Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende p9 lite 2017 var gece internet kapalı halde % 2 şarj azalıyor sizin uygulamalar arka planda çalışıyor olmalı, sonradan yüklediğiniz uygulamlara bakın.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Tabi kapatıyorum hatta 3g ye alıyorum bizim burda 4.5 g sinyali gidip geliyor o yüzden hep 3g de telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    Babam kullandığı için zaten uygulama olarak sadece indirilmiş bir Whatsap var o kadar yüzde 2 baya iyiymiş 😊

• GkhnAkyolTr kullanıcısına yanıt
    Maşallah baya iyi gitmis neden böyle oldu bende pek anlamadım dün mesala yüzde 60 ta bıraktım gece sabah bı kalktım yüzde 13 harcamış nedenini hala çözemedim malesef

• Google fotoğraf uygulaması feci şarj yiyor sakın fotolara buradan bakmayın onu devre dışı bırakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Acaba Huawei P10 Lite imei değişimi mümkün mü? Bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAGEMUSHA -- 14 Aralık 2017; 22:1:56 >
  • Bişey şey sorucaktim size arkadaşlar bu telefona nerden şöyle ekranı güzel kaplayan bir ekran koruyucu alabilirim

• Msj gönderim zamanını ayarlayabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel durumlar böyle arkadaşlar problemli yani..

bataryada sorun var, 36 dk ekran süresiyle normalde %57 şarja inmesi mümkün değil
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Söyle bişey var bu telefonu babam kullanıyor ve fazla kullanmiyorda bu süre 2 gün beklemede alınan bir süre bu telefon kullanırken yemiyor fazla şarji ama beklemede fena şekilde şarj yiyor malesef

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    4,30 ekran süresi nasıldır. 2 gün benim için yeterli oluyor. Evde wifi işte mobil açık.
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    Bence iyi sorun Yok...

• GSAM monitor de Combined APP Cpu çok feci şarj yiyor... Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

1.5 saat falan mobil veri açık - 6 saat ekran süresi aldım... 19 saat bekleme aldım...

Değerler normal ama en çok harcayan Combined APP Cpu...

Nedir ne değildir?
  • Cihaz bu kadar çok satmasına rağmen. Konunun aktifliğinin düşük olması çok üzücü. Ayrıca TT kullanıyorum bu telefonum çekmiyor muhabbetine hiç rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Cihaz bu kadar çok satmasına rağmen. Konunun aktifliğinin düşük olması çok üzücü. Ayrıca TT kullanıyorum bu telefonum çekmiyor muhabbetine hiç rastlamadım.

İnsanlar genellikle forumları cihazdaki sorunlar için kullanıyorlar. Demekki cihazlarda problem yok , kimse yazmıyor.
    Şaka bi yana bu kadar sessilikte iyi değil. Ne zaman Adnroid ve EMUI 8 güncellemesi gelir, o zaman konu baya hareketlenir.
  • 18.12.2017 tarihinde Vodafone hattımın üzerinden P10 lite sahibi oldum.Önceki telefonum iPhone7 idi.Dün akşam tüm güncellemeleri yaptım ve google'a ait gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım.Bu sabah telefonu şarjdan aldım.Genellikle mobil veri açıktı.Ve şarjım şu an %45.Şimdilik memnunum telefondan.İlerleyen zamanlarda ne durumda olur göreceğiz artık.Bi ara güzel bi kılıf ve koruyucu cam almak iyi olacak.
  • Alın size problem
    Telefon Bluetooth ile Gear S2 saatime bağlı. Telefonla saat birbirine bağlıyken telefonumun interneti çok yavaşlıyor (mobil internet değil , wifi internet ) , ne zaman bluetooth bağlantısını kesersem o zaman düzeliyor. bluetooth bağlantısını kesince de saatin bir anlamı kalmıyor...
    Wifi ve bluetooth çakışması var .
    Hadi bakalım ne yapacaz
    Telefonu nereden almıştınız, migrostan mı? Garantiye gönderin bataryası bitmiş galiba.
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    Telefonu babama hediye aldım ben Vodafone dan daha alalı 10 gün oldu zaten şu an da nedense normale döndü 2 gündür falan kapalıyken çok şarj yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnAkyolTr -- 20 Aralık 2017; 23:33:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.