Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    süpersiniz. çok teşekkürler.
  • Türk Telekom da vowifi kullanılmıyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• kotrimoksazol K kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

• Bir defa 9.geötim ilk güncelleme Çıktığında, mahvoldu telefon. Hemen 8 e döndüm rahat ettim. Yeni güncellemeler ile birlikte ram kullanımı düzeldi mi bilemem i. Ama benim için güncellemeler bitmiştir. Zaten yarın itibariyle telefonumu emekliye ayırıp a71 e geçeceğim. Arkadaşlar da tavsiyem 8 e dönün :)

• Cihazın bootloader kilidini 3.parti bir uygulamayla ücretli olarak açıyoruz bildiğiniz üzere. XDA'da paylaşılan bir telegram grubu var orada kodu ücretsiz yolluyorlar deneyen oldu mu acaba ?
  • ANDROİD 8'E GERİ DÖNME İŞLEMİ

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• Sim kart hatası vermeye başladı, ne yapabiliriz bu konuda. Bazen kart işareti çıkıyor ve hizmet yok yazıyor.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    sim kartiniz da sorun olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pqrst P kullanıcısına yanıt
    bende çıkmıyor diğer sürüme geç diye bir seçenek 8 e dönmenin başka yolu varmı
  • alone_chief kullanıcısına yanıt
    hisuite'i son sürüme güncellediniz mi?
  • Hayır bende ondan diye düşündüm fakat yükleyemiyorum
    Direk setup dosyasını çalıştırdığımda hiç bişey olmuyor.
    Setup dosyasını 7 zip ile başka bir klasöre çıkarıp çalıştırmayı denediğimde msvcp140 dll hatası verdi indirdim system 32ye attım şuanda uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası alıyorum
    Windows 7 64 bit bilgisayar
    Edit : harici bir setup sitesinden setup yükledim (ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bu gece inat ettim 8e geçicem) hisuite 10 kurdum kod istedi telden hisuiteyi açıp kod aldım
    şuan indiriyor 8 i fakat çok yavaş.
    edit 2 8 i kurarken tel hafızasıda sıfırlanıyormu yoksa sonrasında benim wipe vs yapmam mı gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 27 Eylül 2020; 20:48:59 >
  • zorda olsa 8e geçtim
    184. sayfada bahsedilen hata ayıklama modundan
    kaldırılmayan uygulamaları google uygulamalarını vs kaldırdım.(baya zor oldu)
    telefon şuan tertemiz oldu youtube bile kaldırdım o derece
    youtubevanced kullanıyorum.
    bakalım nasıl olacak performans pil durumu★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• Evet millet sonunda çoğu arkadaş doğru yolu buldu...8 e dönenler oh be dünya varmış 8 de telefon akıyor yağ gibi canlandı diyenler aramıza hoşgeldiniz...
    bu cihazda bende zaman zaman 9 u sordum yukarılarda önceki sayfalarda mesajlarda merak ettim 9 u 2 kerede kısa süreli geçtim 9 a ama sonra 8 e geri döndüm p smart 2018 de.
    Bu cihazın işlemcisi ve kaynak kodları android 8 e göre yapılıp yazıldığından en az ram ve en stabil ram kullanımı dolayısı ile 2018 lerde en stabil yazılım 8.0.163 nolu son 8 li yazılım.
    9 dan itibaren görsel grafiksel iyileştirmeler ile birlikte ram tüketimi arttıgından dolayı makina da kasma anlık donma vs gibi sorunlar oluyordu.
    evet 9 güzel ben memnunum diyenler de elbette vardır oldu olacaktır ama o memnun olanların bir kısmı bile en son 8 e geri dönüp ohh be dünya varmış dediler.
    keske 8 de ki gibi 9 da akıcı az ram tüketen bir yazılım yazılabılseydi ama malesef en azından bu model bu cihazda bu yapılamdı huawei tarafından.sırf güncelleme almadı demesinler diye 9 la ilgili yazılım yayınlandı.
    düşünün ki huawei ye gelen yoğun tepkiler yüzünden son gelen 203 nolu sürümle birlikte eskiden olmayan kaldırılan 8 e geri dönme işlemi yeniden açılmış durumda.normalde sadece 9 un ilk sürümü 9.0.105 de 8 e geri dönüş açıktı ki şimdi 203 de de geri dönüş açık.
    telefon fiyatlarının ve vergilerin arttığı dolar kurlarının arttığı bugünlerde yeni telefon alamayız çoğumuz ve bu telefonda 8.0.0.163 en iyisi ve herkes dönsün rahat etsin bence.
    bu arada pil durumlarında kıyaslama yapmak artık manasız çünkü cihazların bataryaları eskidi artık.ama inanın 8 de zaten çok da 9 dan aşağı kalır bir yanı yok pil tüketimi olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Faysal

sim kartiniz da sorun olabilir mi?
    türkcele mesaj attım (twit)dedim 20 gün önce türkcele taşıdım. 30 tl kart yenileme parası istiyor bayiler, başka operatöre taşıyacağım hattı. ertesi gün cevap geldi "hattınızda güncelleme yaptık 5 dak. cihazı kapalı tutun". ve sonunda düzeldi. şimdilik sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackman123

Evet millet sonunda çoğu arkadaş doğru yolu buldu...8 e dönenler oh be dünya varmış 8 de telefon akıyor yağ gibi canlandı diyenler aramıza hoşgeldiniz...
    bu cihazda bende zaman zaman 9 u sordum yukarılarda önceki sayfalarda mesajlarda merak ettim 9 u 2 kerede kısa süreli geçtim 9 a ama sonra 8 e geri döndüm p smart 2018 de.
    Bu cihazın işlemcisi ve kaynak kodları android 8 e göre yapılıp yazıldığından en az ram ve en stabil ram kullanımı dolayısı ile 2018 lerde en stabil yazılım 8.0.163 nolu son 8 li yazılım.
    9 dan itibaren görsel grafiksel iyileştirmeler ile birlikte ram tüketimi arttıgından dolayı makina da kasma anlık donma vs gibi sorunlar oluyordu.
    evet 9 güzel ben memnunum diyenler de elbette vardır oldu olacaktır ama o memnun olanların bir kısmı bile en son 8 e geri dönüp ohh be dünya varmış dediler.
    keske 8 de ki gibi 9 da akıcı az ram tüketen bir yazılım yazılabılseydi ama malesef en azından bu model bu cihazda bu yapılamdı huawei tarafından.sırf güncelleme almadı demesinler diye 9 la ilgili yazılım yayınlandı.
    düşünün ki huawei ye gelen yoğun tepkiler yüzünden son gelen 203 nolu sürümle birlikte eskiden olmayan kaldırılan 8 e geri dönme işlemi yeniden açılmış durumda.normalde sadece 9 un ilk sürümü 9.0.105 de 8 e geri dönüş açıktı ki şimdi 203 de de geri dönüş açık.
    telefon fiyatlarının ve vergilerin arttığı dolar kurlarının arttığı bugünlerde yeni telefon alamayız çoğumuz ve bu telefonda 8.0.0.163 en iyisi ve herkes dönsün rahat etsin bence.
    bu arada pil durumlarında kıyaslama yapmak artık manasız çünkü cihazların bataryaları eskidi artık.ama inanın 8 de zaten çok da 9 dan aşağı kalır bir yanı yok pil tüketimi olarak.
    ben sürekli güncel tutuyorum çünkü bazı uygulamalar son sürümü istiyorlar. şu anda bende sorun yok yağ gibi akıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotrimoksazol

Rica ederim hocam. Telefon gerçekten rahatladı özellikle Ram yetersizliğinden kaynaklanan uygulamaların kaldığı yerden devam etmemesi sorunu da büyük oranda çözüldü böylece @kursatozk @kursatozk

Telefonda dediğiniz özellik var hatta vodafone abonesiyken sık sık kullanıyordum gayet iyiydi ama maalesef Türk Telekom bu teknolojiyi desteklemiyor ne faturalı ne faturasız tarifelerde. Vowifi için turkcell veya vodafone abonesi olmanız gerekiyor.

Alıntıları Göster
    turkcelle taşıdım şimdi kullanıyorum

Bizim telefon ile sizinki farklı

hocam p smart 2019 kullanıyorsunuz herhalde burası p smart 2018'in konusu
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.