Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben hemen gitsin diye 950₺ den verdim geçtim. Ekran değişimi de olmuştu malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağol.
    P Smart 2019 cihazı 950₺ den verdim. 2.550₺ ye Mi 9T aldım.

• Sanal tuşlardan arka plan olanı çalışmıyor.Netflix ve bazı programlara giremiyorum veya girsemde hata veriyor uygulamayı kapat demek zorunda kalıyorum.Wp instagram facebook çalışıyor ama videolar yüklenmiyor bu duruma yardımcı olabilecek var mı ? Önemli mi bilmiyorum ama birden kendi kendine olmaya başladı
  • boraniccc B kullanıcısına yanıt
    Cihazının yazılımı ile oynadıysanız bu sistemin işleyişini bozmuş olabilirsiniz. Bende bi ara Huawei Launcher i sistemden sildiğimde bahsettiğiniz son uygulamalar tuşu çalışmıyordu. Bu, cihazı fabrika ayarlarına geri çevirmeden pek düzelebilecek bir sorun değil. İsterseniz birde cihazı güvenli modda çalıştırmayı deneyin hala sorunlar devam ediyor ise cihazı sıfırlayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

Pil tasarruf modunda ve ekran Hd+ ayarında ilk defa böyle güzel değer aldım. Ancak dışarda olup mobil kullansam sanırım yüzde 25 lerde olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertBeet

Cihazının yazılımı ile oynadıysanız bu sistemin işleyişini bozmuş olabilirsiniz. Bende bi ara Huawei Launcher i sistemden sildiğimde bahsettiğiniz son uygulamalar tuşu çalışmıyordu. Bu, cihazı fabrika ayarlarına geri çevirmeden pek düzelebilecek bir sorun değil. İsterseniz birde cihazı güvenli modda çalıştırmayı deneyin hala sorunlar devam ediyor ise cihazı sıfırlayın
    Huawei uygulamalarını benim gibi gereksiz görüp silerseniz her şey duruyor, fabrika ayarlarına geri dönmelisiniz söylenildiği gibi...

Bu arada yeni yazılım ciddi manada "iyileştirmeler" içeriyor, ben beğendim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Burdan hangisini kaldırmak güvenli ve değil kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBeet -- 8 Mart 2020; 20:39:47 >

• quote:

Burdan hangisini kaldırmak güvenli ve değil kontrol edebilirsiniz.
    https://forum.xda-developers.com/honor-6x/how-to/guide-list-bloat-software-emui-safe-to-t3700814
    Bunu görmüştüm ama siz yine de kaldırmayın hiçbirini, kendi içlerinde bir "omurga"sı mı ne mevcut...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz omurga olayı turuncu renkli olanlar için. Turuncu olanlardan bazıları sistemin işleyişini bozabiliyor tıpkı huawei launcher gibi. Onun dışında yeşil renkli olanların hepsini kaldırabilirsiniz ben de daha önce kaldırdım. Tabi bazıları özellikler de içeriyor (3 parmak ekran görüntüsü gibi) Yani yeşil olan ve sizin kullanmadığınız ne var ise kaldırabilirsiniz güvenle.

• quote:

Bahsettiğiniz omurga olayı turuncu renkli olanlar için. Turuncu olanlardan bazıları sistemin işleyişini bozabiliyor tıpkı huawei launcher gibi. Onun dışında yeşil renkli olanların hepsini kaldırabilirsiniz ben de daha önce kaldırdım. Tabi bazıları özellikler de içeriyor (3 parmak ekran görüntüsü gibi) Yani yeşil olan ve sizin kullanmadığınız ne var ise kaldırabilirsiniz güvenle.
    A teşekkürler, bunu hiç duymamıştım...

• LightOfScience kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 166 sürümünde artık PowerGenie kaldırdım. Daha önceki sürümlerde emui 9 da dahil zaten kaldırmıştım ama artık emui 10 ile birlikte dayanılacak gibi değil. Zaten çoğu kisi bahsetti ama play storeda çıktığın an indirme duruyor orda beklemeniz gerekiyor. Bide benim şöyle bi ihtiyacım oldu, video çekerken bildirim panelini indirip başka bir uygulamadan kronometre başlatmam gerekiyor fakat bu PowerGenie ile imkansız maalesef, arka plandaki uygulama hemen kapanıyor ve tabi bildirim panelinde de gözükmüyor. Bugun İnternet kafeye gidip PowerGenie ve diğer benim için gereksiz sistem uygulamalarını kaldırdım. Artık ne play store sorunu var ne de az önce bahsettiğim problem. Performans düşüşü de yaşamadım şuan için aksine gereksiz sistem uygulamalarını kaldırarak performans da kazanmış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBeet -- 11 Mart 2020; 14:13:16 >
  • Arkadaşlar telefonumun ekranında bir sürü çizik var ve rahatsız ediyor telefonumun kendiliğinden gelen jelatini çıkarsam çizik geçermi sizce

• Ekran kilidini açtığımda Huawei cüzdan ( wallet ) açılıyor nasıl devre dışı biraka bilirim

• Arkadaşlar bu telefonda powergenie yüklü birşey bulamadım sistem uygulaması.Nedir, ne değildir ayrıntılı bilgi verir misiniz?

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Ben adb ile kaldırdım wallet uygulamasını.

• cemone_2 C kullanıcısına yanıt
    Kısaca cihazda arkaplanda hiç uygulama barınmamasından şikayetçiseniz bunu kaldirabilirsiniz. Bunu kaldırdığınızda Pil ayrıntıları 'yazılım' bölümünden bilgi alamazsınız ama donanım bölümünde sıkıntı yok. Cihazda da performans düşüşü yaşanmıyor, aksine performansı arttı cihazın. Psikolojik olarakta arka planda işlem tuttuğu için bi uygulamadan diğerine geçince kapatmadıgı içinde performans artmış gibi gözüküyo olabilir. Ama benim oyunlarda yaşadığım droplari büyük ölçüde azalttı. Tabi bu PowerGenie ile alakalı değil, diğer gereksiz işlemciye arka planda yük bindiren sistem uygulamalarını kaldırmam ile alakalı. Bu arada bir şey bulamadım dediniz 'com.huawei.powergenie'

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Huawe servis günlerinden haberiniz yok sanırım?
    Huawei servis merkezleri /avm lerde bulunan satış ve servis merkezleri olan bu yerler ücretsiz olarak bu telefonun ekran filmini değiştiriyor. Bilginiz olsun

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Bence hiç değiştirmeyin daha iyi çünkü bu cihaza diye verilen ekran filmi başka cihaza ait fakat huawei bu filmleri gönderiyor. Çentik tasarımı bu cihazla aynı değil ve ekrandan daha kısa. Yani almazsanız daha iyi.

• MertBeet M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın, sanırım telefonun üzerindeki film fabrika çıkışı olarak gelen film ve çok çizilmişti yani yenisini alması gerekiyordu yada çıkarması, ben de bu yüzden önerdim.
    Kendim yaptırdım bunu evet yaptırıp pişman olanlardanım da açıkçası ama sizin dediğiniz gibi çeltik kısmının uymaması ve ekrana kısma kalma durumu yok bu filmde sadece ekrana bir milim veya ondan da kısa mesafede bir darlığı söz konusu.
    Piyasada da bu telefona birebir uyanı bulmak biraz da güç.
    Ya spigenin bu telefon için yaptığını almak gerekiyor yada görerek yaptırmak gerekiyor, onun dışında İnternette bu telefon için satılan çoğu ekran filmi ekrani kaplama konusunda sıkıntılı kalıyor.

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Bende huawei servis günlerinden ekran filmi taktırdım ve farklı bi cihaza aitti zaten bu forumada resimlerini atmıştım. Orda ki çalışanlar tekrar değişsek bile yine aynısı takılacak huaweinin gönderdiği bu dendi. Forumda da bir kişiye daha böyle denk geldiği için uyarmak istedim. Bende piyasadan iki tane koruyucu aldim her biri 30 lira maalesef çöpe gitti. Birinin görüntüsü çok kötüydü diğerininde kamera kısmı kapaliydi. En sonunda 5 liraya buldum bitane ve çok memnumum. Sadece sizin bahsettiğiniz alltan ve kenardan milimlik darlık ve kısalık.

Şimdi bi kontrol ettimde zaten sizinle konuşmuşuz o konuyu
    Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBeet -- 15 Mart 2020; 14:20:40 >

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.