Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seli.

B207 gelen varmi arkadaslar baskalarinada bilgi lutfen
    Evet demin b207 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrc57

Hocam temaları nereden alıyorsunuz. Bende başka tema kullanıyorum ama yine de bir danışayım dedim :D
    Store'den emui temalar yazarsanız, tel'inize uygun bir çok tema çıkıyor. Hatta birçok emui uyumlu temaları içinde barındıran uygulamalar mevcut.

Ben mate 10 tema kullanıyorum. ikonları oldukça şık..

• 10-15 gündür arada sırada olan bir şey dikkatimden kaçmadı. Sanki telefon uykudayken bazen wifi çalışmıyor gibi. Telefonun ekranını açar açmaz bir sürü bildirim ard arda geliyor. Tabi her zaman değil arada sırada...
    Halbuki son güncelleme sonrası (B203) telefona factory reset yaptım. Ayarlarda uykuda wifi her zaman aktif.
    Benden başka yaşayan var mı ?
  • Bende daha önce oluyordu. Mobil veri tasaruf modundayken. WhatsApp açık için veri izni sınırsız da olsa oluyordu. Tasaruf kapattıktan sonra yaşamadım mı? hatırlamıyorum.

• arkadaşlar bu telefonun hangi rengi daha kullanışlı? kronik sorunları olan rengi var mı?
  • 3 güncelleme üst üste geldi. En son b207 oldu. Neler değişti ya da değişmesi gerekiyor du acaba? Volte ayarlarda görünmedi...

• azraelhusam A kullanıcısına yanıt
    kronik sorunu yok diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ö.rümcek

Bende daha önce oluyordu. Mobil veri tasaruf modundayken. WhatsApp açık için veri izni sınırsız da olsa oluyordu. Tasaruf kapattıktan sonra yaşamadım mı? hatırlamıyorum.
    Aynı Durum bende de var...

bazen oluyor bazen olmuyor... Mesela Veri izni verilmiş Twitter , bir açıyorum bildirim geliyor +47 oluyor...

Bu arada bende Migrosdan alınma cihaz var halen sürüm daha 181 de ...
  • Herkese merhaba, bende p10 lite almayi dusunuyorum. Butcem pek yuksek degil P smart ile p10 lite arasinda kaldim. Yalniz p10 lite guncelleme durumu nasildir?

P smart (Oreo) emui 8 ile geliyor. P10 lite hala emui 5 ile devam ediyor.

• Msj zamanını ayarlama özelliği var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Ekran gövde oranı, çözünürlüğü, büyüklüğü, kamera(ları), işlemcisi, android sürümü ve çıkış tarihi olarak P10 Lite dan önde.
    Cihazı Vatan'da inceledim gayet şık. Özellikle ekran gövde oranı çok hoş duruyor. Hem de P10 Lite dan daha ucuz ve daha iyi özellikleri var. Yerinde olsam P Smart alırdım.
  • B207 geldi ama bir degisiklik goremedim farkeden arkadaslar bildirsin lutfen

• P smart ozellik olarak p10 lite dan daha iyi diyen arkadas saglam bir oyun oyna bak nasil kasmaya basliyor ayrica oyuna gerek yok yogun islem kullanimlarindada kasdigini giruceksiniz inceleme videolarinda bakin soyluyo zaten kasma oldugu

• 64 Gb modeli de gelmiş. 1299 TL:)

Ekran için çamur gibi görüntüsü var diyorlar. Henüz incelemedim yakında.
  • @Seli. haklısın kardeşim. İşlemcisi bir tık önde olan, grafik işlemcisi de aynı olan cihaz kasıyordur.
    (Karşılaştırmaya Lite modelinin üst seviyesi olan P20 Lite modelini de ekledim. P Smart ile bire bir aynı işlemci ve aynı grafik işlemci.)

Huawei P Smart : HiSilicon Kirin 659 - Quad-core 2.36 GHz ARM Cortex-A53 - 8 Çekirdek - 3GB Ram - 32GB Hafıza - AnTuTu Puanı (v7) 88.300 Puan
    Huawei P10 Lite : HiSilicon Kirin 658 - Quad-core 2.1 GHz ARM Cortex-A53 - 8 Çekirdek - 4GB Ram - 32GB Hafıza - AnTuTu Puanı (v7) 78.800 Puan
    Huawei P20 Lite : HiSilicon Kirin 659 - Quad-core 2.36 GHz ARM Cortex-A53 - 8 Çekirdek - 4GB Ram - 64GB Hafıza - AnTuTu Puanı (v7) 87.700 Puan

Huawei P Smart : Grafik İşlemcisi (GPU) Mali-T830 MP2
    Huawei P10 Lite : Grafik İşlemcisi (GPU) Mali-T830 MP2
    Huawei P20 Lite : Grafik İşlemcisi (GPU) Mali-T830 MP2

Huawei P Smart : 1080x2160 (FHD+) Pixel 427 PPI IPS LCD - 5.65 İnç - 76.17 %
    Huawei P10 Lite : 1080x1920 (FHD) Pixel 424 PPI IPS LCD - 5.2 İnç - 70.67 %
    Huawei P20 Lite : 1080x2280 (FHD+) Pixel 432 PPI IPS LCD - 5.84 İnç - 80.46 %

Huawei P Smart : 1.399,90 TL (Huawei Türkiye Garantili)
    Huawei P10 Lite : 1.629,90 TL (Huawei Türkiye Garantili)
    Huawei P20 Lite : 2.199,90 TL (Huawei Türkiye Garantili)

EDİT: Üst düzey bir oyunu elindeki P10 Lite ile oynarsan da kasar. İşlemcisi bir tık geride, grafik işlemcisi aynı. Oreo ile gelmesinden kaynaklanan ufak prüzler elbette olacaktır. Bu da güncellemelerle düzeltilecektir. Kaldı ki bizim bu cihaza da Oreo geldiğinde ne olacağı belli değil.

EDİT 2: Oyunlarda kastığını görebiliyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 25 Nisan 2018; 18:47:8 >

• Kagit uzerindeki yazilar herzaman stabil calismiyor iste acin youtubeyi izleyin bircok inceleme videosu var yogun kullanimda kasma oldugu ordada yaziyor herneyse alicak arkadas kullanim amacina gore alsin oyun performansi iyi degil bu gercek

• He bide hiz videolarini izleyin bakin hangisi daha hizli 4 gb rami unutmayin

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Telefon alırken oyun performansına mı bakıp alıyorsun, yoksa kağıt üzeri dediğin özelliklerine göre mi ?

İşlemcisi bizimkinden önde, grafik işlemcisi aynı, kamera çift, ekran fullhd+, ekran kasa oranı daha iyi, android sürümü yeni, antutu puanı daha iyi.

Oyun performans videosu da koydum bir gram kasma yok, yağ gibi cihaz. Ayrıca bizzat cihazı inceledim.

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Niye 3gb Ram yetersiz mi ? ((:

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.