Şimdi Ara

Huawei P40 lite alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    140 TL siteden kazandığımız kod ile Axess birleşir mı acaba
    Tam almaya yeltendim pembe rengi stok bitmiş kız arkadaşıma alıyorduk ne yapsam bilemedim beklesem mı sabahı arayıp sorarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafi uygulaması benim için olmazsa olmaz. Bu uygulama çalışıyor mu arkadaşlar? Bir arkadaş kontrol edip bana dönüş yaparsa çok sevinirim. Zira işim gereği şehirdışına çok çıkıyorum ve bu uygulama benim için olmazsa olmaz.

Ekleme: huawei app marketi apk üzerinden yükledim. trafi yok ama moovit var. Keep yok, zaten olmasını beklemiyordum. Ama adam gibi hiç note alma uygulaması yok, veya benim kullandığım evernotes, one note (microsoft) yok.

Daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Nisan 2020; 9:45:6 >
  • Kendi marketinin için de moreapps diye bir uygulama var ordan kurabilirsiniz kullandığınız uygulamaları. Huawei kendisi sağlıyormuş bu uygulamanın desteğini
  • yurtdışından almak çok mantıklı değil hocam.malum vergisi garantisi derken maliyet artıyor.cihazda google servislerinin olmamasına gelince bence bir artı. cihazında gereksiz birsürü alan kaplayan dosya yok ayrıca huawei bütün ihtiyaçlarını karşılayan app gallery ile bu işi çözmüş. phone clone üzerindende cihazındaki uygulamalar geliyor artı olarak tarayıcı üzerinden app search üzerindende uygulama aryıp yükleye bilirsin more appsi indirip ordanda uygulama indirebiliyorsun.

• Hocam ben şuan P40Lite kullanıyorum. Cihaz HMS evet ama bu bi eksiklik değil bence. Zaten AppGallery de 1M+ uygulama mevcut. Şuan için instagram whatsapp uygulamaları AppGalleryde yok. Bunları da şu şekilde temin ettim. AppGalleryde MoreApps adında bi uygulama var. MoreAppsi yükleyip diğer uygulamaları da kurabiliyorsun. Ayrıca telefon batarya ve şarj olarak harika. 4200 mah batarya ile geliyor ve 40w supercharge desteği var. 30 dakikada %70 şarj oluyor. Şahsen deneyimledim. Öneririm
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    cihazda baya bir fark var hocam cihazda orta segmente göre çok iyi işlemci var kirin 810 ram 6gb hafıza 128 gb 40watt hızlı şarj. ben tevsiye ederim artıları gerçekten fazla😀

• s.caglar S kullanıcısına yanıt
    P40 LİTE kullanıcılar kulubü konu başlığı altında modelle ilgili deneyimleri yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr1515

cihazda baya bir fark var hocam cihazda orta segmente göre çok iyi işlemci var kirin 810 ram 6gb hafıza 128 gb 40watt hızlı şarj. ben tevsiye ederim artıları gerçekten fazla😀
    Keyfi olarak düşündüğümden farkları çok fazla olmadığı için gerek duymadım. Nitekim mate 9 hala çok akıcı ve yeterli çalışıyor. Tavsiye için yinede teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 3060 TL Huawei sitesinden aldım cihazı çark çevirip
    Kız arkadaşıma gidecek hayırlı bakalım yalnız başına HMS ile mücadele kazanacak mı
    Axess indirimi p40 serisinde geçerli değil dedi müşteri hizmetleri

• DARBE kullanıcısına yanıt
    En büyük artısı google uygulamarı altta calısıp ram ve işlemciyi yormuyor pilinizin hızlı bitmesine pençe atıp çok stabil bir android kullanıyorsunuz. Bütçeniz uygun olduğunda düşünün derim. P40 Lite kullanıyorum ve çok beğendim.
  • Kimisi google yok çöp der kimisi en büyük artısı der, bu dünya böyledir dostum. ihtiyaç hasıl olmadıkça mate 9 dan geçmek mantıklı gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevaplar için hepinize teşekkür ederim, cihazı ben değil arkadaşım kullanacak . yurt dışı fiyatı kulaklık ile birlikte 230€ civarı. Yakın fiyatta Note 8 pro,mi 9 lite ve nova 5t var; google servisleri olmasından bu cihazlara yöneldik, ancak şuanda da bu cihazlar arasında kararsısız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 13 Mayıs 2020; 22:9:10 >
  • Konu biraz eski ama belki birileri tesadüfen almaya karar verirse okumasını tavsiye ederim

HUAWEI P40 LITE

Bunları bilerek alın

•Bu ürün GMail, Youtube, Google Maps gibi Google Mobil Servislerini içermemektedir. Bunlara alternatif olarak Huawei Mobile Servisleri içermektedir. •Google Apps ve Google Mobile Services, bu ürün için kullanılamamaktadır; bu da, şu anda bazı üçüncü taraf uygulamalarının kullanılmamasına neden olabilir. •Google Play Store’dan bu telefona uygulama indiremezsiniz. Ancak Huawei AppGallery'e sahiptir. Huawei AppGallery, uygulama ve hizmet dünyasına erişmenizi sağlar. •Bu ürünün işletim sistemi Android™ temelli EMUI 10.1’dir. Android™, Google LLC firmasının ticari markasıdır. •Huawei yetkili teknik servislerinden AppGallery’de yer almayan uygulamalar için çözüm önerileri alabilirsiniz.

• Konu eskimiş ama artık gına geldi gerek forumda gerek facebook da ki gruplarda insanların yanlış yönlendirmesinden.. Millet google servislerini play store zannediyor ya ben ona şaşırıyorum kullananda aynı kullanmayanda. Play store da çoğu uygulama google servisleri ve google push notfiction altyapısına ihtiyaç duyar, bu sebebten de bazı uygulamalar düzgün çalışmaz. Teknosa vatan media marktta ki satıcılarda aynı, huawei çalışanları ayrı bir komedi istediğim programların apk'sı zaten varmış yok more apps filan saçmalıyor zaten adama diyorum ki benim aylık ücret ödediğim programlar var ödemeleri nasıl olacak bu ödemeler google servislerine ihtiyaç duyuyor diyorum mal mal yüzüme bakıyor..

• android auto çalışıyor mu? Bu da benim için önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Kimisi google yok çöp der kimisi en büyük artısı der, bu dünya böyledir dostum. ihtiyaç hasıl olmadıkça mate 9 dan geçmek mantıklı gelmedi.

Mate 9 cok güzel telefon ama ondan p40 lite'a gecmek fazla üzmez.. Esas Mate 9'dan, soluk ekranlı, overclocklu 120 hz poco çöp 3 nfc, redmi note gibi seylere gecmek attan inmekle es deger bir durum olusturuyor.. Bunu ben yasadıgım icin biliyorum.. Sonucta yine huawei bir cihaza gecmis cok da pisman olmaz bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 12 Ocak 2021; 9:54:54 >
  • idemo kullanıcısına yanıt

buna bende cevap bulamadım. eğer sen bişeylere rastladıysan bilgilendirirmisin lütfen

• Note5 5 yıldır kullanıyorum sıkıldığım.icin orta seçmeni bi tel arayisim var bu tel p40 güzel ama endişe vericidir aynı zamanda gspace dualar Spice vs bisiler le play store indirebiliolar ama yok bildirim gelmiyor yok uygulama durduruldu hatası vs deniyor

Olmazsa olmaz youtube garanti bbva instagram vb sorun yaşamadan kullanma ihtimali sizce nedir yada tavsiyeniz varmı ikinci el olarak alacaktım Bunu da

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.