Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tavsiye edebileceğiniz kılıf var mi? Ben hala kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum aslında cok iyi ama telefonun nun yan tarafları açık kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreak1903 -- 17 Mayıs 2018; 21:24:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • glorya_ kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın model numarasi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım verilen son güncelleme bu 209 olacak, bundan sonra oreo gelecek. Zamanında haziran ayında kademeli olarak P10 lite telefonlara geleceği Twitter üzerinden söylenmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B0A62A8C5

Bu mesaj silindi.
    Lx1a model Huawei Türkiye cihaz i

• quote:

Orijinalden alıntı: nielairiel

Cihazınızın model numarasi nedir?
    Lx1a

• glorya_ kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı model numarası ancak güncelleme gelmiş görünmüyor. Huawei'nin güncelleme dağıtım mantığını çözemedim ama gelir elbet diye umuyorum.
  • quote:

Benim de aynı model numarası ancak güncelleme gelmiş görünmüyor. Huawei'nin güncelleme dağıtım mantığını çözemedim ama gelir elbet diye umuyorum.
    Yani gelir elbette, bazen üst üste geliyor güncellemeler

• quote:

Banada gelmedi henüz.

• b209 güncellemesinin yenilikleri neler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekcimelih

b209 güncellemesinin yenilikleri neler ?
    Mayıs ayı google güvenlik güncelemeleri.

• İşlemleri baştan kontrol etmeniz lazım. Bende anladığımkadarıyla ime uyuşmazlığı olmuştu. Onun la uğraşıncaya kadar 209 geldi. Telefonuma.

• B209 banada geldi oreo lazim ama😁😁🤩

• Sizce

Samsung J7 Pro mu almalıyım yoksa P10 Lite mı?
  • Samsung al kardesim huawei iyice civitti

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Samsung J7 serisinin vücut SAR değerleri biraz fazla o açıdan tereddütte kaldım.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 5 aydır p10lite kullanıyorum. her hangi bir sıkıntısını görmedim. güncellemeler için kötü konuşuyorlar, gelmedi bir türlü diye. benim için bir önemi yok bu güncellemelerin. mevcut sürümle zaten her şeyi yapabiliyoruz.
    dediğim gibi bir problemi yok,sadece kamera performansı pek tatmin edici değil .
  • redkitinati kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla P10'da Naugat var şuan. Samsung'da da Naugat var ancak Oreo'ya yükseltileceğinden bahsediliyor henüz onun da güncellemesi gelmedi.

Muhtemelen Oreo'dan sonra Samsung'da almayacak güncelleme tabi Oreo'yu alabilirse. O yüzden bence de güncelleme almamasının pek sorunu olmaz kısa vadede.

Kamera performansı ışık yetersizliğinden mi tatmin edici değil? Ön kamera mı arka için mi?
    youtube ve inceleme sitelerinden bakabilirsiniz. fiyatına göre normal bir kamera ama ışık az olduğunda hafif kumlu çekiyor.
  • redkitinati kullanıcısına yanıt
    şuan vatan bilgisayarda 1500 fiyatı acaba Huawei Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı mı? Huawei Türkiye ise fiyat çok iyi.
    ocak ayında vatan pc'den 1600 liraya almıştım. türkiye garantili. büyük ihtimalle o da türkiye garantilidir. yazıyordur internet sitesinde de zaten
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.