Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

An itibariyle telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun artık.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Nerden aldınız ve Garantisi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

An itibariyle telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun artık.

Sağolun teknosa'dan aldım hocam, garantiyi sordum sorduğumda distribütör garantisinin olduğunu söylediler.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun teknosa'dan aldım hocam, garantiyi sordum sorduğumda distribütör garantisinin olduğunu söylediler.

Hocam Teknosada fiyatı yüksek değilmi. Kaça aldınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 1-1,5 aydır telefon bakınıyorum en son girdim aldım çıktım 1699 tl. Olan oldu artık yapacak bir şey yok taksitli aldım bu arada. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 5 Ocak 2018; 23:22:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 1-1,5 aydır telefon bakınıyorum en son girdim aldım çıktım 1699 tl. Olan oldu artık yapacak bir şey yok taksitli aldım bu arada. :D

Tekrar hayırlı olsun. Distribütör Garanti olması daha iyidir.

• 2 aydır hiç bir yerde mavi rengini bulamayınca artık pes ettim,geçen perşembe gecesi vatanbilgisayar'da gece kampanyası ile 1499 tl ye siyah olan modelini sipariş verdim henüz daha kargo ya verilmedi ama önümüzdeki hafta tahminen salı-çarşamba elimde olur.
  • Arkadaşlar ekolayzır yok mu yahu bu telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • croucer C kullanıcısına yanıt
    Yok. marketten uygulama indirin

• cihazı 0 almayı düşünen varsa 2 gün içinde bana ulaşsın arkadaşlar acil
  • yeğenime telefon alacağım en önemli kıstas ön kamera
    bu telefon ön kamera konusunda iyimidir.
    bu fiyat aralığında ne önerirsiniz ?
  • salı ve ya çarşamba dedim ama bugün ulaştırıldı ve artık bende p10 lite kullanıcısıyım
  • Arkadaşlar ikiz uygulama ile whatsupp kullanan var mı?

YEdekleme olayını nasıl yapıyor? yedeklemeler karışmasın birbirine? Aynı WhatsApp klasörü üzerine mi yedekliyor? Ayrı klasörlere mi? Bakan oldu mu?

Birde mesela twitter da bildirim geldiğnde +47 de duruyor...

Diğer uygulamalarda da öyle... Sizde de böyle mi?
  • buckberyy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.güzel telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buckberyy kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun 👍😁

Ekran süresi, kullanım rahatlığı vs konularda düşüncelerinizi bekleriz.

Bu arada biraz değişik olacak ama emojiler nasıl görünüyor acaba

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Yanıcı Madde Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Ben eski telefonumda go klavye kullanıyordum gerek emojileri olsun gerek temaları ve yazı stili olsun güzel bir klavye idi. Ama bu telde swift key adında yüklü bir klavye var, go klavye kadar olmasada başarılı bir klavye.ama sonuçta go klavye daha fazla seçenek ve emoji sunuyordu.

BU TELEFONUN ŞU AN GÖZLEDİĞİM EN BÜYÜK ARTILARI

1)EKSTRA BİR VİRÜS PROGRAMI KURMAYA GEREK YOK AVAST TABANLI VİRÜS TARAMAMASI VAR.

2) GEREKSİZ DOSYA SİLME ÖN BELLEK BOŞALTMA YAPMAK İÇİN CLEAN MASTER TARZI BİR PROGRAM YÜKLEMEYE GEREK YOK YİNE BUNU DA KENDİ HALLEDİYOR

3)YUKARDA BAHSETTİĞİM GİBİ SWİFTKEY ADINDA ÖZELLEŞTİRİLMİŞ KLAVYESİ VAR

4)İSTENMEYEN SPAM MESAJLARI SİLMEK İÇİN TRUECALLER TARZI BİR PROGRAM YÜKLEMEYE GEREK YOK YİNE KENDİ BU SORUNU HALLEDİYOR

5)RETRİCA GİBİ FARKLI ÇEKİM MODLARINDA FOTOĞRAF ÇEKEBİLİYORSUNUZ.

Bu sayede ekstra uygulamalar yüklemeyip depolama alanında kar edebiliyoruz

• Telefonu alalı üç ay oldu; bu süreçte herhangi bir şebeke sıkıntısı, donma, kasma ve ısınma problemi yaşamadım. Stabilite konusunda ios ile yarışabilecek düzeyde. örnek fotoğraflar isteyen arkadaşlar için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 12 Ocak 2018; 15:12:54 >

• Merhabalar,ürün hala migroslarda satıştama acaba.İnternet sitesinde gözükmüyor.

• @buckberyy Maşallah telefon içinde bayağı uygulama ile geliyor anlaşılan Kabını, jelatinini de yolluyorlar @36Boys Stabilitesiyle ilgili hep güzel yorumlar geliyor telefon için. Fotoğraflar için de teşekkürler, ben de p10lite ile çekilen fotoğraflara bakındım sosyal medyada, gündüz çekim kalitesi çok daha iyi gibi duruyor gece kalitesine göre. Kaliteli gece çekimi için biraz da iso ayarları vs bilmek gerekiyor galiba benim gibi bas çek olunca çok muhteşem çıkmıyor gece fotoğrafları

• Yanıcı Madde Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Ben de iso gibi ince ayarları bilmemekten muzdaribim, otomatik mod işime geliyor o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.