Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba , bildiğiniz gibi birçoğumuzun telefonu hiç güncelleme almıyor . Hala B129 kodlu sürümde duruyoruz . Huawei merkseze attığım mail'e cevap geldi ve B179 versiyonunun çıktığını öğrendim . Bana cihazı teknk servise getirin , burada sürüm yükseltelim dediler. Bende sırf sürüm yükseltmek için servise gitmeye üşeniyorum işin açıkcası.
    İnternette biraz bakındıktan sonra , PlayStore'dan indirilen Firmware Finder uygulamasıyla bu günelleme işleminin yapıldığını öğrendim. Ama anlatılanları birebir yapmama rağmen güncelleme bir türlü gelmiyor. FF uygulamasını kullanan varsa nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilir mi acaba ?
  • FF uygulamasının açıklamasında zaten emuı 5 desteklemediği belirtiliyor. Ayrıca benim tel de b129 ve güncelleme yok diyor. Pazartesi huawei arayacağım, acaba merak ettiğim kademeli olarak mı dağıtılıyor yoksa güncelleme alanlar paralel ithalat mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklemiyor diyor ama , bazı kullanıcılar yapabiliyor. Facebook ta grup var , orada yükseltenler var. onların yaptığının aynısını yapıyorum ama olmuyor...
    Dediğiniz gibi o gruptakilerden de telefonu paralel ithalat alanlara güncelleme gelmiş . sadece resmi Huawei Türkiye garantisi olan cihazlarda ne hikmetse güncelleme yok.
    Ben mail de gönderdim , hemde birçok defa , durumuda anlatıyorum bakın diğer cihazlar alırken biz neden güncelleme alamıyoruz diye.
    Tek söyledikleri cihazı sıfırlayın olmazsa bize getirin biz burda yükleriz diyorlar, dediklerine göre Türkiye'de güncelleme yayınlanmış B179 kodlu olarak.
    Valla gelecek gibi görünmüyor. Ne zaman Android ve EMUI 8 çıkar. o zaman gider servise yükletirim.
    Bıktım güncelleme işiyle uğraşmaktan.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Bende p9 lite var B171 güncellemesi geldi, herkese aynı anda gelmiyor size de gelecektir mutlaka
  • Bu güncelleme mevzusu huawei için sıkıntılı işler anlaşılan.
    FoneTechyoutube
    Huawei/Honor firmware update tutorial (Firmware Finder)
    https://www.youtube.com/watch?v=7cHZs1gZJw4

Bu videoyu izliyorum. Firmware Finder for Huawei ile deneyeceğim.
    Sonuçlarını yazarım buraya.

B129 vardı bende videodakileri uyguladım şu an B193 e güncelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc57 -- 14 Ocak 2018; 16:38:4 >

• mrc57 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki cihaz paralel ithalat mı , Yoksa Huawei Türkiye garantili mi ?
    Sizde çalışmış , bende çalışmıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 14 Ocak 2018; 16:52:16 >
  • Bu arada yeni bir şey fark ettim, telefonu bugün şarjını tamamen bitireyim öyle şarj edeyim dedim neyse %2 de telefon kapandı açmaya kalktım açılmadı.sonra şarja taktım tam %100 dolması 125 dk sürdü üstelik telefon kapalıyken, hani 97 dk'da tam dolum yapıyordu?

Bendeki cihaz Türk Telekomdan alınma faturaya ek olarak.
    Programı açtığımda iki üç kez denedim hata verdi. 4g ile indirdim güncellemeyi wifi üzerinden çekmedi telefon.
    2.5 gb güncelleme.

Videoda görüldüğü gibi imei üzerinden güncelleme kontrolü yapılıyor. Anladığım kadarıyla imei numarasına göre güncellemeler dağıtılıyor. Çünkü ben güncelleme de en üstteki güncellemeyi seçmek istediğimde imei numarası tanınmadı şeklinde hata verdi. Bende aşağıya doğru sırayla girmek sureti ile tek tek imei no ları kontrol ederek indim ve 193'e izin verdi. Diğerleri daha tanımlanmamış anlaşılan. Bende tanımlı olanı indirdim. Huawei Türkiye'nin daha çok çalışması lazım.

Telefon'a Xda da lineage os yükleyenler var elimdeki tek telefon olmasa kim durur stok yazılımda yükler geçerim. Ama hem garantiden hem de elimdeki tek tel olması sebebi ile biraz daha bekleyeceğim yazılımı değiştirmeyi custom romlar ile.

• Ben tam olarak şöyle yaptım. B197 güncellemesini seçtim sonra proxy adını ve numarasını değiştirdim tekrar sistem güncellemeden şu an b197 güncellemesini şu an yüklüyorum 2.31 gb. Şunu sormak istiyorum sağlıklı bir güncelleme için kurduktan sonra hardreset atsam eski sürüme b129 a dönmez değil mi?

• mrc57 kullanıcısına yanıt
    İyi bari en azından çalışmış sizde, yüklemişsiniz.

Valla ben caydım artık, 8 çıkana kadar uğraşmam

• buckberyy kullanıcısına yanıt
    Üst sürümü kurulduktan sonra eskisine dönmez büyük ihtimalle.

• Bu arada güncelleme almayan ve alamayan arkadaşlar. Hepinizin telefonunda bulunan HiCare uygulamasıyla HUAWEI ye mail atarsanız belki güncelleme problemine bir çözüm bulurlar.

Tek yapmanız gereken, uygulamaya girip, sol altta bulunan yorum butonuna basmak.

Orada problemi güzelce anlatın. Örnek vermek gerekirse P10 lite kullanıyorum, bizimle aynı model cihazlara güncelleme geldiği halde biz hiç güncelleme alamadık tarzında bir yazı göndermeniz yeterlidir, hiç olmazsa bir sorun olduğunun farkına varırlar belki...
    ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 14 Ocak 2018; 19:50:11 >

Kardeşim yabancı bir foruma baktım imei tanımlı değilse farklı bir model için güncelleme olabilirmiş dolayısı ile sıkıntı yaratabilir iş bende vazgeçtim b197 den, b193 yüklüyorum, yine forumda güncellemelerini sağlıklı olması güncellemeyi yüklemeden önce Hard reset atmak lazımmış bende üşenmedim Hard reset attım şu an b193 ü yükleyecem ama senin dediğin gibi Android 8.0 gelene kadar ya da otomatik güncelleme olmaz ise bende uğraşmıycam daha çünkü işin yoksa 2 gün şimdi teli yeniden kur. Zaten 8.0 da mecbur Hard reset atacaz

• Bu arada aynı forumda p10 lige İn 3 GB ramli çift hatlı modelleri olduğunu öğrendim b196 güncellemesi bu modelin miş b197 için kesin bilgi yok tu bende riske girmedim

• Arkadaşlar merhaba, Root olayı ile ilgili bir bilginiz var mı?
    Model numarası: WAS-LX1
    Derleme numarası: WAS-LX1C10B174
  • Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım p 10 lite ile. Umarım yanlış tercih yapmamışızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun911 T kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın.
    sağolun teşekkür ederim.
  • Güncellemeden sonra bildirimler telefona geç geliyor. Hard rest şart galiba. Ufak bir bilgilendirme yapayım dedim.
  • Bu telefon gerçekten çok güzel ve kullanılışlı. Fiyat olarak da uygun. Ben de kısı bir süre Huawei kullandım. Keyifliydi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.