HUAWEI P60 PRO hk. (18. sayfa)
-
-
Beta sürüm 14 gelmişti bana bir süredir kullanıyordum , aynı güncellemeyi aldım boyutu 589mb. Ve, değişiklikler de güvenlik güncellemesi olarak yazıyor. Muhtemelen full sürüme tamamlandı gibi bişey oldu heralde.
-
Daha evvel almayana 14.2 geldi stabil sürüm sizede ek guncelleme ile tamamladılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da 14.2 gelmiş
-
Aynen gelmiş güncelleme direkt indirip kuracağım bakalım
Şaşırdım açıkcası beklediğimden erken gelmiş, Konuya gelmişken bir iki fotoğraf atalım bari
-
Güncellemesi sonrası ilk izlenim, Telefon sanki daha darmış gibi bir hisse kapıldım, Fontlar büyümüş sanki çözünürlük azalmış gibi ayrıca, Font işini çözmesi kolay ama, 100 tam şarj ile güncelleme yaptım şuan biraz uğraştım ne var ne yok diye 93'e geriledi biraz hızlı düşüyor gibi.
Lakin en önemli konu olan yeni telefonlarla gelen google uygulamalarını indirme gelmemiş yine başka yere aktarma yapıyor indirmek istenince.
-
Evet yukarıda bahsetmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Pil tüketimi bir tık artmış bariz fakat telefon daha stabil ve hızlı hissettim bende. Birde font olayı sadece üst saat pil vs olan kısımda büyümüş. İlk çok yadirgamistim fakat şimdi alıştım hatta böyle daha iyi geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907Güncellemesi sonrası ilk izlenim, Telefon sanki daha darmış gibi bir hisse kapıldım, Fontlar büyümüş sanki çözünürlük azalmış gibi ayrıca, Font işini çözmesi kolay ama, 100 tam şarj ile güncelleme yaptım şuan biraz uğraştım ne var ne yok diye 93'e geriledi biraz hızlı düşüyor gibi.
Lakin en önemli konu olan yeni telefonlarla gelen google uygulamalarını indirme gelmemiş yine başka yere aktarma yapıyor indirmek istenince.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sıfır kurulum yaptıniz mi genelde bundan mütevellit şarj konusunda memnun etmeyebilir yeni bir versiyom geçişin de mutlaka sıfırlamak gerekiyor cihazı bende üstüne kurulum yaptım benimde hızlı gidiyor
Sıfır kurulum yapmadım fakat bir tık hızlı da gitse şuan memnunum. Bilgisayardan kullanımımda olduğu için günü rahat rahat çıkarıyor. Hatta bugünü örnek vereyim; Sabah %47 ile evden çıktım ekran sürem 1 saat 39dk imiş ve şarj %24 de.
-
Arkadaşlar şimdi 70 serisinde gboxa gerek yok 60 pro da gerek var mı uygulamaları silip normal gmail hesaplarıma girerek google uygulamalarını yükleyebiliyormuyum. Sadece 70 e özel bir durum mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Appgalery de Google uygulamalari Yok maalesef migrog ile devam zaten pura serisinde telefona gömülü migrog var onda da o şekilde kullanılıyor
Çok fazla hocam yinede 4800K büyüklükteki bataryanın böyle olmaması lazım kesinlikle, Umarım bir güncelleme filan gelir yakın zamanda. Neredeyse yarı yarıya kötüleşmiş durumda, Üstelik kayda değer bir yenilikte yok biraz hızlanma dışında.
-
EMUI 14.2 için benim gözlemim, telefon hızlandı google uygulamaların da değişme yok. pil tüketimi bende azaldı(Güncelleme uygulamaların arka planda çalışmasına izin veriyor)
-
merhaba özellikle video çekimi iyi olan bir telefon bakıyorum. iphone hiç kullanamdığım için düşünmüyorum. s24 ultra çok iyi ama fiyatı yüksek. p60 pro kamerası daha iyi. ama bazı sorularım var. huawei bu telefonlara kaç yıl yazılım desteği veriyor. kaç yıl büyük güncelleme alacak. google fotoğraflar, youtube, haritalar gibi uygulamalarda problem yaşar mıyım? teşekkürler.
-
Appgallery'de Google uygulamarı gömülü olduğu yazıyor bu sürüm ile ama sadece Pura serisinde mi olacak öyle?
-
Google uygulamaları Gbox uygulaması üzerinden sorunsuz çalışıyor. Kaç yıl güncelleme alır bilmiyorum ama 2 yada 3 yıl alır diye tahmin ediyorum. Kamerası gerçekten harika bunu konuşmaya bile gerek yok.
-
teşekkürler.
-
Ne demek istediğinizi anlamadım ben hocam? Bu gelen sürüm ile sadece Pura serisinde olacak bu gömülü sistem eğer bunu sorduysanız.
-
Benim bildiğim Huawei bir büyük güncelleme daha ya verir ya vermez.
-
P60 serisi neden desteklemiyor ben onu anlamadım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X