google uygulamasını mı sıfırlamalıyım? |
★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (187. sayfa)
-
-
evet
-
dün akşam uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum. google ile arama yaparken bile takılıyordu. İnşallah sorun düzelir.
bilgi için teşekkürler.
Edit: iki gün oldu sorun hala devam ediyor. cihaz garantili ama bu sorun için servise gitmeye değmez. zaten Huawei ile Google arsında sorunlar var. yeni telefonlarda Google eklemiyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 9 Aralık 2020; 15:17:23 > -
Merhaba arkadaşlar. Huawei p smart 2018 telefonumun ekran kenarında sararma başladı. Garanti kapsamına girer mi bu ekran sararması. Samsunda yım.hangi servise göndermem lazım. İst. veya Ankara. Bu durumda olan var mı. Teşekkürler -
Garanti kapsamında diye okumuştum ama kozmetik olarak çok kötüyse cihaz, garantiye sokmayabilirler belli olmaz. Huawei'in fixsmart servisine yollayabilirsiniz ben geçenlerde buraya yolladım 1 günde halledip yolladılar, hızlı ve ilgililer tavsiye ederim. Alttaki kodu yurtiçi kargoya verin yollasinlar.
-
Telefon temiz hocam. Düşme felan yok. Sadece bu sararma var. Galiba ekran değişiyor bu durumda. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 11 Aralık 2020; 20:12:14 > -
bendede oldu bşel yaptalr
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimaruf1111bendede oldu bşel yaptalr
Ne yaptılar hocam. Teşekkürler
-
beleşd eğiştirdiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimaruf1111beleşd eğiştirdiler
Ekranı mı, yoksa tamamen telefonu mu yenilediler hocam. Bende en kısa sürede göndereyim servise. Fixsmart a mı gönderdiniz hocam. Hangi servis. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 14 Aralık 2020; 22:35:46 > -
sace ekran
-
şişli fix servis
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimaruf1111şişli fix servis
Teşekkürler hocam.
-
sende tşk
-
Arkadaşlar selam. P Smart S kullanıyoruz.
Youtube Vanced indirdik sorun yok ama gmail ile youtubea login olamıyoruz. microG indirdim. Mail bilgileri girdikten sonra son aşamada kabul et diyince Just a Sec... ekranında kalıyor.
Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?
-
orijnal yorubı nası sileriz
-
Konunun ilk mesajinin tepesinde XDA adli bir link var. Oraya girip bakarsanız sistem uygulamalarını nasıl sileceğinizi anlatıyor.
-
Arkadaşlar 8'e döndüm çok memnunum ancak 9 güncellemesi geldi duraklatsam da kesinlikle indirmeye çalışacak gibi geliyor bunu engelleme şansım olur mu?
9'a dönmek istemiyorum. -
Konunun ilk mesajına bakın.
-
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X