Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 203 güncellemesi geldiğinde temiz kurulum yapmıştım şuanlık bir performans sorunu yok. Temiz kurulum yapmanızı önereririm.Bir de animasyonları ve arayüzdeki görsel efektleri kapalı olarak kullanıyorum belki bununda bir etkisi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 9 ay sonra ilk defa 8e geçtim. 9 performansı iyi sanıyordum memnundum ama 8e geçince 3 kuruşluk telefona 9 ile işkence yaptığımı fark ettim. Hem hız, hem batarya, hem performans açısından sanki telefonu dün almışım. 8 gerçekten çok iyi. Tavsiye ederim.
    Ayrıca otomatik sistem güncellemeleri gelmesin istemiyorsanız, önce geliştirici seçeneklerinden otomatik sistem güncellemeleri kısmını kapat, daha sonra sistem güncellemeleri kısmından wifi otomatik indirmeyi kapat. Daha sonra ise ağa bağlı uygulamalar kısmından sistem güncellemeleri kısmının internet bağlantısını kes. Bu üç kısmı kapatın rahat edin. ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kursatozk K kullanıcısına yanıt
    İnternetini kapatmak işe yaramıyor bende de kapalıudı ama geliyordu bildirim. En iyisi güncellemeyi başlatıp duraklatmak o zaman uyarı çıkmıyor.

• pqrst P kullanıcısına yanıt
    aynen. uygulamanın İnternetinin kapatmak, durdurmak, otomatik güncellemeyi devre dışı bırakmak filan hiç bir işe yaramıyor.

• Arkadaşlar 8'e dönüp güncelleme bildirimden kurtulmak istiyorsanız xda'daki şu konuya göz atın.

xda developers
    Tutorial - how to remove bloat-ware and unwanted apps from your mate 9 WITHOUT ROOT
    https://forum.xda-developers.com/mate-9/help/tutorial-how-to-remove-uninstall-bloat-t3766960

USB hata ayıklama yardımıyla sistem uygulamalarını kaldırıyorsunuz. Ben 8'e dönüp sistem güncelleme uygulamasını kaldırdım bu yöntemle ve kafam rahat. Bu arada bu yöntemle kaldırdığınız uygulama telefonu sıfırladıktan sonra geri geliyor. Yani ileride - hiç sanmıyorum ama- stabil güncelleme gelirse ve yüklemek isterseniz de telefonu sıfırlamanız yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotrimoksazol -- 20 Ağustos 2020; 15:30:36 >

• kotrimoksazol K kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok faydalı bilgi. Bu yöntem ile kullanmadığım Google uygulamalarını ve diğer kullanmadığım yerleşik uygulamaları da sildim. Teşekkürler faydalı bilgi için 🙏

• kursatozk K kullanıcısına yanıt
    merhaba, bilgisayar kullanmadan 8'e dönmek mümkün mü?

• Enes Faysal E kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum. Maalesef mümkün değil. En azından benim bildiğim kadarı ile mümkün değil. Pc her zaman daha sağlıklı ve garanti yol

• Hattım turktelekom, hat sinyali olmadığı yerlerde WiFi üzerinden telefon görüşmesi yapmak mümkün mü, bu uygulama telefona özel mi yoksa turkcelle özel mi, kullanan varmı bu telefonda

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    vowifi telekomda olmayabilir yada sadece faturalılara olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Hattım turktelekom, hat sinyali olmadığı yerlerde WiFi üzerinden telefon görüşmesi yapmak mümkün mü, bu uygulama telefona özel mi yoksa turkcelle özel mi, kullanan varmı bu telefonda
    Rica ederim hocam. Telefon gerçekten rahatladı özellikle Ram yetersizliğinden kaynaklanan uygulamaların kaldığı yerden devam etmemesi sorunu da büyük oranda çözüldü böylece @kursatozk @kursatozk

Telefonda dediğiniz özellik var hatta vodafone abonesiyken sık sık kullanıyordum gayet iyiydi ama maalesef Türk Telekom bu teknolojiyi desteklemiyor ne faturalı ne faturasız tarifelerde. Vowifi için turkcell veya vodafone abonesi olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotrimoksazol -- 26 Ağustos 2020; 15:0:8 >
  • valla ben de 8 e donecem artik kahri cekilmiyor 9 un

• 9 dan memnun olmakla beraber, sizlerin bu açıklamaları nedeniyle 8'i çok merak eder oldum

• 8 e dondum
    hisuite in dandik yedeklemesi yuzunden sabahtan beri telefonu eski ayarlara dondurmekle ugrasiyorum
    chrome u kullandigim surume döndürmedi eski bir chrome kullaniyorum suan son surume de guncellemek istemiyorum neyse simdilik idare ediyor ve degistirmen gerekecek muhtemelen
    cunku android 9 da olup da eksikliğini hissettigim iki sey var suan
    birincisi ozel dns kismindan adguard dns si yaziyordum butun cihazin internet baglantisi reklamdan filtrelenmis oluyordu
    ikincisi ise 9 da simdiye kadar kullandigim en iyi vpn olan cloudflare vpn 8 de calismiyor
    bu ikisini cozmekle ugrasicam
    ya bi de 9 un wifisi daha mi iyiydi arkadaslar fark hisseden var mi

wifi icin
    dns1 176.103.130.130
    dns2 176.103.130.131
    yaparak adguard kullanabiliyormusuz onu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapatid -- 30 Ağustos 2020; 15:44:36 >
  • 1.900 TL'ye sıfır p smart alınır mı babam için alacağım mate 20 lite cihazımı sattım bende bir süre kullanacağım bu telefonu piyasada 2000 liraya cihaz kalmamış

• Oyun için kullanılmayacaksa alınabilir. Ben telefon piyasaya çıktı çıkalı kullanıyorum 2 ay once ikincisini de aldım. Ayrıca bunun yerine Honor 9 lite bulabiliyorsaniz onu da alabilirsiniz hemen hemen aynı cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pqrst

Oyun için kullanılmayacaksa alınabilir. Ben telefon piyasaya çıktı çıkalı kullanıyorum 2 ay once ikincisini de aldım. Ayrıca bunun yerine Honor 9 lite bulabiliyorsaniz onu da alabilirsiniz hemen hemen aynı cihaz.
    Fiyatlar uçtu gitti mate 20 lite cihazımla aynı işlemci galiba bundaki oyun oynamaz ben belki pubg indiririm en düşük ayarda oynatır akıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: kotrimoksazol

Rica ederim hocam. Telefon gerçekten rahatladı özellikle Ram yetersizliğinden kaynaklanan uygulamaların kaldığı yerden devam etmemesi sorunu da büyük oranda çözüldü böylece @kursatozk @kursatozk

Telefonda dediğiniz özellik var hatta vodafone abonesiyken sık sık kullanıyordum gayet iyiydi ama maalesef Türk Telekom bu teknolojiyi desteklemiyor ne faturalı ne faturasız tarifelerde. Vowifi için turkcell veya vodafone abonesi olmanız gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Turkcelle geçtim kullanıyorum

• eskiden, ilk ekranda sola kayınca güncel haberleri ve ilgilendiğim takımla ilgili haberleri görüyordum.son güncelleme ile o ekran kayboldu. şimdi asistance today gibi bir ibare çıkıyor. o ekranı geri getirmenin bir formülü var mı?
    yazılımı ger almam mı gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

eskiden, ilk ekranda sola kayınca güncel haberleri ve ilgilendiğim takımla ilgili haberleri görüyordum.son güncelleme ile o ekran kayboldu. şimdi asistance today gibi bir ibare çıkıyor. o ekranı geri getirmenin bir formülü var mı?
    yazılımı ger almam mı gerekir?
    Gördüğünüz şey Huawei Asistan uygulamasının arayüzü. Aşağıdaki adımlarla tekrar Google Feed'e dönebilirsiniz :

- Ana ekranda boş bir yere parmağınızı basılı tutun.
    - Altta çıkan seçeneklerden Başlangıç Ekranı Ayarlarını seçin.
    - Açılan menüden Akış seçeneğine dokunun.
    - Çıkan seçeneklerden Google Discover'ı seçin.

Sorunun çözülmüş olması gerek.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.