Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

firmware finder dns ayrını seçtikten sonra günçellemeyi buluyor indiriyorum bittikten sonra yükle diyorum kimlik doğrulaması hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostun

arkadaşlar merhaba

firmware finder dns ayrını seçtikten sonra günçellemeyi buluyor indiriyorum bittikten sonra yükle diyorum kimlik doğrulaması hatası alıyorum
    imei onaylanmamış güncellemeyi indirmişsinizdir. imei onaylanmadan malesef güncelleme yapmıyor.
    Şuanda en son 207 var. Bundan sonra da 209 gelecek büyük ihtimalle.
  • Benim kaç olduğunu nereden bakacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostun

Benim kaç olduğunu nereden bakacam
    Ayarlar - > Telefon hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 4 Mayıs 2018; 11:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Alıntıları Göster

Benimde bu şekilde görünüyor

• candostun C kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon P10 lite değil ki, mate 10 lite, siz diğer konuya gidin. Orada yardımcı olurlar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Temanıza nereden ulaşabilirim?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Marketten indirebilirisniz.

play.google.com
    S10 One-Ui EMUI 10/9/8Theme - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=emui.en.com.S9_UX9

• quote:

Marketten indirebilirisniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=emui.en.com.S9_UX9
    Teşekkürler.

• Baff ekran koruyucu aldım 70 tl ye.. Fakat ekranın yanları hep boşluk kaldı... Ne yaptıysam olmadı.. Başka bir ekran koruyucu yine denedim yine yanlar boş kaldı... Telefoncu ekran eğik olduğu için böyle oluyor dedi... Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

Baff ekran koruyucu aldım 70 tl ye.. Fakat ekranın yanları hep boşluk kaldı... Ne yaptıysam olmadı.. Başka bir ekran koruyucu yine denedim yine yanlar boş kaldı... Telefoncu ekran eğik olduğu için böyle oluyor dedi... Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı?
    ben de çok baktım bulamadım. ekran kenarları eğik olduğu için ya bu şekilde tam yapışmıyor ya da oraları es geçip daha ufak koruyucular var. ufak olanlar çok kötü görünüyor ve ekranı kısıtlıyor gibi hissettiriyor. mecbur tam oturmayan koruyucular kullanıyorum.
  • redkitinati kullanıcısına yanıt
    Telefonun kendi üzerinde gelen orjinal ekran koruyucuyu nerden bulabiliriz acaba... Belki yetkili serviste satıyor olabilirler... (bu arada telefonun ön yüzünü tamamen kapatan koruyucular oluyor, şeffaf olanlarda var sıkıntı)

• RİDEN7 R kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun kendi üstünde gelen koruyucuda kenarları tam kapamıyor. Eğer nano vs takıntınız yoksa internetten 10 tl ye satılan koruyuculardan alıp geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi menüsü içerisinde wi-fi+ diye bir seçenek var ben bunu açık olarak kullandım ve başlarda çalıştı. Çalışmasından kastım eve geldiğimde wifi açıp kendi bağlandı işe giderken kapsama alanından çıkınca kendi wifi kapattı sonra ne yaptıysam olmadı şebekeyi 2G aldım çekim gücü wifi de daha iyi diye ona geçer mi diye yok yine olmadı. Kurcalarken nereyi bozmuş olabilirim fikri olan belirtirse sevinirim.

Belki başka bir arkadaşın işine yarar şu şekilde çözüm buldum. Smart Wifi Toggler programı konum bazlı mı çalışıyor yoksa şifresini bildiği bir wifi bi görünce mi otomatik bağlanıyor bilmiyorum ancak iki gündür kullanıyorum ve tam istediğim gibi bir program şimdiye kadar sorunsuz çalıştı. Programda baya seçenek var ben standart kurulum ayarları ile kullandım ve sorun yaşamadım. Benim durumumda olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Önceki telefonumda wifi sürekli açık tutuyordum eve gelince kendi bağlansın diye. Wifiye bağlıyım sanıp ona göre kullanıyor sonrada şebekeden gittiğini anlayınca iş işten geçiyordu. O yüzden sürekli açık tutuyordum ancak böyle bir çözümü varmış çoğu arkadaş biliyordur ancak bilmeyenler için faydalı olur umarım.

• Sen iyisin yine hocam ben hala 181deyim...

• Beyler benim hala 203 te cihaz tr garantili, 207 güncellemesine neden geçemiyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Sen iyisin yine hocam ben hala 181deyim...
    Bende 181 deyim ... :D

Olsun yaa Sorun yok kullanıyoruz...
  • Merhaba,

P10 lite için Twitter üzerinden Huawei Mobil Türkiye hesabına oreo güncellemesini ne zaman alacağını sordum. Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmadığını belirttiler.

Firmware Finder uygulamasında imei uygunluğu bulunmayan oreo güncellemeleri listeleniyor.

P10 lite için Türkiyede güncelleme yayınlanmayacak mı acaba? Kafam karıştı biraz..

Bu güncelleme sorunu beni biraz huawei'den soğutmaya başladı.
  • Teknosa da kendi markalarıyla satılan ekran koruyucularin kenarları havada kalmıyor... (55 tl ve kendileri takıyor) NANO özelliği olanlar ekrana tam yapışıyormus...

• Neden pişman oldunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.