bu kilif kamerayi iyi koruyor. ters cevirince ekrana zarar gelmiyor. köşeler çıkıntılı.. özellikle kamera bölgesi için çok iyi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (8. sayfa)
-
-
Kutusundan çıkan kılıf çok güzel ama dediğiniz gibi kamera kısmı sıkıntılı. Ayrıca ekran koruyucusu da lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m.n11.comHuawei P40 Pro Kılıf Telefon Kilifi Negro Silikon Kapak Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/huawei-p40-pro-kilif-telefon-kilifi-negro-silikon-kapak-P430545225
m.n11.comHuawei P40 Pro Kılıf Telefon Kilifi Şeffaf Silikon Kapak Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/huawei-p40-pro-kilif-telefon-kilifi-seffaf-silikon-kapak-P506358461
N11 50/25 kupon vardı ikisini aldım ikiside kaliteli.
Ekran koruyucu olarak Facebook Coverbros sayfasına yazın 2 tanesi 80 TL kargo ücretsiz şekilde aldım kaliteli ürünleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunlarda telefonun kamera panelinin olduğu yerler cizilme riski yüksek. bence kullanişli değil.
Alakası yok kamera olan yerde çıkıntı var kamera temas etmiyor herhangi bir yere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
P40 a YouTube uygulaması kurup hesabina girebilen var mı 3. Parti uygulamalar da YouTube vanced denedim ama giremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kamera temas etmiyor ama kamera paneli boşta. benim önerdiğimde sadece lensler açık, diğer yerler kapalı.
note20 kullanirken böyle bir kilif kullandim. yükseklik var ama onunda paneli boştaydı ve uzun bir kılcal cizik oluştu boydan boya. lenslerden de geçiyordu. o kadarda dikkat ediyordum yinede panel cizildi. önerimi tekrardan yineliyorum.
microG kurarak hesaba bağlanabilirsiniz..
Youtube vanced zaten onunla birlikte kuruluyor ama yine de hesaba girmedi attı
-
Camın kalitesine bağlı. Gerçi her türlü iş görür etkilede bile çok cok az etkiler. Bence hiç sökme
Teşekkürler
Bu arada ekran koruyucu olarak teknosa da tam kaplama yapıyorlar. Arkalı önlü 149tlye. Ben yaptırdım ancak orijinal kılıfı takınca öndeki kaplama kalkmaya başlıyor.
Telefonu bir haftadır kullanıyorum p30 pro dan geçtim ilk başta biraz korktum borsa uygulamalarin da problem yasarmiyim diye düşündüm her şeyimiz Google entegre idi çok şükür korktuğum başıma gelmedi kullandığım bütün uygulamaları kurdum ve sorunsuz kullanıyorum tasarım olarak hoşuma gitti p30 proya göre daha göz alıcı kamera olarak kafa kafaya diyelim bazı noktalar da p30 pro avantajlı süper macro yok geniş açı daha iyi ama netlik ve detay olarak büyük sensörü ile p40 farkını gösteriyor özellikle gece çekimlerinde harika p30 pro da ön kamera dan sikayetciydim ama p40 da gerçekten iyi olmuş ses olarak p30 pro ya göre baya kötü çok tiz uyuz etti ama olsun dedik her Gül'ün bir dikeni vardır dedik bütün şifrelerimi Huawei buluta attım Google dan bir beklentim kalmadı artık harmony os ile daha iyi olacağına inanıyorum geri kalan her şeyi ile mükemmel bir cihaz ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim coverbros dan aldığım ultra hd kaplama da balon yaptı.
Doğru düzgün kaplama yaptıran olursa etiketlesinde nasiplenelim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosadaki kaplama güzel, tabi kılıf takmayacaksan. Kılıf takınca yanlardan hemen kalkmaya başlıyor... Kılıf takmazsakta düşüşte hemen kırılacak. İki ara bir deredeyiz resmen
-
bende note 20 den geçtim. p40p ile takas yaptim. ama cihaz cizikliydi. ekrani, arka kamera paneli cizikler vardi... cihazdan çok çok memnun kaldim. cizikli p40p sattım yeni p40p aldim.
google ihtiyacı duymadim suana kadar. zaten note 20 kullanirkende google ürünlerini çok kullanmiyordum. google playde uygulama geliştiricisiyim. bana daha çok gerekliyken, aslinda gerek yok. kamera 10 numara.. güncellemeleri ...202 den sonra kapattim. güncellemeler cihazın bataryasını olumsuz etkileyecektir. güncelleme yapmıyorum. ama bu yeni güncelleme 1GB ttan fazla. baya bir yenilik olması gerekiyor. diğer güncellemeler genelde 250 MB tti. ve güvenlik yamasiydi. bu güncelleme tahminen bataryayi olumsuz etkileyecek. büyük bir güncelleme. deneyimlerinizi bekliyoruz...
chrome yerine yandex(daha işlevsel)
harita yerine yandex(tek geçerim)
mail yerine aqua mail(on numara) kullaniyorum.
ve huaweide artik kendi ürünlerini çıkartıyor, klavyesi çıktı, haritaları var, ofis uygulaması var, kendi mail uygulamasi var(petal mail), video düzenleme uygulaması var,.... uygulama geliştiriciler için kendi geliştirme aracı var. android studio gibi...
artık herşeyi kendi yapacak. hiç bir şeye ihtiyaç kalmayacaknekstradan.. google gibi oldu ve daha iyi olacak. en azından çekik gözlülere amerikalılardan daha çok güveniyorum.
Ayrica my huawei uygulamasında cihazımızın hangi parçası kaç TL görebiliyoruz. bu bence çok iyi. başka cihazlarda parça ne nedir kaç TL bilemiyoruz. bu bile çok iyi hizmet.. her sene kampası oluyor indirim. parça değiştirme indirimi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 26 Ekim 2021; 8:0:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam hisseye alarm kurunca bildirim geliyor mu? Bende P40 lite var. Halk yatırım borsada falan alarm kuruyorum belli bir fiyata bakıyorum hisse geçmiş uygulama kendi içinde bildirim vermiş ama cihaza bildirim gelmemiş. Buna bir çözümü olan arkadaş var mı?
-
Hocam play store ile alakalı bildirim gelmemesi bende uygulamalara arada girip çıkıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X