Bildirim
★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
En yeni tam paketi indir diyince bugün güncelleme buldu 2.5 gb lık şu an 172 idi 180e çıkıyor başka gelirmi bilmem -
-
Daha dur , birde 197 gelecek -
180de kaldık başka güncelleme şu an için yok -
Ben güncelliyim dedim şimdi. Yükledi. Kapandı ve installing diyip %1 de hemen hata verdi. Sonra yeniden başlattığımda güncelleme hiç gözükmedi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme ile nedeğişti peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme yapanlar ne fark gördümğz tavsiye edermisimiz?
daha 203 de gelecek -
-Ayarlar menüsüne Bulut özelliği gelmiş , ama daha ülkemizde kullanılamıyor.
-Galeriye çöp kutusu özezlliği gelmiş , silinen resimler ilk önce buraya gidiyor , 30 gün süreyle burdada tutulabiliyor.
-Android Güvenlik yaması 1 Ocak 2018'e yükseltilmiş.
-Onun dışında iyileştirmelerden bahsediliyor.
-Çok bir değişim yok. -
bende de aynısı oluyor, kipa'dan almıştım cihazı.quote:
Orijinalden alıntı: MrtAltg
En yeni tam paketi indir diyince bugün güncelleme buldu 2.5 gb lık şu an 172 idi 180e çıkıyor başka gelirmi bilmem
garantili cihazların sürümlerini yükleyemeyecek miyiz? -
Görüntü modunu büyütüp kucultme ayarı yok mu arkadaşlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim telefonun sürümü 185 ve ben çöp kutusu özelliğini aylardır kullanıyorum. Keza hiç kullanmadım ama bulut da aylardır var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
203 ü yükleyen var mı?
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X