Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

Arkadaslar cihazdan memnun musunuz ? Huawei G7 diye yeni bir cihaz cikacakmis ve P7 den cok daha iyi olacagiz fiyatininda daha dusuk olacagi konusuluyo.

G7 dediğin telefon ; 720p Gorilla Glass olmayan 267 ppi ekranı , 1.2 GHz Cortex-A53 işlemcisi ve 165 Gr ağırlığı ile mi P7'den çok daha iyi olacakmış

Bırakta fiyatı düşük olsun

Full hd nin bi faydasini goren duyamadim daha ki 1.5 senedir s4 kullaniyorum. Ek olarak huawei nin kendi chipsetleri sorunlu. 64 bit a53 un performansi kesinlikle p7 dekinden cok iyi olacaktir bencede :) p7 en son gordugumde kasim kasim kasilmaktaydi rog teknolojisi sayesinde ekran cozunurlugu 720p ye indirilince biraz toparliyordu. Ama tabi kullanan memnunsa sikinti yok hocam :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar cihazdan memnun musunuz ? Huawei G7 diye yeni bir cihaz cikacakmis ve P7 den cok daha iyi olacagiz fiyatininda daha dusuk olacagi konusuluyo.

G7 dediğin telefon ; 720p Gorilla Glass olmayan 267 ppi ekranı , 1.2 GHz Cortex-A53 işlemcisi ve 165 Gr ağırlığı ile mi P7'den çok daha iyi olacakmış

Full hd nin bi faydasini goren duyamadim daha ki 1.5 senedir s4 kullaniyorum. Ek olarak huawei nin kendi chipsetleri sorunlu. 64 bit a53 un performansi kesinlikle p7 dekinden cok iyi olacaktir bencede :) p7 en son gordugumde kasim kasim kasilmaktaydi rog teknolojisi sayesinde ekran cozunurlugu 720p ye indirilince biraz toparliyordu. Ama tabi kullanan memnunsa sikinti yok hocam :)

P7 kasıyor diyen o telefonu kullanmayı bilmiyordur.

Huawei'nin çipsetleri sorunlu diyorsun ama P7 ile ilgili bir örnek gösterebilir misin ?

Full HD faydalı demedim ama 5.5 inç ekranda da 267 ppi olmasın yani öyle değil mi.

Bunların yanında 64bit işlemcilerin daha fazla ram kullandığı da bilinen bir gerçek. Uygulamalarda 64 bit olmadıktan sonra chipsetin 64 bit olmasının bir anlamı zaten yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 31 Ekim 2014; 22:54:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Huawei'nin çipsetleri sorunlu diyorsun ama P7 ile ilgili bir örnek gösterebilir misin ?

Full HD faydalı demedim ama 5.5 inç ekranda da 267 ppi olmasın yani öyle değil mi.

Yuksek performans gerektiren islemlerde takilmalari ben gordum arkadasimin telefonunda. Yani bizzat ben yasadim. Zaten real racing 3 gibi oyunlardaki frame atlamasindan bahsetmiyorum bile :) tabi oyun olayinda gpu tarafındaki eksikler soz konusu. Fakat tasarim durus dersen super cihaz ona kimse laf edemez tabiki. Ozetle kimin ne bekledigine bagli. Fiyat biraz daha uygun olsa bunlar konusulmaz bile fakat ulkemizdeki vergileri de düşününce adamlar daha ucuz yapamiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuksek performans gerektiren islemlerde takilmalari ben gordum arkadasimin telefonunda. Yani bizzat ben yasadim. Zaten real racing 3 gibi oyunlardaki frame atlamasindan bahsetmiyorum bile :) tabi oyun olayinda gpu tarafındaki eksikler soz konusu. Fakat tasarim durus dersen super cihaz ona kimse laf edemez tabiki. Ozetle kimin ne bekledigine bagli. Fiyat biraz daha uygun olsa bunlar konusulmaz bile fakat ulkemizdeki vergileri de düşününce adamlar daha ucuz yapamiyorlar.

Bahsettiğin bu takılmaları nedense ben hiç yaşamadım. Gayet akıcı şekilde bahsettiğin oyunları oynayabiliyorum.

• Sympatique kullanıcısına yanıt
    Yine de yasamazsin insallah hocam :)

• quote:

Yine de yasamazsin insallah hocam :)

İnşallah yaşamam. Mevcut hali ile cihazdan fazlası ile memnunum.
  • @Sympatique rootlumu kullaniyorsunuz?
    Telefonu kullanmayi bilmiyor dediniz, bu telefon nasil kullanilir? Her özelliğini kıstıktan sonra da okadar para vermenin bir anlami yok. Genç kullanicilar oyun ister, benim gibi 30unda olanlarda face gps foto internet tapatalk vb gibi şeyler ister. Beklentiler farklı. Ne olursa olsun 1300tl ödeme yaptiktan sonra onu kıs bunu kıs olmaz
  • Bir telefonu neye göre değerlendiriyorsunuz? Sistem performansına göre mi, yoksa gpu gücüne göre mi? Huawei'nin kendi işlemcileri segmentine göre çok başarılı olmuştur her zaman ama GPU kısmına özgün bir çözüm üretemedi henüz. Fakat bu demek değil ki oyun oynanamaz, Mali 450 Mp4'ün bir çok videosu var internette oyunla alakalı ve en ağırlarının bile üstesinden geliyor, tabiki bir Adreno 330 kadar başarılı değil ama yeterli fps'de oynatıyor yine de. Kısaca Mediatek işlemcilerdeki önyargıyı burada da çok sık görüyoruz ama performans değerlendirme tablolarına değil kişisel verilere dayanıyor hemen hepsi nedense. Benimde P7'yi inceleme fırsatım oldu ve bu telefona sahip olupta memnun olmayacak bir kullanıcı olacağını zannetmiyorum. P6'dan sonra pek çok telefon kullandım ama özellikle malzeme kalitesinde hiçbirinden memnun kalmadım ve şimdi Honor 6 ile tekrar Huawei'ye geri dönüyorum..
    Bu arada EMUI 3.0 harika olmuş ve P6/P7'yede geliyor yakın zamanda..

• Bir arkadaş P7 si ile mms gönderemediğinden bahsetmişti..
    Bir de P7 android L güncellemesi alacak mı?
    bu 2 konuda bilgisi olan var mı?

Felixsamor, EMUI 3.0 ın geleceğini nereden öğrendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

@Sympatique rootlumu kullaniyorsunuz?
    Telefonu kullanmayi bilmiyor dediniz, bu telefon nasil kullanilir? Her özelliğini kıstıktan sonra da okadar para vermenin bir anlami yok. Genç kullanicilar oyun ister, benim gibi 30unda olanlarda face gps foto internet tapatalk vb gibi şeyler ister. Beklentiler farklı. Ne olursa olsun 1300tl ödeme yaptiktan sonra onu kıs bunu kıs olmaz

Telefonda kısabildiğin tek şey ekran çözünürlüğü. Yani onu kıs bunu kıs diye bir şey yok

Cihazı henüz root etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 1 Kasım 2014; 0:15:22 >

• quote:

quote:

@Sympatique rootlumu kullaniyorsunuz?

Telefonda kısabildiğin tek şey ekran çözünürlüğü. Yani onu kıs bunu kıs diye bir şey yok

Cihazı henüz root etmedim.

dedin ya dostum telefonu kullanmayı bilmiyordur diye. bende nasıl kullanılır merak ettim. varsa ipuçların paylaş herkes bilsin. o açıdan yazdım

• quote:

quote:

quote:

P7 kasiliyorsa ben P7 kullanmiyorumbo zaman,cunku en ufak takilma yok benim telefonumda.

• kullanan arkadaşlar, kasılmıyor diyorsunuz sürekli ancak neleri nasıl denediğinizi yazmıyorsunuz.
    şuan kullandığım ve 2011 şubatta aldığım lg p503 telefonumda kasmıyor. menü geçişleri hızlı, soundcloud vb gibi müzik uygulamalarını mobil veriden hızlıca bağlanıp dinleyebiliyorum.

kullananlar kısa cevaplar yerine detaylı ve açıklayıcı bilgiler paylaşırsanız daha iyi olur.

eminimki huawei kendi işlemcisi yerine snapdragon koysaydı bu kafa karışıklığı yaşanmazdı
  • Android işletim sistemi yapısı itibari ile fazla ram kullanır. Uygulamaları sürekli olarak arka planda açık tutarak ihtiyaç halinde daha hızlı açılmasını cevap vermesini sağlar. Bu nedenle arka planda çalışan uygulama ne kadar az ise sistem o kadar hızlı tepki verir. Sizin yapmanız gereken kullanmadığınız ihtiyaç duymayacağınız uygulamaları devre dışı bırakarak arka planda çalışmasını engellemek olacaktır. Örneğin Google Play Music , Google Maps , canlı duvar kağıtları v.s. gibi uygulamalar benim hiç bir işime yaramaz. Bu nedenle de çalışmasının bir anlamı yok. Bu ve bunun gibi uygulamaları devre dışı bırakırsanız gereksiz yere ram harcamasını önlemiş ve cihazı rahatlatmış olursunuz. Android biraz detaycı bir işletim sistemidir. Kullandıkça inceliklerini öğrenirsiniz. Bir önceki sayfada benim devre dışı bıraktığım uygulamaların listesini paylaşmıştım.

• quote:

kullanan arkadaşlar, kasılmıyor diyorsunuz sürekli ancak neleri nasıl denediğinizi yazmıyorsunuz.
    şuan kullandığım ve 2011 şubatta aldığım lg p503 telefonumda kasmıyor. menü geçişleri hızlı, soundcloud vb gibi müzik uygulamalarını mobil veriden hızlıca bağlanıp dinleyebiliyorum.

kullananlar kısa cevaplar yerine detaylı ve açıklayıcı bilgiler paylaşırsanız daha iyi olur.

eminimki huawei kendi işlemcisi yerine snapdragon koysaydı bu kafa karışıklığı yaşanmazdı

Çok taktınız Kirin 910T ye. ARM Cortex A9 tabanlı bir işlemci. Quad Core olmasının yanında Mali 450MP4 4 çekirdekli grafik birimi kullanıyor. Cihazda whatsapp,facebook gibi temel uygulamaların yanında soundhound,sound cloud,ttnet müzik,instagram,google uygulamaları v.b uygulamalar yüklü. Hiçbirinde de takılma yaiamıyorum.Tarayıcısıda gayet hızlı. Ekran çözünürlüğü fHD de olmasına rağmen Mali 450mp4 gayet iyi görevini yapıyor. Bu cihaz ile HTC One Mini 2(snapdragon) arasında kalmıştım.Ancak iyi bir seçim yaptığımı gördüm.İlla benchmark sonuçlarını önemsiyorsanız Mini 2 den daha üstün bir başarısı var. Ayrıca GPU olarak Diğer firmaların amiral gemisi cihazları ilede uçuk bir fark yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİL TÜRK

Bir arkadaş P7 si ile mms gönderemediğinden bahsetmişti..
    Bir de P7 android L güncellemesi alacak mı?
    bu 2 konuda bilgisi olan var mı?

Felixsamor, EMUI 3.0 ın geleceğini nereden öğrendin?

android L sorusu benimde kafamı kurcalıyor. hani illaki güncellemeyi alacakta, ne zaman alacak orası soru işareti. herhalde 1 seneyi bulur gibime geliyor huawei nin bu konulardaki geçmişini düşününce. heleki türkiyede durum dahada vahim...

kasılma mevzusunda da , şu ana kadar google docs dışında yüklediğim hiç bir şeyde takıldığını - kasıldığını görmedim bende telefonun. oynadığım oyunlar öyle aman aman oyunlar değil tabi de (subway surfer, traffic racer tarzı) genede ihtiyacınızı bilerek alırsanız kesinlikle sizi üzecek bir makina değil. 20 tane app kurulu (flipboard, pintereset, pocket, instagram, flickr, vsco, 9gag, tumblr, 500px, imdb, tripadvisor, linkedin, stumbleupen, zite, pixlr, photo editor, snapseed vs. ilk aklıma gelenler) daha beni üzdüğü tek bir dakika olmadı.

tek kullanamadığım özellik, google cameranın photo sphere özelliği. ilginç şekilde fotoğraf işlendikten sonra blank dosya çıkıyor :P çokta gerekli değil açıkçası.

ben cihazı tatillerde bol bol selfie - grup selfie çekeyim, internete gireyim, şık görünüyor diye almıştım. bi kere bile üzmedi.

internete girmediğimde kapıyorum 3g yi, 1 gün boyunca çatır çatırda kullanıyorum telefonu, daha yarı yolda bırakmadı.

• Arkadaşlar bende p7 aldım açılışta vodafone logosu çıkıyor ama telefonda vodafone self servis uygulamasi yüklü değil ayrıca bi arkadaş ttnet müzik uygulamasi da yüklü değil neden acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaşlar bende p7 aldım açılışta vodafone logosu çıkıyor ama telefonda vodafone self servis uygulamasi yüklü değil ayrıca bi arkadaş ttnet müzik uygulamasi da yüklü değil neden acaba.

ttnet i marketten kendim yükledim
  • ROG modu muthis bu telefonun. 5 bucuk saat ekran suresi aldim. Galaxy S4 ten sonra batarya anlaminda ilac gibi geldi.

• Telefonu almayi dusunenlerin batarya konusunda bi kaygisi olmasin.bende s4mini vardi o pili iciyordi bu telefon renault cilio gibi pili kokluyor adeta telefonlar hakkinda cok bilgim yok sma sadece karsilastirma yaptim sarjz konusunda kesinlikle uzmez

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.