Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
328.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

google uygulamasını mı sıfırlamalıyım?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

evet

• pqrst P kullanıcısına yanıt

dün akşam uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum. google ile arama yaparken bile takılıyordu. İnşallah sorun düzelir.

bilgi için teşekkürler.

Edit: iki gün oldu sorun hala devam ediyor. cihaz garantili ama bu sorun için servise gitmeye değmez. zaten Huawei ile Google arsında sorunlar var. yeni telefonlarda Google eklemiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 9 Aralık 2020; 15:17:23 >
  • Merhaba arkadaşlar. Huawei p smart 2018 telefonumun ekran kenarında sararma başladı. Garanti kapsamına girer mi bu ekran sararması. Samsunda yım.hangi servise göndermem lazım. İst. veya Ankara. Bu durumda olan var mı. Teşekkürler
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Garanti kapsamında diye okumuştum ama kozmetik olarak çok kötüyse cihaz, garantiye sokmayabilirler belli olmaz. Huawei'in fixsmart servisine yollayabilirsiniz ben geçenlerde buraya yolladım 1 günde halledip yolladılar, hızlı ve ilgililer tavsiye ederim. Alttaki kodu yurtiçi kargoya verin yollasinlar.

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

Telefon temiz hocam. Düşme felan yok. Sadece bu sararma var. Galiba ekran değişiyor bu durumda. Teşekkürler

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 11 Aralık 2020; 20:12:14 >
  • bendede oldu bşel yaptalr

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf1111

bendede oldu bşel yaptalr

Ne yaptılar hocam. Teşekkürler

• beleşd eğiştirdiler

• quote:

beleşd eğiştirdiler

Ekranı mı, yoksa tamamen telefonu mu yenilediler hocam. Bende en kısa sürede göndereyim servise. Fixsmart a mı gönderdiniz hocam. Hangi servis. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 14 Aralık 2020; 22:35:46 >
  • sace ekran

• şişli fix servis

• quote:

şişli fix servis

Teşekkürler hocam.

• sende tşk

• Arkadaşlar selam. P Smart S kullanıyoruz.

Youtube Vanced indirdik sorun yok ama gmail ile youtubea login olamıyoruz. microG indirdim. Mail bilgileri girdikten sonra son aşamada kabul et diyince Just a Sec... ekranında kalıyor.

Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

• orijnal yorubı nası sileriz

• alimaruf1111 A kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajinin tepesinde XDA adli bir link var. Oraya girip bakarsanız sistem uygulamalarını nasıl sileceğinizi anlatıyor.

• Arkadaşlar 8'e döndüm çok memnunum ancak 9 güncellemesi geldi duraklatsam da kesinlikle indirmeye çalışacak gibi geliyor bunu engelleme şansım olur mu?
    9'a dönmek istemiyorum.
  • Lordem kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajına bakın.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.