< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (186. sayfa)
-
-
Kanal uyumsuzluğu olabilir. Evdeki modemin kablosuz ayarında Kanal seçimi var tek tek deneyip bağlandığı kanalda bırakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağ ayarlarını sıfırla yapın bu arada modeminizi de aç-kapa yapın. Sonra tekrar wi-fi'a bağlanın, düzeliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu telefonda ekran yansıtmayı başarabilen var mı acaba.
Çok sıkıntılı, düzgün yansımıyor, yansıtmayı başarsanız donuyor sürekli.
Sistem guvenlik yamasi gelecek mi bilgisi olan var mi? Yoksa bu saatten sonra guncelleme beklemek garip olur mu arkadaslar?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar ben de çoğunuz gibi 9a geçtikten sonra 8e geri döndüm ama bir sorunum var
WhatsApp bildirimi bazen geç geliyor mesela bir grupta yarım saat 1 saat önce mesajlaşılmış ama bana bildirimi yeni geliyor düzeltmenin yolu var mı acaba
Ayarlar > pil > başlat tan wpyi otodan Manuele aldım sonra tekrar otoya alıp yeniden başlattım Bi arkadaş önermişti ama işe yaramadı başka önerisi olan var mı
Aynı sorun bendede vardı tema kullanıyordum kilit ekranını magazin kilit açma(orj) çevirdim düzeldi.
@MüminŞ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 20 Ekim 2020; 23:4:36 >
Hiç bir tema kullanmıyorum 9dan 8e Döndüm aynı gün içinde bazen mesajların gelmediğini fark ettim
@blackice_serkan @trakyAli-1986
Merhabalar maalesef ise yaramadi kronik bir sorun gibi duruyor cunku yapilacak her seyi uyguladim. Tesekkurler arkadaslar.
-
Benim de bir ara hotspot açılmıyordu format atınca duzelmişti. Format atmadiysaniz bir deneyin.
hocam herseyi denedik maalesef.
-
Merhaba telefonu uzun süredir kullanmıyordum, dokunmatiğin sağ tarafı hiç çalışmıyor ve sarj soketinde sorun var. Acaba sarj soketi değişimi ve ekran değişimi ücretleri ne kadardır daha önce yaptıran ya da fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
-
Hicare isimli bir uygulama var telefonda, orada güncel fiyatları bulabilirsiniz.
merhaba. ana ekranı sağa çekince son dakika haberleri gelen ekran var. o ekranda haberlere bakarken, beni dışarı atıyor. yaklaşık son bir aydır böyle bir sorunum var. bu sorunu yaşayan oldu mu?
yada çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76merhaba. ana ekranı sağa çekince son dakika haberleri gelen ekran var. o ekranda haberlere bakarken, beni dışarı atıyor. yaklaşık son bir aydır böyle bir sorunum var. bu sorunu yaşayan oldu mu?
yada çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
Bende de aynı şekilde huawei asistant dan dolayımı acaba
-
Huawei'e ait olanı kullanıyorsanız ayarlardan uygulamanın verilerini bir temizlemeyi deneyin düzelmesi lazım.
asistant benim hoşuma gitmedi. eski versiyon olan Google var. sanırım bu yüzden atıyor.
-
huawei değil, Google bilgilerini kullanıyorum. çözümü yok galiba.
-
Ben de google olanı kullanıyorum bende problem yok google uygulaması var onu sıfırlamayı deneyinquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76huawei değil, Google bilgilerini kullanıyorum. çözümü yok galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X