Şimdi Ara

Huawei p20 lite 1799tl CarrefourSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.carrefoursa.com/tr/huawei-p20-lite-64-gb-ithalatci-garantili--p-30219540?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21

Nokia 8 veya zenfone 5 yerine tercih edilir mi bilinmez ancak fiyat uygun görünüyor. Cihazda hi-res ses yok. Ayrıca carrefour daki ithalatçı garantili.
    Aslında bu cihaz kağıt üzerinde sadece ekran kasa oranı için alınır. Çünkü nokia 8 in her özelliği daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 11 Ağustos 2018; 23:7:32 >

• 2000 civarı tl akıt, telefonunda "lite" yazsın. Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz da bana garip geliyor. Çıktığı günden beri anlam veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

2000 civarı tl akıt, telefonunda "lite" yazsın. Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz da bana garip geliyor. Çıktığı günden beri anlam veremedim.
    2015 te iphone 5s almıştım. O zaman 1700 tl idi. Sanırım iphone 6 yeni piyasaya girmişti. Şuan en üst model iphone x 7500 tl , iphone 8 ise yine çok yüksektir.

Fiyatlar böyle olunca artık el mahkum lite da olsa düşünüyorum :). Aslında iphone 5s te takılma veya herhangi bir ciddi sorunum yok ancak ekran boyutu çok küçük olduğundan ne yazı okurken ne video izlerken keyif alınmıyor. Bende kararsız bakıyorum cihazlara.

• Nokia 8 ile bu telefon arasında kaldım bu telefonun tasarımı iyi nokia 8 in işlemcisi çok iyi tavsiyeniz nedir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Nokia 8 ile bu telefon arasında kaldım bu telefonun tasarımı iyi nokia 8 in işlemcisi çok iyi tavsiyeniz nedir arkadaşlar
    Ekran kasa oranı hariç her açıdan nokia 8 daha iyi ancak nokia 8 saf android olduğu için arayüzü çok basit görünüyor. Bir launcher kurarak bunu aşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ekran kasa oranı hariç her açıdan nokia 8 daha iyi ancak nokia 8 saf android olduğu için arayüzü çok basit görünüyor. Bir launcher kurarak bunu aşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Sanırım 2000 tl civarına alınabilecek en iyi tekefon gibi duruyor nokia 8 başka alternatifini göremedim bu fiyat aralığında

• quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Sanırım 2000 tl civarına alınabilecek en iyi tekefon gibi duruyor nokia 8 başka alternatifini göremedim bu fiyat aralığında

Alıntıları Göster
    2350 tl ye zenfone 5 var benzer özellikte ancak tabi o fiyatta daha iyisi yok. Tek soru işareti tasarım ve saf android benim için :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat ve özellik olarak iyi telefon.

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Bkz güncel döviz kuru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim kullanıyor. Çok memnunuz. Bu fiyata ithalatçı garantili bile olsa alınır. 1 aya kadar yanına yaklaşılmaz telefonların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 11 Ağustos 2018; 15:34:25 >
  • 2.199,00 TL Görünüyor..
  • Fiyat 2400 görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2099 gördüm bende şimdi herkese farklı fiyat mı çekiyorlar :D
  • Bu kirin 659 p9'dan beri aynı işlemci, para artıyor sadece tasarım değişiyor.

• 2000 tl civarına huawei mate 10 lite de düşünülebilir.

• Satış fiyatı 1799tl gözüküyor bende, gerçekten çok iyi fiyat, nette bakınca en uygun 2000tl civarında

• 600 daha verip mediamarkttan alın derim en azından garanti gibi bazı artıları var servis anlamında onlardan faydalanırsınız derim ben almayı düşünenlere.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.