Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oasisinet

Hocam kutudan çıkan kılıfı ben artık kullanmıyorum zira yanları açık olduğu için telefonu mesela düz bir zeminden alırken kavrama konusunda sıkıntı yaratıyordu.sarj konusu da telefon elinizden düşmese dahi günü çıkarır merak etmeyin.ben memnunum şarj dan ve genel olarak telefondan.

Sağolun hocam şarjı iyi olması önemliydi güzelmiş.

Kılıfı da ben dayanaklılık için düşünürdüm dediğiniz yönden düşünmemiştim, onu deneyip görmek lazım artık.

Sağlamlık+Kamera konusunu da netlersem alınabilir bir telefon gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazını sipariş verdim ama ekran kenarında siyahlıklar olmuyor değil mi ? Tam çerçeve dir umarım. Beyaz kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -benjamin- -- 29 Aralık 2017; 0:23:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetonnn kullanıcısına yanıt
    Sony z5 kullandım baya sıkıntı yaşadım telefonla sürekli bir sıkıntısı çıkıyor. Hepsi mi öyle bilmiyorum ama beni baya uğraştırdı. Garantiye göndermediğim günler dışında telefon iyiydi memnundum. Şuan ikisi arasında kalsam p10 lite alırdım ve aldım. P10 lite siparişi daha gelmedi ama z5 ten daha iyi olacağını düşünüyorum. Sana tavsiyem p10 lite

• quote:

Orijinalden alıntı: -benjamin-

Beyazını sipariş verdim ama ekran kenarında siyahlıklar olmuyor değil mi ? Tam çerçeve dir umarım. Beyaz kullanan var mı

Bende beyaz alacaktım ama yan kısımdaki metal sarı renkte olduğu için vazgeçtim.
    Bu arada kenarlarda siyah çerçeve var , haberiniz olsun... Beyazın bittiği yerde hemen ekran başlamıyor.
  • Herkese iyi akşamlar. Bende teknosadan aldığım siyah p10 lite telefonumla aranızdayım. Sizleri takip ederek edindim bu telefonu. Armudun sapı üzümün çöpü demeyiniz maddi imkanlar elveriyorsa alınız şüphede kalan arkadaşlar. Ben memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnAkyolTr

Bişey şey sorucaktim size arkadaşlar bu telefona nerden şöyle ekranı güzel kaplayan bir ekran koruyucu alabilirim

Şu 3d ekran koruyucu lardan kullNan var mı?

• Arkadaşlar HiCloud a bağlanıyor mu sizin cihaz?

• Mediamarktan aldım.2 aydır telefonda şebeke sorunu boru gibi var. Elimde başka telefon yok garantiye veremedim. Yanımdaki beni arıyor aynı operatörden ulaşılamıyor. Yeniden aradığında bu sefer meşgul atıyor arayana. Benim ekranda hiçbişey yok. Hatta WhatsApp ilk mesajı hemen geliyor . Sonrası bir dakika sonra. Bariz anten sorunu var. sim Kart kesik değil orjinal.

Ulasilamadiktan sonra kamera uydu camı olsa ne yazar ya la.

Bazende insan rahat etmiyor değil telefon calmayinca. Gerekli gereksiz herkes filtreleniyor. Enteresan bi bakış açısı......

• telefonu kullanan arkadaşlar ,şebeke sorunu hakkında yorum yapabilir mi?

• Telefonu 2 aydır kullanıyorum. Turk telekom hat ile beraber. Şebeke sorunum hiç olmadı. Şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar sim kartlarını 4g kartlar ile güncellesinler. Şu an için memnunum telefondan. Bir Oneplus One değil ama :)
  • mrc57 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam . Tam bu telefonda karar kıldım ama yukardaki arkadaş ,şebeke sorunu yaşadığını söleyince bi tereddüte düştüm

• Ben de bir buçuk aydır kullanıyorum şebeke sorunu hiç yaşamadım.cok memnunum telefondan şarjı da gerçekten harika.

• Ben de şebeke sorunu yaşamadım hattım vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: startwarrior

Mediamarktan aldım.2 aydır telefonda şebeke sorunu boru gibi var. Elimde başka telefon yok garantiye veremedim. Yanımdaki beni arıyor aynı operatörden ulaşılamıyor. Yeniden aradığında bu sefer meşgul atıyor arayana. Benim ekranda hiçbişey yok. Hatta WhatsApp ilk mesajı hemen geliyor . Sonrası bir dakika sonra. Bariz anten sorunu var. sim Kart kesik değil orjinal.

Ulasilamadiktan sonra kamera uydu camı olsa ne yazar ya la.

Bazende insan rahat etmiyor değil telefon calmayinca. Gerekli gereksiz herkes filtreleniyor. Enteresan bi bakış açısı......

Hattın yönlendirme ayarlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ö.rümcek

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnAkyolTr

Bişey şey sorucaktim size arkadaşlar bu telefona nerden şöyle ekranı güzel kaplayan bir ekran koruyucu alabilirim

Şu 3d ekran koruyucu lardan kullNan var mı?

benim kardeşim p9 lite 2017 kullanıyor.telefonu alalı 1 ay olmadan ekranını kırdı.üstelik üzerinde tamperli ekran koruyucusu olmasına rağmen.neyse huawei servisi ev den gelip telefonu aldı hiç bir ücret ödemeden 1 hafta sonra teslim ettiler sağolsunlar.bende onlara merakımdan sordum.dedim ki ekran koruyucusu olmasına rağmen nasıl kırılır ekran.aldığım cevap şu:telefon tamamen cam tasarım olduğundan normaldir.dedi .bende sonra gittigidiyor dan 3d ekran koruyucu aldım.kardeşim gold kullandığı için ekran koruyucuda gold seçtim.acayip bir şekil verdi.diğer ekran koruyucular ekranı tam kapatmıyor.ama 3d ekran koruyucu sadece ekranı değil telefonun ön tarafını tamamen kapatıyor.kesinlikle öneririm pişman olmazsın.zaten eline geçince bunu hissedersin kardeşim.bir de aynalı kılıf alırsan aynı renkte ki ben öyle yaptım daha bir şahane olur.

• o değil de beyler 2 aydır bu telefonu takip ediyorum mavi olan modelini almak için her gün nete giriyorum ama distribütör garantili mavi renkli huawei p10 lite modelini bulamıyorum.yok arkadaş yok.mediamarkt,teknosa,vatan,gittigidiyor,hepsiburada,n11 vs hiç bir yerde yok.hayır üşenmedim huawei aradım.derdimi anlattım bizlik bir durum yok istedilerde biz mi vermedik arz talep meselesi ne getirdi arkadaş muhabbeti.facebook sayfalarına yazdım tınlayan olmadı.şu an çok merak ediyorum.türkiyede distribütör garantili mavi modeli satışa sunulmuyor mu?ya da alan gören var mı?
  • buckberyy kullanıcısına yanıt
    Migrostan al geç maviyi nispeten daha güvenilir.

• An itibariyle telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

An itibariyle telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun artık.

Hayırlı olsun izlenimlerinizi bekleriz mutlaka

Aslında bayağı güzel bir telefon konu fazla sakin buna göre. Fiyatı da inmiş çıkışına kıyasla, biraz daha düşerse daha çok dikkat çeker belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanıcı Madde

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

An itibariyle telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun artık.

Hayırlı olsun izlenimlerinizi bekleriz mutlaka

Aslında bayağı güzel bir telefon konu fazla sakin buna göre. Fiyatı da inmiş çıkışına kıyasla, biraz daha düşerse daha çok dikkat çeker belki

Sağolun hocam, ilk kez bir Huawei marka telefon kullanıyorum oldukça akıcı bir telefon olmuş, tasarımı da çok hoş baya beğendim, parmak izi sensörü de oldukça hızlı gösterir göstermez açılıyor telefon. İşim nedeniyle kırsal bölgelere gidiyorum, benim arkadaş P9 Lite'ın eski modelini kullanıyordu şebeke çekim gücü olarak bütün telefonlardan daha iyiydi. Beni de cezbeden buydu aslında P10 Lite'la bir denedim 30 küsür mb dosyayı indirmem 2-3 saniye (Vodafone) falan sürdü. Şimdi daha kırsal bölgelere gittikçe çekim gücüne bakacağım izlenimlerimi yazarım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 5 Ocak 2018; 20:52:53 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.