Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
486.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herhangi bir fotoğrafı ekran koruyucu yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

VTR-L09C432'yi firmware finder ile HiSuite uzerinden pie'a guncelledim. Problem yok simdilik. Kullandigim ota bu imei den kontrol edip sizde guncelleyebilirsiniz bekleyen arkadaslar;http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3747/g1699/v234581/f1/full/update.zip
    Bende farklı bir numarayla onay verdi ve çok kolay bir biçimde güncelledim.arkadaşlar bu yöntem gerçekten cok iyiymiş deneyebilirsiniz,hiç zorluğu yokk..

• ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    Khryseis kullanıcısına yanıt
    kısaca nasıl yapılır anlatır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 20 Nisan 2019; 21:6:5 >
  • Yeni güncelleme ile gelen özelliklerden beğendiğim ve beğenmediğim yerleri yazmak istiyorum.

Beğendiğim yerler:
    +Ses açma kapama görselinin düzelip sağa alınması ve rahat bir şekilde sessiz veya titreşim moduna geçebiliyor olmamız.
    +üst taraftan aşağı doğru çektiğimiz bildirim bar daha güzel bir görünüme kavuşmuş.
    +saat uygulaması daha güzel bir hale gelmiş.
    +Ayarlar artık daha güzel bi hal almış.
    +galeride ki düzenlemeler biraz hoşuma gitti. Vs. Vs. Genel olarak grafik ve tasarım güncellemesi olmuş gibi.
    Ek olarak batarya süresinde birşey farketmedim bence gayet güzel.

Beğenmediğim yerler:
    +kamera uygulaması özelliklerini artırmışlar ama o alt tarafta fotoğrafı çekme düğmesinin orası hiç olmamış çok demode bir tasarım. O tasarımın devri çoktan geçmiş olması lazım sebebini bilen var mı?
    +üst taraftaki bildirim çubuğu yerindeki wifi ve hücresel veriyi sağa bildirileri de sola almak istiyorum ama kaldırılmış sanırım.

Genel olarak bu şekilde

• P10'u guncelledim fakat bariz şekilde batarya kötüleşti. Hard reset attım çare olmadı.

• Doğrudur kardeşim nasıl yaptın bende de l09 var deneyim bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Kendisi geldi, cihaz l29

• Yukarıda bu yöntemle yaptım kolay oldu yazmışsınız ondan sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

Yukarıda bu yöntemle yaptım kolay oldu yazmışsınız ondan sordum.
    Ahmetleri karistirdiniz galiba:) ff yontemi ile bilgisayardan yaptim aksam musait olursaniz ozelden yardimci olacagim.cihaziniz p10 vtr l09-c432 kodlu degil mi??

• huawein bu konu hakkında bir cevabını hatırlıyorum, telefona güncellemeden sonra veya sıfırladıktan sonra bir hafta kadar süre vermek lazım, emui arayüzü senin hangi uygulamaları nasıl kullandığını vs tanıyacak pil optimizasyonunu yapacak gibi birşeydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    aynen karışmış daha önce yapmıştım aslında 8 e çıkarmıştım ff ile ama şimdi unuttum nasıl olduğunu ufak bir hatırlatma yeterli olur aslında size zahmet vermiyim.

kabaca söylerseniz gereğini yaparım
  • turuncukafali kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur.

Özelden değil de buradan yazsan olur mu yapmak isteyenlerin görmesi için? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: re13el

Tabbiki ne demek ben sadece baska talep olmayinca ozelden yardim ederim demistim.calisiyorum su an en kisa zamanda yazacagim buraya:)

• p10 için haala bigi yok ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• turuncukafali kullanıcısına yanıt
    Hocam iki kere instagram uzerinden sordum, ikisinde de guncelleme dagitilmaya baslanmistir , nisan ayi sonuna kadar telefonunuza ulasir dendi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHurricanee

Hocam iki kere instagram uzerinden sordum, ikisinde de guncelleme dagitilmaya baslanmistir , nisan ayi sonuna kadar telefonunuza ulasir dendi bana.
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

bende de böyle bir cevap verdiler.

• freaklana kullanıcısına yanıt
    Farkli mecralarda farkli cevaplar veriyolar, nisan sonuna kadar gelir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: re13el

https://forum.donanimhaber.com/huawei-mate-10-pro-kullanicilari-kulubu-ana-konu--130680410-548? bu linkte erhanercan adlı arkadaşın mate 10 pro için nasıl pie alacağını açıklamış.biz kendi cihazımız için olanı ff den uyarlayacağız sadece.dikkatli okuyup yapabilirsiniz,çok basit..
  • bu güncelleme olayını sevmedim, p10 dan sonra tekrar huawei devam etmek istiyorum ama, hem bu güncelleme sorunu hem de işlemcinin tam verimle çalışmaması beni düşündürüyor. kardeşimde xiaomi redmi note 5 var sürekli güncelleme alıyor, performans arayüz vs vs.

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.