Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
53.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi kartlarını huawei cüzdana kaydedebilen var mı? Bende nfc ayarlarından huawei Cüzdanı seç gibi bir uyarı mesajı veriyor ancak nfc ayarlarında huawei cüzdan gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt
    Gelecek ay galiba emui12 gelecekmiş.
    Bende son güncellemeyi yükledim şarj performansı düştü gibi ama hala Hard reset atmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt

Benimde ekran sürem 9-10 saatten 6-7 saate düştü güncellemeden sonra ama 2 gün önce yine 9 saat ekran aldım, benim işlemlerden olduğunu düşünmeye başladım güncelleme yerine

Harmony gelsede kurtulsak✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ 

• Hard reset atınca şarj süresi kendi geldi benim.
    Bazen günü fazla fazla çıkarıyor bazen çıkarmıyor.
    Harmony bekliyoruz işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı kaynaklara bakarak telefonu 10.1.0.131 sürüme indirip google servislerini kurdum ve ardından guncelledim. şu anda google servisleri sorunsuz çalışıyor gibi ancak huawei app gallery e giriyorum reklam çıkıyor, bu şaka filan olmalı. Amerika çin savaşında darbe almışsın google servislerini sağlayamadığın için basitçe telefon çöp üstüne gelmiş TRde 12bin tl istediği hiç de ucuz olmayan telefonda reklam var ve bir türlü kalkmıyor. Bilseydim giderdim 2.el iphone alırdım veya google ile derdi olmayan xiaomi, oneplus gibi alternatifler bakardım. Özellikle benim gibi google servislerini çok kullanan biri iseniz sakın bu telefonu almayın. Google servislerine alternatif diye aliexpress gibi basit ucuz bir uygulama galerisi yap, tek diyeceğim şey rezillik. Telefon kaliteli olsa da yazılım tarafının başarısızlığından ötürü kullanmaktan çekinceliyim satıp kurtulurum sanırım. Bu kadar kesin bir yorum görmedim bu konuda ona güvenip aldım ama unutmuşum kimse yoğurdum ekşi demiyor bu ülkede.

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt

Yazılım tarafı başarısızlığı derken anlayamadım hocam. Gayette gms servisleri olmadan taş gibi kullanılabiliyor cihaz. Ayrıca bu durumu almadan önce araştırmanız gerekirdi ki nereye baksanız her yorum gms servislerinin çalışmadığı hms servisleri ile geldiği yönünde. Afedersiniz de 12k para verirken insan biraz araştırma yapar.

• Harmanyos, emui12, emui11 gibi yazılım geçişleri kolaylıkla yapılabiliyor mu? Huawei dünyasına yabancıyım, p40 pro almadan önce bunları öğrenmek istiyorum.

GMS için sanırım emui11'e düşürmek ve daha sonra 12'ye güncellemek gerekiyor. Harmanyos'da ise gms mümkün değil.

Cihazı gereken mod'a aldıktan sonra hisuite'den kolayca rom yükleyebilir miyim?

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    Emui 12 daha çıkmadı 11 kullaniyoruz

beta uygulamasından projeye katılınca otadan geliyor emui12 beta. fakat bende sabah proje full uyarısı veriyordu, şimdi de proje gözükmüyor.

yazılanlara katılmıyorum.

şu zamana kadar kullandığım en kaliteli en stabil cihaz. önceki cihazım note 20ydi. google servisleri yok. evet bu kimisi için problem olabilir. zaten bunu bilerek aldınız. ama bunu microg ile halledebilirsiniz. Kendim cihazı ilk aldığımda microg benzeri yöntemle cihaza google ürünleri yükledim. Aynı gün kaldırdım. Bu şekilde benim için problem yok. aynı zamanda uygulama geliştiricisiyim. googleplayde 100den fazla uygulamam var. yinede cihazıma google ürünlerini bir eksiklik olarak görmüyorum. Bana daha çok gerekli google ürünleri. ama olmasada oluyormuş. googlePlay yerine Aurora store kullnıyorum. kullanıcı girişi olmadan kullanabiliyorum. youtube vanced ile reklamsız youtube...

uygulamalar olarak huawei artık neredeyse bütün eksikliklerini kapattı.

kendi harita uygulaması var. ofis uygulaması var. klavyesi var.. video düzenleme, ... daha birçok şey.

cihaz kamerası zaten on numara. normal, geniş, telefoto da pro modu olan ender cihazlarda biri. diğer cihazlarda pro modu kısıtlı.

cihazın resim düzenleme özelliği çok gelişmiş. cihazda ekran görüntüsü alırken görünen kısmı haricinde sayfanın tamamınında yada istenilen kadarınıda alabiliyorsun. mesela uzun web sayfasının en altına kadar alabilirsin. bu basit gibi görünsede samsungun amiral gemisini kullanırken bu özellik için ekstra uygulama arayıp indirmiştim.

cihazda 3d kızıl ötesi yüz tanıma var. telefonun kilit kodunu girmeye yada deseniniyle uğraşmaya gerek yok. düğmeye basmanla ekranın açılması aynı. ve direk uygulama sayfasına geliyor. bu yüz tanıma evet her cihazda var ama zifiri karanlıkta bunu yapan cihaz ender. çünkü kızıl ötesi gerekli.

yine basit görünebilir ama diyelim arama gerçekleştirdiniz, karşı taraf açtğı zaman size ufak bir titreşim gönderir. bazen meşgul olduğunuzda arama yaparsınız cihazı kulağınıza götürmezsiniz yada elinizde olur, karşı taraf açtımı acaba bakmanıza gerek yok. karşı taraf açtığı zaman titreşim verir ve görüşmenizi yaparsınız. basit ama çok güzel özellik.

heleki private space özelliği takdire layık. sanki yeni bir cihaz gibi tamamen bağımsız bir alan açılıyor. aynı cihazda ikinci bir cihaz oluyor. resim çektiğinizde diğer taraf görmüyor. ve şifreli. ayrıca uygulama kasası, resim video gizleme gibi şeylerde var onlar diğer cihazlarda da var.

kalite desen kralı var. arayüz tereyağından kıl çeker gibi akıcı..

başka cihazlarda görmediğim cihazınızın yedek orjinal parça fiyatını uygulamada rahatlıkla öğrenebilirsiniz. basit gibi görünsede önemli. pil, ekran ne kadar öğrenilebiliyor. herhangibir yere yada aramaya gerek yok.

app galleryde başlangıçta uygulama oyun tanıtım reklamı var. bu samsung storeda da var, oppo storda da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 28 Kasım 2021; 22:20:12 >

Evet bende giriş yapamıyorum fit betaya dolmuş heralde

Selamlar, ben giriş yaptım farklı sürüm bir apk kurmak gerekiyormuş ilk seferde giriş yaptı.

Ülkeyi filipinler, birleşik krallık yapabilirsiniz 2 yerden de.

ben birleşik krallık üzerinden kayıt oldum 45/200 kota var fakat dünden beri güncelleme gelmedi. yabancı veya tr forumlarda ne zaman geleceğine dair bilgi yok,

beta programına katıldıktan sonra;

17 saat sonra gelen olmuş,

6.gün gelen olmuş,

200 kişilik kota dolduğunda gelen olmuş,

bunların hiçbiri olmadığı halde hisuite'e bağlandığında hisuite üzerinden güncelleyebilen olmuş.

baya random gidiyor yani

Ben oldukça heyecanlıyım, 2 gün oldu p40 pro alalı, 1 ay kadar kullanıcam sadece bu yüzden hem emui 12 hem harmanyosu dolu dolu denemek istiyorum bu sürede.

3 senelik oneplus amiral gemileri cihazlarından sonra bütçem oneplus 9 proya yetmediği için hep aklımda kalan cihaz p40 pro aldım yurtdışı olarak

telefon elime geçmeden önce, emui 10 nasıl düşürülür, gms yüklenip nasıl emui 11 yükseltilir tarzı şeyleri öğrendim. fakat telefon emui11 ile çıktı kutudan ve bir şans vermek istedim, 'bu da yoktur' dediğim bir çok uygulama var appgalleryde, olmayan da zaten 2.grupta apk olarak çıkıyor tek tık ile kurabiliyorsunuz, çok başarılı geldi bana.

telefon kurulum ekranında google hesabı giremediğimiz için drivedan 120 uygulamı otomatik çekemedim, o yüzden bunları bir şekilde kurmak, her seferinde mail şifre yazıp giriş yapmak çok zevkli değildi tabii kii

bu cihazın esprisi kamerası. bu konu hakkında bir yazı yayınlayacağım, kamerası beni hiç mutlu etmedi. şimdi linç yiyeceğim ama yazımdan sonra hak vereceksiniz

selametle

Ben p30 pro dan p40 proya gectim iki yıl p30 pro kullandıkdan sonra neler getirebilir dedim ve foto ve video konusunda gerçekten memnun kaldım özellikle detaylar konusunda p30 prodan daha iyi geldi doğal renkleri koruyor üstüne katmiyor buda güzel en çok sevdiğim yönü geniş açılı kamerası ile gece hızlandırılmış video çekmek portre cekimler kesinlikle daha iyi p30 pro da göz rengi kesinlikle gerçeği yansıtmıyordu bunda neyse o çıkıyor yüksek çözünürlüklü mod da detaylar 2 katına çıkıyor ön kamera hepsinden iyisi olmuş daha net keskin fotolar çekiyorsunuz tek sıkıntı süper macro yok maalesef en çok kullandığım özelliklerin basın da geliyordu onuda şöyle çözdüm zoom X3 yada X5 de kullanıyorum aktif olarak foto çekiyorum cihazı bu konuda sömürüyorum

• Nfc ile odeme yapmakta sorun yaşanıyor mu acaba? Ozellikle yapi kredi ve akbank axess için? Deneyen, kullanan varmi

• Arkadaşlar im atabilen ya da attırıp sorunsuz kullanabilen varmi, referans verebilecek varsa pm lütfen.

• emir66 E kullanıcısına yanıt

huawei kapalı kutudur. güvenliğe çok önem verir. bu yüzden root rom imei gibi şeyler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 30 Kasım 2021; 7:37:31 >
  • ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

selamlar, 3 gun once beta peojeye kaydolmustum, an iribariyle emui 12 beta guncellemesini aldim

• emir66 E kullanıcısına yanıt

huawei wallet geldiğinden beri nfc işlemleri ona yönlendiriyor o yüzden bende kullanamıyorum. Wallet devre dışı bırakmama rağmen genede sorun devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.