Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok şarj gidiyorsa, özellikle gece ... Sadece GSM moduna alınız... Denenmiştir...

Ayrıca Hicloud'a girebilen var mı?
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Uygulamaları işaretleyip kapatmanın mantığını hâlâ çözebilmiş değilim aslında.

Mesela örnek verecek olursam ; bende Spotify ve Whatsapp uygulamaları kapalı ama bu uygulamaların kullanımında bir sorunum yok.

Yani kapalı yada açık olması bana ne kazandırıyor ?

Kullanılmadığı zaman arka planda güç harcamasını engelliyor ama kapalıyken uygulamaların kullanılmasında bir sıkıntı yok diyebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Uygulamaları işaretleyip kapatmanın mantığını hâlâ çözebilmiş değilim aslında.

Mesela örnek verecek olursam ; bende Spotify ve Whatsapp uygulamaları kapalı ama bu uygulamaların kullanımında bir sorunum yok.

Yani kapalı yada açık olması bana ne kazandırıyor ?

Kullanılmadığı zaman arka planda güç harcamasını engelliyor ama kapalıyken uygulamaların kullanılmasında bir sıkıntı yok diyebilir miyiz ?

Kapanmasını istediğiniz uygulamaları işaretlediğiniz takdirde , telefon uykuya girdiğinde işaretlediğiniz tüm uygulamalar arka planda çalışmayı durduruyor. Böylece pil tasarrufu yapılmış oluyor.
    Mesela Facebook, whatsapp gibi uygulamalarıda kapatırsanız, telefon uykuya girdiği taktirde size bildirim göndermeyecektir ; ta ki siz telefonu açıp uygulamayı çalıştırana kadar.
    Kısaca Bildirim almak istediğiniz önemli uygulamarı açık bırakıp , gereksizleri kapatırsanız , pil tasarrufu etmiş olursunuz.
    Böyle söylüyor Huawei ...

• Sony telefonumda herkes ortalama 4-5 saat ekran süresi alırken ben 6-7 alıyordum, gün bitmeden şarja taktığım olmuyordu. Daha sonra HTC bir cihaz kullandım herkes 4 saat civarı alırken ben 3 saati genelde geçemedim -hala da anlamış değilim androidin acemisi de sayılmam- Bu telefonda da 6 saatten aşağı pek düşmüyorum. Wifi ve düşük parlaklıkla bir saat internette gezinmek max %12 götürüyor. Geceleri ise wifi/mobil veri/ bluetooth kapalı, hat ve konum aktif şekilde 8 saat civarı beklemede %2 harcıyor. Batarya konusunda oldukça güzel bir optimizasyona sahip olduğunu düşünüyorum.
  • USB yi

okuyormu indirdiğiniz müzikleri flaş belleğe atabiliyor musunuz aparat takarak deneyen varmı özelliğinde USB otg yazıyor ama bu tlf nu bende almak istiyorum şebek wifi çekişi nasıl benim bulunduğum yerde şebeke az çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GkhnAkyolTr kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar size bir önerim olacak sim kartı çıkarıp ekran süresi ne kadar alıyor ölçüm yapın. Aynısı babamın telefonunda olmuştu sim kartı çıkarınca normalde 1-2 saat ekran süresi olan telefondan 7-8 saat ekran süresi aldım. Eğer sizin de sim kartı çıkarınca problem olmuyorsa muhtemelen sim kartınızı değiştirince sorun çözülecektir. Bazı arkadaşlar pil bitmiş demiş ama bu kadar kısa sürede pilin biteceğini sanmıyorum. Garantiye göndermeden bir deneyin mutlaka.

• Arkadaşlar telefonu en uygun fiyata nereden bulabiliriz?

• Proph kullanıcısına yanıt
    Migrostan fakat ithalatçı garantili.

• Daha telefonun şarjını %15 den aşşağı düşürmedim... Ve %15e kadar 7 saaat ekran süresi alıorum...28-30 saat bekleme süresi alıyorum... Dostum Huawei sen gerçekten bir şahanesin...Bir tek Dez avantajı Kamera yeterli değil.... O kadar da olsun, Zaten Whatsupp dan attığın foto'ların kalitesi tam gönderilmiyor o yüzden Micro güzellik konusunda kamera olayına takılmak boş olur... Önemli olan stabilite ve pil.. bu 2 konuda Huawei iyi iş çıkarmış...
  • Elden kaymayan arka kapak önerisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GittiGidiyor
    Huawei P10 Lite Uyumlu Silikon Kılıf Ultra ince Şeffaf Mavi Renk 02 mm Kapak Telefon Kılıfı Sevmeyen Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p10-lite-uyumlu-silikon-kilif-ultra-ince-seffaf-mavi-renk-02-mm-kapak-telefon-kilifi-sevmeyen-305713262

Ben bunu aldım değişik renkleri de var aynı satıcıda memnunum.

• oasisinet kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım oraya da stoklarda yokmuş. İnternette de stok yok görünüyor.
  • gavalster G kullanıcısına yanıt
    otg den mause bağladım çalıştı
  • Merhabalar Turk Telekomdan 89 TL 24 ay vadeli taksitlerle P10 lite alarak aranıza katıldım.Bu arada eski bir Huawei G7 kullanicisiyim.3 yıllık bir cihaz şimdiye kadar hiç arıza yapmadı.Tabi elektronik şans işidir umarım bu cihazı sizler ve ben sorunsuz kullanırız.Saygilar iyi forumlar arkadaslar.

• Merhabalar bilgisi olanlara şöyle bir sorum olacak.Telefonun orijinal sarj aleti hızlı şarj destekli ve değerleri 9V-2A ve 5V-2A çıkışlı.

Elimde eski telefonum olan General mobil discovery 5 plus hızlı şarj destekli şarj cihazı var.Bu sarj aletinin cikis değerleri

12V-1.5 , 9V-2A , 5V-2.5A bu şarj aletiyle şarj yaptığımda telefona zararı olur mu.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Saygilar

• Merhaba arkadaşlar başlık çok canlı değil ama birkaç sorum olacak cihazla ilgili, ilgilenen diğer arkadaşlar da faydalanır böylece P10 Lite fiyat performans açısından dikkatimi çekti ancak bazı şeyleri merak ediyorum.

-Cihaz kutusundan şeffaf kılıf ve ekran koruyucu ile çıkıyormuş sanırım; kaliteleri iyi midir kullanıyor musunuz özellikle kılıf nasıldır?

-12mp arka 8 ön kamera yazıyor, diyafram açıklık vs hatırlamıyorum ama arka kameranın performansı nasıldır acaba birkaç örnek foto ekler misiniz?

-Dayanıklılığı korkutucu seviyede mi Camı şöyle kırıldı vs diyenleri gördüm de Gorilla Glass durumu?

-Android 8 güncellemesi alacak deniyor, Huawei lite telefonlara tek güncel mi verir yoksa bir sonraki güncellemeyi de alabilir mi?

-Son olarak yine önemli bir durum şarj performansı, telefonunuzun şarjı bitmeye yakın ekran süresini ss paylaşır mısınız, normal ve yoğun kullanımda rahat ettirir mi?

Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanıcı Madde -- 28 Aralık 2017; 14:58:34 >

• 2 sorum olucak

1) kirin 650 işlemci nasıldır ,snapdragona kıyasla
    2) bu telefon ile gr5 2017 arasında pek bi donanım farkı yok gibi hangisi daha iyidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve p10 lite ile karar almış durumdayım fakat siz kullanıcılara bir sorum olacak...

*huawei mate 10 lite 64gb mi?

*huawei p10 lite 32gb mi?

Arada çok uçuk farklar var mıdır.

Araştırdığım kadarıyla p10 lite sanki donanım olarak mate10 dan daha iyi gibi ama bende net' in yalancısıyım.
    VERSUS
    Huawei Mate 10 vs Huawei P10 Lite : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/huawei-mate-10-vs-huawei-p10-lite

MESELA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 28 Aralık 2017; 16:44:50 >

• Yanıcı Madde Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kutudan çıkan kılıfı ben artık kullanmıyorum zira yanları açık olduğu için telefonu mesela düz bir zeminden alırken kavrama konusunda sıkıntı yaratıyordu.sarj konusu da telefon elinizden düşmese dahi günü çıkarır merak etmeyin.ben memnunum şarj dan ve genel olarak telefondan.

• Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim, p10 lite, sony z5(1400 lira) ve j7 pro arasında kaldım. Telefon almam lazım. Hangisini alsam acaba? Objektif yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.