Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle birşey olabilirmi yaw ağzı olan konuşuyo her konuşanıda bayii mi yapıyorlar ne kadar gerzek bir millet olduk o bayii ve şahsı bu konuda zorlayın bence aslı varsa eğer ki bu da bir iftimal sonuçta bu kadar satış neden yapılmış aslı yoksa böyle bir iftirayı üreten organı çok zorlanmış mı ifşa edelim böyle bayii leri ya kanıt koysunlar ki alan vatandaşda ona göre davransın hakkını arasın sağlık daha önemli o zaman gidelim bunu satan tt ye ve bayiilerine dava açalım yada yalansa rezil olsunlar milleti kandırırken iki kere düşünsünler ayıp ya iki kuruş kazanıcam diye ayak üstü kırk yalanda söylenmez ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Bu arada pil kullanımına nereden bakıyorduk ekran süresi falan çıkan yer bulamadım ben

Telefon yöneticisi

Hocam teşekkürler de sormak istediğim ekran süresi idi

Hocam iki yol var

1) ayarlar/ gelişmiş ayarlar/pil yöneticisi/ burada yuvarlak yüzdelik yerere bir kere tıklıyorsun aşağı doğru inen gragik ekranı geliyor en alta ''tüketim seviyeleri'' var ona tıkla sonra üste ''donanım'' a tıkla en sonda ekran kullanımına tıkla

2)telefon yöneticisi/pil yöneticisi/gerisi aynı

• cemus kullanıcısına yanıt
    dostum btk yasakladı diyo sonra p9 ve p 10 öneriyo p9 un sar değeri 1.49 ha deseki nova yasaklandı bundan dolayı tamam sorun yok ama sen sar değeri yüksek olan p9 u önenirsen ben buna inanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

size bir bayinin söylediği son bombayı payla?ıyorum telefonun satı?ı sar değeri yüksek olduğu için btk tarafından yasaklanmı? Allahım sen büyüksün yarabbim

Alla allasasa huawei ye açıp sorsana bi böyle böyle diyorlar diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Aksine güzel hızlı. P10 veya p10 plus alacam.

• Ekran koruyucusu alamadan nazarligimiz oldu ekran alt tarafında uafak bir çizik oluştu (çizik değildir diye teselli ediyorum kendimi çünkü normalde belli olmuyor ekran kapalı iken dikkat edince) nasıl oluştu anlamadım silince geçiyor bakıyorum gözükmüyor sonrasında aynı cizik gene olusuyor

• Bu arada Türk Telekom dan şikayetine dönüş yaptılar sözlü olarak dendiği için birşey İddaa edemezlermis bende biliyorum eğer dedim üstüne düşerseniz gizli müşteri gönderip deneyin sonuçta beni kandırmaya çalışıyor ve sizin ofisinin dolayısıyla sizinde adınız kötüye çıkıyor

• Bu arada sabah 6 dan beri elimde telefon oyun fotoğraf video ekran süresi su an 5 saat

Huawei Nova & Nova Plus

Yok hocam öyle birşey aradım sordum BTK'ya bayinin yanlışı var.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    dostum kapalı huawei birde bende aranızdayım buldum ve aldìm Allahìn izniyle

• quote:

Ekran koruyucusu alamadan nazarligimiz oldu ekran alt tarafında uafak bir çizik oluştu (çizik değildir diye teselli ediyorum kendimi çünkü normalde belli olmuyor ekran kapalı iken dikkat edince) nasıl oluştu anlamadım silince geçiyor bakıyorum gözükmüyor sonrasında aynı cizik gene olusuyor

En çok cebine fln mı koyuyorsun telefonu. Ekran camının en büyük düşmanı toz kadar ufak kum gibi maddelerdir. Bunlar çok çabuk çizer.

Hayırlı olsun bunca uğraştan sonra hoşuna gider umarım.

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>gelişmiş ayarlar>pil yöneticisi>Tüketim seviyesi>Ekran yolunu takip edin hocam.

• telefon güzel ama ön kamera karanlıkta berbat o flash efekti bi i?e yaramıyo bence videolar dü?ük ı?ıkta kumlu her ßey beklediğim gibi yani bir tek titreşimi az gibi geldi

• quote:

dostum kapalı huawei birde bende aranızdayım buldum ve aldìm Allahìn izniyle

Kapalı ne anlamadım. Nihayet :)) hayırlı olsun. Şimdi bebeği kurcalama zamanı :)

• Bugün gün ışığında ikisi de auto modda olmak üzere çekimler yaptım arkdaşlar. Telefonları yan yana getirip elimle çektim. Tripod vs kullanmadım. Microsoft 640XL (Zeiss) ve Bu cihaz Huawei Nova. Sadece gün ışığı için konuşmak gerekirse 640XL bana göre bir tık önde. Tabi diğer kamera özelliklerini kıyaslamıyorum sadece gün ışığı auto çekim. Cihaza geçecek olup da kıyaslama açısından benim gibi önceden merak edenler için..

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Nova

Huawei Nova & Nova Plus

640 XL Zeiss

Huawei Nova & Nova Plus

Eklemeye devam edeceğim..

EDİT: EKLEME

Aşağıdakiler Nova

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus

Aşağıdakiler Microsoft 640 XL (Zeiss)

Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 13 Mayıs 2017; 20:13:54 >

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    dostum sen huawei yi ara demi?sin ya kpalı müßteri hizmetleri

• quote:

dostum sen huawei yi ara demi?sin ya kpalı müßteri hizmetleri

Pardon ya kafa gitti. Doğru bugün cumartesi :)

• zaten telefonun ı?ıklı ortamda kamerası iyi iki kamerada ama ı?ık azalınca ön kamera kötü ama arkada ki flaş kaliteli gibi ve karanlıkta süper gece modu kullanmazsanda kurtarır video düşük ışıkta kötü gibi kumlu oluyo ha bunlar olumsuzluk mu evet ama bu olumsuzlukların olmadığı telefonlarda p10 s7 falan onların dışında düşük ışıkta hem video hem foto kabul etmek gerekirse kötü paramızın alabileceği bu kadar yani yüce rabbimin bugünlerine şükür Allah a hamd olsun hepimiz iyi günlerde kullanalım inşaallah

• beyler bişey soracam telefonu oto parlaklıkta kullanıyorum ama mesela ortamda ki ışık değiltişinde ekran anında kendini ayarlamıyo ya yavaş yavaş kısıyo ekranı yada yavaş parlatıyo mesela bildirim paneli aöıkken o yavaşlığı görebiliyosunuz normal mi bu

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.