemisi modeller hariç hiç bir telefonun gece ne düzgün foto nede düzgün vudeo çektiğini fgörmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu arada pil kullanımına nereden bakıyorduk ekran süresi falan çıkan yer bulamadım ben pil kullanımından kastım ekran süresine nereden bakiyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 13 Mayıs 2017; 15:16:21 >
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Türk Telekom'dan 24 ay taksitle 1752 TL ye titanyum gri Nova aldım. 2 haftadır kullanıyorum harika bir telefon alırken xperia x ile nova arasında Tereddütte kalmıştım. Huawei Nova aldım ve iyi ki almışım Arayüzü Xperia cihazlardan kat kat daha hızlı ve stabil. Umarım isteyen herkeze en kısa sürede nasip olur. EMUI 5 güncellemesi bu hafta gelir diye umuyorum. Daha da iyi olacak telefon.
-
Fotolar çok iyi bence pro makine kullanmış biri olarak oldukça başarılı anlık fotolar çekiyor kamera ışık altında geceyi çok karıştırmıyorum zaten o konuda acayip pahalı pro makinen yoksa hepsi belli ölçülerde çuvallıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ellez78
Bu arada pil kullanımına nereden bakıyorduk ekran süresi falan çıkan yer bulamadım ben
Telefon yöneticisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon kalmadı diyor bütütün telekom bayileri telekom sınırlı sayıda gelmi? bitmi? bana ayıracak lavukta tabiki ayırmamı? fakat geçen huawei yi aradım baya telefon var demi?ti bu nasıl i?
Ülkeye gerçekten sınırlı sayıda gelmiş olabilir çünkü teknoloji mağazalarında satılmıyor. Başka bayilere bakın derim.
Otomatik moddamı çektiniz hocam çok iyi çıkmışlar.
Bende 20 günluk satabilirim.
niye beğenmedin mi
size bir bayinin söylediği son bombayı payla?ıyorum telefonun satı?ı sar değeri yüksek olduğu için btk tarafından yasaklanmı? Allahım sen büyüksün yarabbim
Aynen şipşak modda çektim
Moto G4 plus daha yüksek olmasına karşın hala satista
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercan
quote:
Orijinalden alıntı: ellez78
Bu arada pil kullanımına nereden bakıyorduk ekran süresi falan çıkan yer bulamadım ben
Telefon yöneticisi
Hocam teşekkürler de sormak istediğim ekran süresi idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X