Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com
    HUAWEI P10 LITE 32 GB AKILLI TELEFON BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p10-lite-32-gb-akilli-telefon-beyaz.html

Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.

Yazan bu üstü kapalı şekilde, siyah olanında soru cevap kısmında birine resmi distribütör garantilidir diye cevap yazmışlar. Ürün açıklamalarında bir şey yazmıyor.

Satın aldım fiyat iyiydi. Mesaj attım Türkiye garantili değilse iptal edin siparişi diye.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. garantisiyle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, vatan bilindik bir marka sonuçta, onlar ilgilenecek bir sıkıntı olursa.
  • redkitinati kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Yok hani ithalatçı garantili olarak daha ucuza satan yerler vardı. Birde 4.5g sorun çıkarıyormuş ithalatçı garantili olanlarda özellikle Vodafone'da diye okudum o yüzden.

Umarım Türkiye garantilidir.
  • Ne yazikki hala oreo gelmedi huawei ariyorum ole bir calisma olmadigini soyluyorlar dalga gecer gibi bu gidisle guncelleme filan gelmicek gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seli. S kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce, HUAWEI resmi Twitter hesabında yazmışlardı, güncelleme Haziranda kademeli olarak gelecek diye. Siz Huawei Türkiye 'nin dediklerini dikkate almayın, hiçbirşeyden anladıkları yok. Zamanında bende 185 güncellemesi varken bir üst sürüm ne zaman gelecek diye sorduğumda, Türkiye' de hala 179 güncellemesi var diye cevap vermişlerdi.

Az kaldı, bunları yakında HUAWEI Çin ve HUAWEI global 'e şikayet dilekçesi yazarak şikeye edeceğim. Belki Türkiye ekibine bir çeki düzen verirler.

• Güncellemeyü niye bu kadar istiyorsunuz ki? Mi 6'ya oreo geldi ama ben kullanıcı deneyimi anlamında hiçbir fark görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Güncellemeyü niye bu kadar istiyorsunuz ki? Mi 6'ya oreo geldi ama ben kullanıcı deneyimi anlamında hiçbir fark görmedim.
    Bizim Emui'lar , 8 versiyonuna yükselecek , o yüzden bekliyoruz. menülerde ufak tefek tasarım değişiklikleri falan . yoksa telefonun çağ atlamayacağının farkındayız bizde
  • Yararlı bilgiler serisi:

Bir çok kullanıcı Oreo sürümlerini güncellemeleri bekliyor. Ben kaynak olarak burayı kullanıyorum. Buradan türlü konuları takip edebilirsiniz.

XDA Developers
    Huawei P10 Lite Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/p10-lite

Buradan da çeşitli temalar, wallpaperlar, ikonlar vs'ye ulaşabilirsiniz.

plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/communities/114257932105227891217

• Selamunaleykum hayirli ramazanlar cumleten. Bugun itibariyle honor7 cihazimi piksel yanigi nedeniyle p10lite ile degisim verdiler. Telim ulasti su anda yeni telden yaziyorum. Bir sorum olacak. Honor7 de tus kitliyken ekrana cift tiklayip uyandirma yapiyordum. Bu telde yokmu, varsa nasil yaparız? Simdiden tesekkurler.

• Hayırlı akşamlar...

Arkadaşlar telefonu 3 aydır kullanıyorum. Genel anlamda problemim yok ancak...

Ben ayar yapamadım alışamadım diyerekten test ettiğim ve sıkıntılı bir durum farkettim.

Sizde de oluyor mu merak ettim.

Telefona normal şekilde alarm kuruyorum. 2 3 adet ayrı ayrı ve tek tek tekrar süreleri v.b ayarlarını yapıyorum.

Lakin sabah eşimin alarm sesine uyandığımda benim telefon alarmi aktif etmiş ancak sessiz bir şekilde sadece ekranda alarmı çaldığını gösteriyor.

Kaç kere denediysem 10 da 9 aynı. Desemki belli tekrardan sonra sessize alıyor... Yok oda değil daha ilk alarmda sessiz şekilde ekran açılıyor. Bazen küçük bir bip sesinden sonra kesiliyor. Sanırım tel ekran kapatıldı algılıyor kendi kendine ve sesi kesiyor.

Bu durumu iki olayla da ilişkilendirme yaptım.

Biri yine mesaj v.b geldiği de mesaj sesi yarım yada çeyrek şekilde çalıp susuyor.

İkincisi adımsayar gözümün önünde 100 er 50 ser artıyor.

Sanırım sensör sıkıntısı var.

Böyle birşeyler le karşılaşan oldu mu acaba...

Telefon geldi kutu uzerindeki jelatinde bilkom guvencesiyle yaziyor. Huawei Turkiye garantili mi simdi bu?

Ayrıca telefon üzerinde ekran filmi yapışık olarak geldi ancak kenarlarından boşluk var tam kaplamıyor. Ekranı tam kapatan güzel bir film var mı tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 30 Mayıs 2018; 0:26:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TektusKOR kullanıcısına yanıt
    Telefona gelen güncellemelerden sonra üst üste binen güncellemeler telefonun bazı ayarlarını devre dışı bırakıyor. Temiz kurulum yapınca geçiyor. Benzeri bana da olmuştu. Fabrika ayarlarına sıfırladım yeni kurulum yaptım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrc57

Telefona gelen güncellemelerden sonra üst üste binen güncellemeler telefonun bazı ayarlarını devre dışı bırakıyor. Temiz kurulum yapınca geçiyor. Benzeri bana da olmuştu. Fabrika ayarlarına sıfırladım yeni kurulum yaptım düzeldi.
    Teşekkürler cevap için. Şimdi tüm ayarlar falan baştan :( son güncelleme gelene kadar idare edeyim bari...

• Evet son güncelleme kalıyor. Sadece telefon ayarları sıfırlanıyor.
    Ben de güzel kapatan Bi ekran filmi arıyorum. İnterneten sipariş ettiğim 2 ürün aynı şekilde. Teknosada satılanlarda olmuyormuş sanırım. Ama emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam şimdi tekrar kutuyu inceledim. Bilkom'' ile alakalı bir yazı göremedim. İnterneten bir araştırın isterseniz. Ama sizin güvenceniz vatan olacaktır. Bi sıkıntı olursa direkt vatana gidin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kutuda degil kutu uzeri jelatin kapliydi o jelatin uzerine sticker yapistirmislar bilkom guvencesiyle diye.. bilkoma baktim distrubutorlugunu yapiyor huaweinin sanirim. Vatana da mesaj atmistim huawei turkiye garantili yazmis. Ugrasamayacagim artik.

Kendi uzerinde gelen ekran filminde parmak kaymiyor birde guzel, siz onu mu kullaniyorsunuz?

Brighstar, Bilkom, Datagate gibi firmaların dağıttığı ürünlerin hepsi satılan markanın resmi garantisi altında. Cihazınız Huawei Türkiye garantili.
  • Beyler az önce B209 güncellemesi geldi. Bu Oreo gelmeyecek galiba.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler icim rahat etti. Ekrani tamamen kaplayacak bir koruyucu film de bulursam guzel olacak.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.