< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI P60 PRO hk. (17. sayfa)
-
-
-
Hocam bu konu zaten ana konu olarak kullanılıyor başka başlığa gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten 10 kişi ya var ya yok burada kullanan yeni konuya gerek yok.
-
Dxomark kamera test sonuçlarını açıklamışlar. Farklı bir sonuç beklemiyordum da fark büyük gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yazılım tarafında daha iyisi yok zaten fotoğraf konusunda, Yıllardır beklediğim acaba Huawei 1inç sensör kullansa ne olur sorusunun cevabı şaşırtmadı beni.
-
Ben de 1 inclik sensörle normal buluyorum.
-
hocam güncel sürüm çıkınca
eski sürümlerde böyle oluyor
benimde başıma geldi ordan biliyorum :=)
sürümü yenile
-
P 60 pro ile yola devam...
-
Şarjım şu an %30 ve pil tüketimi bu şekilde gbox aşırı tüketiyor pil çok çabuk bitiyor sorun bende mi herkesin mi aynı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google uygulamaları gbox üzerinden çalıştığı için çok pil harcamış gibi gözüküyor.Temennimiz Emui 14 ile bunun düzelmesi.
-
Yeni telefonlar geldi ama onlarla birlikte sunulan 14 sürümü daha gelecek bize bu gidişle 3-4 aya anca gelir gelirse.
-
Aslında Gbox fazla pil tüketmiyor. Siz Gbox üzerinden kaç uygulama kullanıyorsanız hepsinin tüketimi Gbox olarak gözüktüğü için o şekilde gözüküyor. Misal bende 8. sırada.
-
Haziran sonu diye okumuştum bi yerlerden. Gerçi Beta'ya kaydolmuştum bana geldi halen kullanmaktayım tam yazılım sürümü 14.0.0.136. Bir değişiklik hissetmedim 13 ile arasında. Sanki bir tık daha hızlanmış fakat pil bi tık daha hızlı tükeniyor gibi.
-
Haziran ilk haftası başlıyor dağıtım gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen uygulamaların çoğunu appgalery den kurdum gbox tüketimi azaldı ama yine şarj çabuk bitiyor gibi geldi sanki telefonda mı sıkıntı var anlamadım ya da P20 prodan bir anda level atlayınca batarya konusunda eski telefon performansı bekliyorum sanırım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanın fikrim yok ama 2. seçenek daha mantıklı geldi gibi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X