Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimal , bendeki lisanslı bir problem yok daha önce farklı telefonda apk kurmuştum onda da böyle problem olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten lisansını alacağım ama uygulamayı kapatan pil yönetimi. Bana lisansla alakalı değil gibi geliyor. Lisanstan sonra bakalım ne olacak. Bu arada kaç paraya aldınız lisansı ?
    Şu an 29₺ fiyatı var.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    3-5 lira gibi bişeydi hocam indirim dönemi almıştım ben , android 10 yüklü bende şuan hiçbir uygulamada sıkıntı yok arada 3-4 uygulama açınca geri yükle olayı oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Hocam zaten lisansını alacağım ama uygulamayı kapatan pil yönetimi. Bana lisansla alakalı değil gibi geliyor. Lisanstan sonra bakalım ne olacak. Bu arada kaç paraya aldınız lisansı ?
    Şu an 29₺ fiyatı var.
    Bende lisanslı aldım yıllar önce 2 liraya falan. Kapanma sorunu olmuyor bende.

• Demekki lisans şart. Baya ucuz almışsınız siz ya.
    29₺ ye alıp geçeyim bari.

• merhaba.
    5-6 ayı aşkın süredir 'xiaomi, mi in-ear headphones pro hd' kulaklık kullanıyordum.
    telefonumda 1-2 aydır da android10 yüklü.
    bir haftadır telefon kulaklığımı görmüyor. zaman zaman belirip kaybolmasından jak, kablo sorunu sandım.
    ama kulaklık ifone ve bilgisayarda sorunsuz çalışıyor, defalarca denedim, kullandım.
    telefondaki yuvada sorun var dedim, 2-3 ayrı kulaklık denedim, sorunsuz çalışıyor.

şöyle evhamlı bi soru sorayım:
    android 10 yükleyen arkadaşlarda bu tür bi sorun yaşayan oldu mu?
  • dostlar bu telefonu kullanıyor arkadaşım,whatsappdan cıktıgında asla cevrımdısı olmuyor sürekli çevrimiçi sildik kurduk gene aynı bi ayarı var mıdır bunun? çevrimiçi/dışı görünmeyi kapatmadan tabi ki .
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    hocam ben çift hat için 2 whatsapp kullanıyorum her ikisinde de böyle bir sorunla karşılaşmadım, bence uygulamalardan whatsapp içerisine girip depolama kısmından uygulamayı komple sıfırlamayı deneyin, o da olmazsa telefonu sıfırlayın
  • beyler bu hicare uygulaması değişti mi sizde de, bende destek ismini aldı ve içerisinde güncelleme ekranını bulamıyorum
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Evet,güncelleme aldı. Güncelleme ekranına,uygulamaya girdikten sonra "hızlı servisler" başlığının yanındaki "diğer" seçeneği ile ulaşabilirsin.
    Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraytah -- 4 Şubat 2020; 11:29:46 >
  • Poweramp müzik programının pro versiyonu da bazen başka uygulama açınca kapanıyor maalesef. Bu durum baya canımı sıktı. Yakında değiştirir kurtulurum.

• arkadaşlar bu cihaz ile honor 10 lite arasında ne fark var ? karşılaştırmalara bakınca pek fark göremedim. honor 10 lite almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Poweramp müzik programının pro versiyonu da bazen başka uygulama açınca kapanıyor maalesef. Bu durum baya canımı sıktı. Yakında değiştirir kurtulurum.
    Poweramp değilde bende Spotify kapanıyordu, sonra burdan bi arkadaşın önerdiği adb ile uygulama silme işlemiyle çözdüm bu sorunu.

• oraytah O kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, sağolasın. 10.0.0.134 ten sonra güncelleme çıkmadı mı daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightOfScience

Poweramp değilde bende Spotify kapanıyordu, sonra burdan bi arkadaşın önerdiği adb ile uygulama silme işlemiyle çözdüm bu sorunu.

Alıntıları Göster
    Şimdi meraktan Huawei nin kendi müzik uygulamasını denedim. Müzik dinlerken bir sürü uygulama açtım kapanmadı. Huawei nin diğer müzik uygulamalarına garezi var anlaşılan.

• Bu gün emui 9.1 için güvenlik güncelleştirmesi aldı. Ama hala emui 10 adına bir işaret yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Bu gün emui 9.1 için güvenlik güncelleştirmesi aldı. Ama hala emui 10 adına bir işaret yok.
    Stabil sürüm gelmeden geçmenizi tavsiye etmiyorum çok fazla sorun yaşıyorum. :( 9.1 sürümüne geri dönücem stabil sürüm gelene kadar.

• LightOfScience kullanıcısına yanıt
    9.1 de stabil değil ki hocam. Sanal tuşlar bazen tepki vermiyor. Beni deli ediyor.

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Bende yoktu öyle bi problem. Bana 9 daha stabil geliyordu. Dönersem geriye yazarım deneyimlerimi.

• arkadaşlar bende 10.0.0.134 sürümü var hiç bir sorun yaşamıyorum, bankacılık (Teb, Finansbank, Garanti ve Yapı Kredi) uygulamalarım dahil her şey çalışıyor, bence sorunlu arkadaşlar yedek alıp fabrika ayarlarına dönerek tekrar kursunlar
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.