Şimdi Ara

HUAWEI P60 PRO hk. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
11
Favori
22.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman yeni üst seviye cihazlar için talep ve ilgi azalacak hocam, Hali hazırda P60 Pro modeline yakın olacak çok fazla telefon yok insanlar neden o kadar fark vereyim diyecek bu sefer sanırım en büyük nedeni bu olsa gerek diye düşündüm.

• Ultra gereksiz pahalı da Pura 70 Pro'ya göz kırpıyorum ufaktan :)

• Cji kullanıcısına yanıt

Aradaki farka değecek bir performansı yok arasındamax 10 binlik fark vardır oda verilir mi tartışılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt

Evet vazgeçtim bende, P60 Pro'yu 15bin sayıyor :) Gereksiz düşük, o yüzden iptal ettim.

Kendin satmaya kalksan tahmini olarak 27-32 arası bir fiyata rahat satılır hocam, Lakin yerine alınacak model yok işte bu fiyat aralığında hiçbir markada illaki üstüne bir miktar koymak gerekiyor.

Açıkcası ekran boyutu ve genel özellik olarak yutdışı Mi 14 düşünmüyor değilim bazen.

• P60 pro dan p70 pro ya geçmek mantıklı mı. Arada fiyat farkına değecek farklılıklar var mı sizce. 30 a satsam arada 20 bin vericem. 20 binlik fark var mı sizce?

• yukselg Y kullanıcısına yanıt

Değmez hocam, bence biraz daha kullan, daha yeni modeller çıktığında tekrardan gözden geçirirsin durumu

Pura 70 Pro, 1/1.3” büyüklüğünde ve 50 MP çözünürlüğünde bir OmniVision 50H sensörüne sahip p60 pro da imx 888 Sony sensör var omnivison sensörü honor magic 6 pro da kullanıyor yani aralarinda öyle çok fark yok P60 pro iyidir ultra almadiktan sonra değişmeye hacet yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HUAWEI P60 PRO hk.

P60 prodan

• İyi Bayramlar

HUAWEI P60 PRO hk.
  • P60 Pro'da ön kamera ile çekilen fotoğraflarda garip bir keskinlik yapıyor post processing de bunu kapatmanın bir yolu var mı? Yani öyle bir process uyguluyor t-shirtün üzerinde deforme oluşuyor mesela.

• EMUİ 14.2.0.142 (380 mb) Güncelleme geldi

• Beyler merhaba şimdi ben android bir cihaza geçersem önemli olan tek şey whatsapp'ın olduğu gibi gelmesi konuşmalar filan bunun için hangi yöntem garanti çözüm sunar.

Şuan Gbox vs kullanmıyorum, Klonlama uygulamaları bu şekilde konuşmaları dahil etmiyor diye biliyorum, Eski bir huawei'de yok google olan içinde bunu deneyimleyen varmı?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    WhatsApp ayarlarda sohbet aktarma diye bir yer var, içeriği Android telefona aktar. Oradan yapabilirsiniz. Gbox ihtiyaç duymuyor daha önce sıkıntısız yapmıştım.

Yazdıktan sonra gördüm hocam, Lakin diğer cihazda oturum açınca bundaki kapanmaz değilmi?

Gelmişken bir iki fotoğraf atalım.

HUAWEI P60 PRO hk.

HUAWEI P60 PRO hk.

Yeni oturum açınca eskisi kapanıyor diye biliyorum.

Yeni oturum açar açmaz eskisi kapanir cihaz da migrog kur sonra drive kurup yedekleme al daha sonra yeni cihazında yedekten kurarsın başka çare yok

• ridvan79 kullanıcısına yanıt

Aklıma ya bu seçenek geliyor yada Gbox kursam ondan sorunsuz yedekleme yaparmı bilmiyorum.

En temizi migrog gbox emülatör gibi çok sağlıklı olmaz

• Arkadaşlar Google fotoğraflar çöküyor başka sorun yaşayan varmı?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.