Bu kötü işte hocam. İlerde çözebilirler inşallah. Finans uygulaması birde insan her şeyi denemekten çekiniyor. |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (9. sayfa)
-
-
Ben binance uygulamasıni kullanıyorum bildirim geliyor sıkıntı yok ama su var uygulama p30 da da çok stabil degildi fiyat geçiyor bildirim geç geliyor yasa toplu geliyordu yani google olan telefon da da çok da stabil çalışmıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam ben Halk Yatırım Borsa kullanıyorum. Bunda hiç gelmiyor. Neyse bakalım ilerde düzelir inşallah. Zor oluyor açıkçası biraz. Nette Micro servisler falan yazmışlarda denemeye de çekiniyorum finansal işlem çok yapıyorum. Resmi olmayan bir şeylerden çekiniyorum. P40 a geçmeyi düşünüyordum ama vazgeçmek zorunda kalıcam gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla borsa uygulaması kullanıyorsanız dışarıdan apk yüklerken çekinmeniz normal. Bende olsam bende çekinirim. Appgalery de henüz borsa uygulamaları cikmamissa belkide Google servisleri olanlara bakmak daha mantıklı olur.
Aurora store ile daima güncel kalıyor gmail kimligini giriyorsun google play ile birlikte aynı anda indiriyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arama kaydedici
huawei kendi uygulamasıdır..
emui11 için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 30 Ekim 2021; 0:36:5 >
Whatsappda konum atılabiliyor mu? Android auto ile araçta navigasyon kullanmanın Google dışı alternatifi var mı?
fazla büyütülecek bir durum yok p40proda.
tabiyki konum atıyor. Navigasyon olarak google kullanıyorsanız büyük hata bence.. ülkemizde yandex'i tek geçerim. auto ile hiç denemedim.
Petal Maps yapıyor. Google mapstende yapabilirsiniz.
Hangisini konum atmayı mı?
Konumda sıkıntı yok, maps olarakta sürüş modu da var
-
çok geride kalmışsın.
...223 çıktı.
Kurayım mı hocam tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10'dan 11'e çok büyük geliştirmeler, özellikler var. Tavsiye tabiyki edilir.
Batarya ne kadar etkilenir bilemiyorum.
Ayrıca şöyle bir şey yaparsanız ben merakediyorum.
v 10 dayken normal bir kamera çekimi ve 5x çekimi yapın. sonra v11 geçince aynı şekilde aynı yeri çekip paylaşıraanız görmek isteri bir fark varmı.
-
Kaliteli ekran koruyucu bulan var mı?
Coverbros dan aldığım leş gibi oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 10daydım 11e geçtim. Kayan uygulamaların boyutu ayarlama gelmiş. Bir tık daha uygulama açılışları hizlanmisb. Pil performansı sanki daha iyi gibi geldi bana.
Ekran koruyucu olarak 360 kaplama en iyisi gibi şuan
bir çok klavye denemesinden sonra bulduğum en beğendiğim klavye. Klavye Reklamsız ve ücretsizdir.
Klavye tamamen özelleştirilebilir.
Klavyede buton düzenlemelerini kendiniz yapabilirsiniz.
Yani butonun yuvarlaklığını, yan boşluğunu, dikey boşluğunu, boyutunu, renklerini gibi birçok ayarı kendiniz yapabilirsiniz.
En önemli özelliği istediğiniz butona istediğiniz harfi koyabilirsiniz.
Klavyede kendi hazırladığınız düzeni yedekleyebilirsiniz.
indirme linki
s7.dosya.tcmultilingKlavye.apk dosyas�n� indir - downloadhttps://s7.dosya.tc/server20/xuqnok/multilingKlavye.apk.html
ilk resimde kendim oluşturduğum klavye temam. üst bara
tükçe harfler yerleştirdim ve en çok kullandığım özellikler olan kopyala ve yapıştır özelliklerini ekledim. ve sola kaydırma butonu ekledim. ayrıca space butonu geniş tuttum.
örnek bir düzenleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 7 Kasım 2021; 16:29:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X