Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu migrostan almıştım. birkaç gün önce B180 güncellemesi geldi. yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. herhangi bir olumsuz etkisi var mı? Mesela şarj süresini ve batarya süresini değiştiriyor mu? mevcut donanımlarda herhangi bir çakışma yapıyor mu? bazı arkadaşlarım farklı markalarda resmi güncellemeler sonrası donanım hatasıyla uğraşmıştı. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • gwgmtj G kullanıcısına yanıt
    Ben de migrostan aldım herhangi bir sıkıntı yok ben halen b181 kullanıyorum firmware finder prog. İle yükledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B180 i yükledim hemen sonrasında B181 geldi. Bugün onuda yükleyeceğim.

B180 sonrası sanki telefonun tepkileri daha iyileşti gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmware finder ile güncellemek istediğimde imei'li olan kısım bende çıkmıyor sebebi nedir?
  • 8.0 nezaman gelir acaba

• Huawei sen kalk daha iyi işlemcili, daha geniş ekranlı, çift kameralı vs. Huawei P Smart diye telefon çıkar.. Bir de P10 Lite dan daha uygun fiyatlı olsun.

Ayıp lan...

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Bunun açıklaması yok gerçekten.

• Seviyoruz Huawei yi ... napacaksanız güncellemeyi? Bu telefon güncelleme olsama bile tam bir f/p ürünü...

Güncelleme gelince Telefon roket olmayacak :D Ben android 8 gelse bile 7 de kalmayı düşünüyorum

Benimki Şu an 181 de , Güncelleme yok diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 17 Nisan 2018; 19:48:9 >
  • Bende B207 oldu şu an. Durum çubuğunda farklılık var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 17 Nisan 2018; 23:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bende B207 oldu şu an. Durum çubuğunda farklılık var!
    Ne gibi farklılıklar olduğunu belirtseniz daha faydalı bir mesaj olurmuş.

• Banada en son b203 geldi bitek haraketli resim ve bolunmus ekran linki geldi bildirim geldiginde bolunmus ekran isareti cikiyor bide sarj cok cabuk bitmeye basladi ayni problemi yasayanlar bildirsin lutfen

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Mobil veri açıktı, whatsapp geç geliyor diye iptal ettim. Ondan mı emşn değilim. Şarj sanki az gidiyor
  • Şu ekran görüntü modunu degistirmeyi
    elli kere yazdım buraya kimse yardımcı olamayacak mi? Gr5 kullanıyordum onda bile değişiklik yapabiliyordum. İnşallah bu güncellemelerden sonra ayar menüsü eklenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webjini -- 18 Nisan 2018; 22:43:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webjini

Şu ekran görüntü modunu degistirmeyi
    elli kere yazdım buraya kimse yardımcı olamayacak mi? Gr5 kullanıyordum onda bile değişiklik yapabiliyordum. İnşallah bu güncellemelerden sonra ayar menüsü eklenmiş olur.
    Görüntü modundan kastınız nedir ? Tam anlamadım ?
    İnanın anlayan veya bilen biri olsa yazardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Ne gibi farklılıklar olduğunu belirtseniz daha faydalı bir mesaj olurmuş.

Alıntıları Göster
    Çok dikkat çeken bir ayrıntı olmadığı için yazmadım hocam! Bide ben farklı bir tema, mate 10 teması kullandığım için orijinal temaya geçip tekrar baktım. Alarm ikonu değişmiş, bide hilal eklenmiş gece çıkan :-D

• Anlasilan koklu bir degisiklik yok gelsin artik su 8.0 millet eskitti biz daha gecemedik bile huawei ye yakismiyor vlla

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - ekran - görüntü modunu degistir diye bir menü çıkıyor diger modellerde. Burda değişiklik yaptığınız zaman simgeler küçülüyor tel daha kullanılasi hala geliyor. Mesala Chrome kullanıyorum yazı tipi çok büyük geliyor bana, tel ayarlarından yazı tipi küçük boyutu secsem bile chrome de çok etki yapmıyor.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Hocam temaları nereden alıyorsunuz. Bende başka tema kullanıyorum ama yine de bir danışayım dedim :D
  • B207 gelen varmi arkadaslar baskalarinada bilgi lutfen

• mrc57 kullanıcısına yanıt
    Google ye Huawei theme vk yaz kardeş gelen sayfalarda temalar var tıkla indir. Ayrıca play store de themes for Huawei diye bir uygulama var oradan da indirebilirsin

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.