Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
328.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar arkadaşımın annesinde p smart mevcut evdeki internete bağlanmama problemi var diğer ağlara bağlanıyor oraya bağlanmıyor bi ara güncellemeden sonra düzeldi şimdi tekrar başladı sorun bu sorunu yaşayıp çözen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orion578 kullanıcısına yanıt

Kanal uyumsuzluğu olabilir. Evdeki modemin kablosuz ayarında Kanal seçimi var tek tek deneyip bağlandığı kanalda bırakabilirsiniz.

Ağ ayarlarını sıfırla yapın bu arada modeminizi de aç-kapa yapın. Sonra tekrar wi-fi'a bağlanın, düzeliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonda ekran yansıtmayı başarabilen var mı acaba.

• buyukovs B kullanıcısına yanıt

Çok sıkıntılı, düzgün yansımıyor, yansıtmayı başarsanız donuyor sürekli.

• Sistem guvenlik yamasi gelecek mi bilgisi olan var mi? Yoksa bu saatten sonra guncelleme beklemek garip olur mu arkadaslar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar ben de çoğunuz gibi 9a geçtikten sonra 8e geri döndüm ama bir sorunum var
    WhatsApp bildirimi bazen geç geliyor mesela bir grupta yarım saat 1 saat önce mesajlaşılmış ama bana bildirimi yeni geliyor düzeltmenin yolu var mı acaba
    Ayarlar > pil > başlat tan wpyi otodan Manuele aldım sonra tekrar otoya alıp yeniden başlattım Bi arkadaş önermişti ama işe yaramadı başka önerisi olan var mı

• Aynı sorun bendede vardı tema kullanıyordum kilit ekranını magazin kilit açma(orj) çevirdim düzeldi.

@MüminŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 20 Ekim 2020; 23:4:36 >
  • Hiç bir tema kullanmıyorum 9dan 8e Döndüm aynı gün içinde bazen mesajların gelmediğini fark ettim

• @blackice_serkan @trakyAli-1986

Merhabalar maalesef ise yaramadi kronik bir sorun gibi duruyor cunku yapilacak her seyi uyguladim. Tesekkurler arkadaslar.

Benim de bir ara hotspot açılmıyordu format atınca duzelmişti. Format atmadiysaniz bir deneyin.

• hocam herseyi denedik maalesef.

• Merhaba telefonu uzun süredir kullanmıyordum, dokunmatiğin sağ tarafı hiç çalışmıyor ve sarj soketinde sorun var. Acaba sarj soketi değişimi ve ekran değişimi ücretleri ne kadardır daha önce yaptıran ya da fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

• escuroo kullanıcısına yanıt

Hicare isimli bir uygulama var telefonda, orada güncel fiyatları bulabilirsiniz.

• merhaba. ana ekranı sağa çekince son dakika haberleri gelen ekran var. o ekranda haberlere bakarken, beni dışarı atıyor. yaklaşık son bir aydır böyle bir sorunum var. bu sorunu yaşayan oldu mu?

yada çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

merhaba. ana ekranı sağa çekince son dakika haberleri gelen ekran var. o ekranda haberlere bakarken, beni dışarı atıyor. yaklaşık son bir aydır böyle bir sorunum var. bu sorunu yaşayan oldu mu?

yada çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Bende de aynı şekilde huawei asistant dan dolayımı acaba

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Huawei'e ait olanı kullanıyorsanız ayarlardan uygulamanın verilerini bir temizlemeyi deneyin düzelmesi lazım.

• levoank kullanıcısına yanıt

asistant benim hoşuma gitmedi. eski versiyon olan Google var. sanırım bu yüzden atıyor.

• huawei değil, Google bilgilerini kullanıyorum. çözümü yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

huawei değil, Google bilgilerini kullanıyorum. çözümü yok galiba.

Ben de google olanı kullanıyorum bende problem yok google uygulaması var onu sıfırlamayı deneyin
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.