Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
486.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar p10 telefonuma dönem dönem bildirimler gelmiyor. Bu sorunun kesin çözümü varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p10 plus android 9 güncellemesi ile beraber gelen bir kaç sorunu sizle paylaşmak istedim :

- ses kısma tuşuna peş peşe bastığım zaman kamera hızlı çekim yapardı. şimdi kafasına göre takılıyor :) bazen açıyor bazen açmıyor.
    - dokunmatik 4-5 sefer kitlendi. telefonda donma yok. tuşları kapatıyorum açıyorum dokunmatik tekrar çalışıyor.

Olumlu olarak da video kalitesi artmış gibi geldi bana. önceki videolarımla kıyasla daha kaliteli çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmynak

p10 plus android 9 güncellemesi ile beraber gelen bir kaç sorunu sizle paylaşmak istedim :

- ses kısma tuşuna peş peşe bastığım zaman kamera hızlı çekim yapardı. şimdi kafasına göre takılıyor :) bazen açıyor bazen açmıyor.
    - dokunmatik 4-5 sefer kitlendi. telefonda donma yok. tuşları kapatıyorum açıyorum dokunmatik tekrar çalışıyor.

Olumlu olarak da video kalitesi artmış gibi geldi bana. önceki videolarımla kıyasla daha kaliteli çekiyor.
    dokunmatik kitlenmesi bende de 4-5 kez oldu. kilitleyip açınca düzeldi.
    kamera hızlı çekimi pek kullanmıyorum ama bu sesli arama uyarısı çıkıyor bazen.
    Telefon cepteyken ses yükselmesinin ayarını kaldırmışlar. O da beni rahatsız ediyor.
  • p10 a güncelleme gelse de telefonu sifirlasam ya, arama geliyor açıyorum bağlanıyor yazıyor açılmıyor bazen delirtiyor beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne güncellemeymiş beee
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    valla xiaomi redmi note 5 gibi bi telefona bile iki haftada bir güncelleme geliyor nerdeyse, benim telefondan daha stabil çalışıyor buna şahit olunca insan sorguluyor tabi güncelleme nerde diye

• Birdaha huawei alırsam 2 olsun. Bundan sonra garantisiz xiaomi oneplus alır rahatıma bakarım. Paramızla rezil oluyoruz.

• bana güncelleme gelmedi hala, nasıl yapıyoruz bilen vardır muhakkak..

daha önce de gelmemişti, ses düğmesi ve kapatma düğmesine aynı anda basıp birşeyler yapmıştım, gelmişti. Hatırlayan ya da bilen var mı nasıl olduğunu?
    Not: Türkiye garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncukafali

valla xiaomi redmi note 5 gibi bi telefona bile iki haftada bir güncelleme geliyor nerdeyse, benim telefondan daha stabil çalışıyor buna şahit olunca insan sorguluyor tabi güncelleme nerde diye
    hocam siz halen sıkıntılımısınız güncelleme gelmedi mi
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    yok malesef hala gelmedi, enteresan şeyler yapıyor telefon bazen arama geliyor açmak istiyorum açılmıyor reddetmek istiyorum olmuyor, ana ekranda vs takılmalar gözüme çarpıyor, güncelleme gelse de telefonu sıfırlasam diyorum, ondan sonra tekrar bakacağım durumuna vs

• fblist23 F kullanıcısına yanıt
    önceki sayfalarda olması lazım bana karışık geldiği için denemedim

• lightingdesigner L kullanıcısına yanıt
    hocam yarıda hata veriyor onu nasıl aşarız acaba@lightingdesigner
  • www.mobilofon.com
    Ringke® Fusion Huawei P10 Kılıf Ink Black - TPU Bumper Extra Darbe Emici
    https://www.mobilofon.com/ringke-fusion-huawei-p10-kilif-ink-black-tpu-bumper-extra-darbe-emici

arkadaşlar bu kılıfı kullanan oldu mu ?

• mayısı da yarıladık, hala güncelleme yok

• Arkadaşlar merhaba,
    Bende dün güncelleme yaptım Huawei P10 plus kullanıyorum. Ancak ara yüzü bi değişmiş,arka planda açık kalan uygulamaları kapatma kısmı iphone gibi olmuş,
    Altta 3 tuşla gezme (geri gelme,anamenu,açık kalan uygulamalar tuşları) çok abzurt bir şekilde buyuk ve ekranı küçültmüş.
    Sanki şarjda biraz hızlı gidiyor gibi geldi çünkü menü ve uygulama kapama açma kısımları daha animasyonlu sanki.

Bunlari duzenleyebiliyormuyuz bilmiyorum ama hoşuma gitmedi pek benim.
  • Arkadaşlar iş için ıraktayım normalde arkadaşın Samsung s7 edge 4.5g ile 10mb hız alıyor benim 4g ile bağlı 2mb geçmiyor hız testinde, bizde 4.5g yok mu acaba? Aynı hattı kullanıyoruz bu arada :)

• Öncelikle herkese merhaba , Hayirli ramazanlar ;

Elimde 7 ay once almis oldugum S.Arabistan menşei Huawei P10 plus Vky-L29 (c185) serisi var.

Telefon 14 Haziranda kullanima kapatilacaktir.
    Imei atmam gerekiyor.

Gecen ay Android 9.0 guncellemesi geldi. Ama ben guncelleme yapmadan reset attim. Telefon acildiktan sonra gelen guncelleme uyarisi yoktu. Sorguladim. En Guncel sürümü kullanıyorsunuz. Yazisi çıktı. 2 tane telefoncuya gosterdim. Yapamiyoruz dediler.

Telefonuna imei atmak icin ne yapmak lazim. 3 hafta sonra kapanacak. Yer Diyarbakır. Il disinda yapabilecek guvenilir bir yer varsa da gonderebilirim.
    Bilgisi olan yardimci olabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zekikaba -- 22 Mayıs 2019; 8:41:37 >
  • Huawei p10 L09 için bugün Pie güncelleme aldım hadi gozumuz aydın :)

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• L09 için ben de güncelleme aldım, yüklüyorum şuan :)
  • bana hala gelmedi ya

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.