Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ah_1903

zaten telefonun ı?ıklı ortamda kamerası iyi iki kamerada ama ı?ık azalınca ön kamera kötü ama arkada ki flaş kaliteli gibi ve karanlıkta süper gece modu kullanmazsanda kurtarır video düşük ışıkta kötü gibi kumlu oluyo ha bunlar olumsuzluk mu evet ama bu olumsuzlukların olmadığı telefonlarda p10 s7 falan onların dışında düşük ışıkta hem video hem foto kabul etmek gerekirse kötü paramızın alabileceği bu kadar yani yüce rabbimin bugünlerine şükür Allah a hamd olsun hepimiz iyi günlerde kullanalım inşaallah

Aynen. Benim gibi önceden zeiss optikli cihaz kullanıp da geçmeyi düşünen merak edenler için rehber olur diye düşündüm. Meraklısı var illaki. He bana göre ikisi de şahane yeterli. :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada alixpress de novalar için lens koruması buldum. Aynı ekran koruyucusu gibi. Sadece lensi kaplıyor

• Bu arada paylaşan oldumu bilmiyorum %5 ten 2 saatte %100 tam dolum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Mecburen hocam ofis elamanı olmadigimiz için elimde olmadığı zaman cepte

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan nihayet almışsım

• cemus kullanıcısına yanıt
    şükür gardaş sağol ama yukarıda bi sorum vardı onu okuyup bi değerlendirsen birde titreşimi zayıf mı telefonun bana az gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Mecburen hocam ofis elamanı olmadigimiz için elimde olmadığı zaman cepte

İşte muhtemelen cepteki tozlar fln çizdi.abi alsana idareten koruma

• quote:

şükür gardaş sağol ama yukarıda bi sorum vardı onu okuyup bi değerlendirsen birde titreşimi zayıf mı telefonun bana az gibi geldi

İmei son no kac kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacocuk1986

quote:

İmei son no kac kardeş.

6

• Cemus bu konunun admini olsana. Yada düzgün bir girişle yeni konu açıp sen mi idare etsen. Konuyu açan arkadaş güncellese girişi vs iyiydi

• cemaat iki soru sordum kimse oralı olmadı bi daha soruyom bi igikenseniz 1– titreşim zayıf mı 2– oto parlaklıkta telefon parlaklığını öok yavaş ayarlıyo ve bildirim öubğundaki parlaklık ayar butonu aydınlanmasına göre veye kararmasına göre sağa sola yavaşöa hareket ediyo sizde de böyle mi

2200

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Evet ekran ışık geçişleri yavaşca yumuşak geçişler yapıyor güneş altında bazen sorun olabiliyor bu yavaşlık güncellemeden sonra düzelir belki alan arkadaşlar bir bakıversin titreşim konusunda ben fatketmedim bana yetetli geldi

Konuyu başlatan arkadaş açıp gitmiş mi ki nerde o hakkaten yok ben olmayım ya sizde varsınız idare ediyoz böyle bide o iş nasıl devralınır bilmiyorum hiç o işleri

• cemus kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman sensörde sorun yok yavaş oluyosa

• quote:

cemaat iki soru sordum kimse oralı olmadı bi daha soruyom bi igikenseniz 1– titreşim zayıf mı 2– oto parlaklıkta telefon parlaklığını öok yavaş ayarlıyo ve bildirim öubğundaki parlaklık ayar butonu aydınlanmasına göre veye kararmasına göre sağa sola yavaşöa hareket ediyo sizde de böyle mi

Titreşim normal.

Yazılımsal bir olay 7 yi alınca düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: varol7

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-nova-silikon-sert-rubber-kilif-kirilmaz-cam-P175810926?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=102_213_3097&utm_term=web_product_ng

bu ürünü alıp kullanan var mı arkdaşlar

Ben ondan da almıştım çok parmak izi bırakıyor. Ancak yukarlarda arkası delikli olan modelini paylaştım. O daha iyi şık ve izde bırakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Konuyu başlatan arkadaş açıp gitmiş mi ki nerde o hakkaten yok ben olmayım ya sizde varsınız idare ediyoz böyle bide o iş nasıl devralınır bilmiyorum hiç o işleri

Gerçi haklısın. Neyse salla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Orijinalden alıntı: varol7

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-nova-silikon-sert-rubber-kilif-kirilmaz-cam-P175810926?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=102_213_3097&utm_term=web_product_ng

bu ürünü alıp kullanan var mı arkdaşlar

Ben ondan da almıştım çok parmak izi bırakıyor. Ancak yukarlarda arkası delikli olan modelini paylaştım. O daha iyi şık ve izde bırakmıyor.

daha önceki önerdiğin ekran için slikon camı bu gün kargocu getirdi taktım kenarlardan tam oturtamadım benden kaynaklı olabilir :) arka kılıfı delikli olanı ben begenmedim :)telefoncudan silikon renksiz olanı aldım onla idare ediyorum

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.