Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir durun biz daha 180 üstüne çıkamadık 200 ü boşver
  • 203 tam sürümü yükleyeceğim de 2.37 gb ve sadece mart güncelleme simi var. Çok anlamam ama yükleyip görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ö.rümcek kullanıcısına yanıt
    2.37gb ama depolamaya en ufak etkisi yok. Büyük ihtimal eskisini siliyor.
    Yüklemeden önce baktığımda 12.82gb, yükledikten sonra baktığımda 12.85gb boş hafıza.
  • Arkadaşlar öncelikler selamlar. Geçen hafta b129 yazılımındaydı (sanırsam 124 te olabilir hatırlamıyorum ). Forumda yazı okudum. B179 yüklenebiliyor diye. Bir baktım yükleniyor . Aradan birkaç gün geçti . Yine forumu okuyordum . Peş peşe güncellemeler gelmiş , dedim ooo ne güzel bende indireyim . Sanırsam b191 sürümü. Neyse indirdim güncellemeyi. Sonra güncelle ye bastım . Kapandı ve installing dedi %1 oldu ve "failed" dedi . Sonra yeniden başlattım . Dedim yine deneyeyim . Bu sefer hiç gelmedi . Bugün telefonu kapatıp açayım dedim ( bir olaydan dolayı ) ve sonra şu hata ile karşılaştım " your device has failed verification and may not work properly ". Bunun sebebi ne olabilir ?
  • Arkadaşlar ben de hala b185 de. Güncelleştirmeleri kontrol et diyorum yeni güncelleme yok diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun911 T kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ekranında sağ üstteki üç noktadan ''en yeni tam paketi indir'' seçeneğini deneyin.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam hala aynı. Huawei den önce Sony kullanılanıyordum güncelleme konusunda çok iyiydi Millet 8 i eskitti bize daha hala gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

Arkadaşlar ben de hala b185 de. Güncelleştirmeleri kontrol et diyorum yeni güncelleme yok diyor
    Bölge kodunuz ne ?
    Cihaz Avrupa bölgesinde değilse güncelleme numaraları değişiklik gösterebilir.
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda kipadan alınma şu an en son gelen 181 di başka yok
  • Güncelleme yapmadan önce veya yaptıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Yedek almak fabrika ayarlarına döndürmek vs gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell hattın üzerine almayı düşünüyorum. Şuan gm5 kullanıyorum,artık kanser edecek beni.Şarzı nasıl,günü çıkarıyor mu? Bu fiyat aralığında (hat üzerine) başka bir telefon mu bakayım? Teşekkürler.

• lazseyfo kullanıcısına yanıt
    şarj konusunda ben memnunum şuanlık
    yoğun kullanımda günü çıkarır . orta kullanımda 2 gün gider

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Güncelleme yapmadan önce veya yaptıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Yedek almak fabrika ayarlarına döndürmek vs gibi
    Ben her güncelleme sonrası wipe cache yapıyorum, bilmiyorum bir faydası var mı ama internette hep önermişler. 8 gelincede bi format atarım, ondan sonra daha da ellemem

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Af buyur wipe cache nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Af buyur wipe cache nedir
    Güncelleme sonrası işletim sistemindeki gereksiz önbelleği temizliyormuş galiba

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Root gerekmiyor mu bunun için?nasıl yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Root gerekmiyor mu bunun için?nasıl yapıyorsunuz?
    Root gerektiren birşey değil .
    Telefonu kapatın.
    Açarken aynı anda hem power hemde ses açma tuşuna basılı tutun , recovery menü gelene kadar basılı tutun , orda çıkıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Root gerektiren birşey değil .
    Telefonu kapatın.
    Açarken aynı anda hem power hemde ses açma tuşuna basılı tutun , recovery menü gelene kadar basılı tutun , orda çıkıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Araya bende gireyim. Rehber ve resimler vb. gidiyor mu bu olaydan sonra
  • ö.rümcek kullanıcısına yanıt
    Hocam burada da ben araya gireyim.
    Size bir tavsiye vereyim.
    Rehber silinme derdi ''google kişiler'' ile ortadan kalkalı çok oldu. Cihazın ayarlar kısmından hesaplara girince google kişiler senkronizasyonunu açarsanız rehber derdiniz kalmaz.
    Google bütün kişilerinizi hesabınızla senkronize ediyor ve hangi cihazdan google hesabınıza giriş yaparsanız yapın rehberiniz o cihaza geliyor.

Hatta bilgisayardan oturum açsanız bile kişilerinizi görebilirsiniz.

https://contacts.google.com/

• B203 banada geldi de 2.3 GB nedir be kardeşim Windows güncellemesi gibi

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.