Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkiye garantilidir..

Ben üç ay önce gittigidiyordan Türkiye garantili 1455 tl ye aldim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey_sahabettin -- 1 Haziran 2018; 13:4:45 >
  • webjini W kullanıcısına yanıt
    İyi almissin o fiyata. Ekran koruyucu ne kullaniyosun ekranin tamamini kapatiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Halen daha B181 var.... Başka da güncelleme yok
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Evet çok iyi denk geldi. Ekran koruyucu telefona takılı olarak gelen koruyucu, sağ ve sol kenarlar biraz açık kalıyor. Ama bir zararı yok gayet iyi.. Ben telin her şeyinden memnunum ah bide bu güncelleme gelse.

Bende de o koruyucu var suan sanki parmak kaymiyor uzerinde gibi geldi biraz o yuzden sordum. Guncelleme isini bilemiyecegim daha yeniyim ben :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir saat aralıksız Facebook, instigram da gezindigimde telefon ısınıyor. Isınma sorunu yaşayan var mı?

havaların sıcaklığı da etkiliyordur hocam. normal zamanda benim için böyle bir sıkıntı olmuyor
  • Konuya bakmıyordum 04.06.2018 tarihi ile güncellenmiştir ilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift hatlısını aldım bu gün siyah 1370 liraya telefonun arayüzü güzel hızlı iphone hissiyatı veriyor. lakin kamerası vasat ön kamera nasıl 8 mp hiç aklım almıyor s6 edge deki 5 mp kat kat güzeldi.kamera dışında bir problemi yok kameraya iyileştirme gelirse ne ala
  • Lityum polimer diye biliyorum. Tamamen bosalmadan şarj etmek ve şarj dolduğunda şarj cihazını çıkarmak faydalı oluyor pil ömrünü uzatıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: suskunn86

Çift hatlısını aldım bu gün siyah 1370 liraya telefonun arayüzü güzel hızlı iphone hissiyatı veriyor. lakin kamerası vasat ön kamera nasıl 8 mp hiç aklım almıyor s6 edge deki 5 mp kat kat güzeldi.kamera dışında bir problemi yok kameraya iyileştirme gelirse ne ala
    Son güncellemeler ile kamera performansında bariz artış var.

• Çift hatlara oreo güncellemesi nezaman gelir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskunn86 -- 6 Haziran 2018; 10:0:22 >
  • beetle0 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı durumu bende yaşadım bir hafta önce geçti telefon elime. bayağı kurcaladım ama bende bulamadım %99 yok. Hala daha alışamadım elim hep çift tıka gidiyor :)
  • Huawei p smart çift kamera, ekran boyutları, daha güncel olması, çıkış tarihi ve işlemcisi de 3 aşağı 5 yukarı aynı olmasına rağmen neden p10 lite'den daha ucuz?. Kaçırdığım bir nokta mı var? Daha öncede sorulmuş ama çok az işlemci farkından kaynaklı demişler. Bu ikisi arasında kaldım. Sar değeri ve boyutlarından dolayı p10 lite daha yakın bana. Yüksek fiyatın nedenini bilen var mı?
  • beetle0 B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazımda da beyaz lekeler var. Huawei nin ataşehirdeki mi yoksa mecidiyeköydeki servisine mi verdiniz honor 7 yi? Bir de nelerden şikayet ettiniz?

• Sağolun, bende şimdi ordan almak üzereyim de. Orası Huawei türkiye garantili mi? Huawei türkiye garantili yazmıyor, distribitor mü ?Garanti kısmında şöyle bir açıklama var.

''Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır''
  • norge N kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta satın aldım Huawei Türkiye garantili. Mesajda atmıştım onaylamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycyc

Hocam benim cihazımda da beyaz lekeler var. Huawei nin ataşehirdeki mi yoksa mecidiyeköydeki servisine mi verdiniz honor 7 yi? Bir de nelerden şikayet ettiniz?
    Sadece ekrandaki olu pikselden bahsettim. Birde sarji artik 1 gunu zor cikartiyor yazdim nota. Ucretsiz kargo sistemi ile huawei musteri hizmetlerini aradim. Kargo kodu verdiler. Ona gore teslim ettim 1 haftada yeni cihazi gonderdiler..

• Arkadaşlar Hepsiburada dan Türkiye garantili cihazı aldım bunda NFC var mıdır

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.