Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet mağazalarında satılanda vodafone yazılımlımı acaba?
    operatör yazılımları genelde ağır oluyor
  • Telefonu gormeyenler,telefonu gordukten sonra butun soyledikleri olumsuz cumleleri yutmak zorunda kaliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda benim karsilastigim bir isinma sorunu yok. Kamerasi beklenmeyecek kadar iyi,ram ve islemci gayet hizli calistiriyor cihazi,full HD ekranina zaten soylenecek soz yok. Su an aldigim icin cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lazloo cihazın görüntüsüne, kamerasına, ekranına ve ramıne diyecek birşey yok zaten. tek çekincem vodafone yazılımlı olması. ben avea kullanıyorum, işime yaramayacak vodafone uygulamaları benim için gereksiz. (operatör uygulamalarının hepsi gereksiz bence) birde operatör yazılımlı cihazlar daha ağır oluyor.

dediğim gibi navigasyon benim için 1ci öncelik. kamerası süper gerçekten. işlemcisi kendi üretimi olduğu için bilinmedik birşey ve kapalı kutu resmen.
    aslında fiyat biraz daha aşağıda olmalıydı. burada işleri vodafone karıştırıyor bence.

güncelleme meraklısı olmasamda huawei bu telefona nekadar destek verir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

@lazloo cihazın görüntüsüne, kamerasına, ekranına ve ramıne diyecek birşey yok zaten. tek çekincem vodafone yazılımlı olması. ben avea kullanıyorum, işime yaramayacak vodafone uygulamaları benim için gereksiz. (operatör uygulamalarının hepsi gereksiz bence) birde operatör yazılımlı cihazlar daha ağır oluyor.

dediğim gibi navigasyon benim için 1ci öncelik. kamerası süper gerçekten. işlemcisi kendi üretimi olduğu için bilinmedik birşey ve kapalı kutu resmen.
    aslında fiyat biraz daha aşağıda olmalıydı. burada işleri vodafone karıştırıyor bence.

cihazda vodafone a dair hiçbir şey yok,sadece açılışta vofadone animasyonu başlıyor. Cihaz yağ gibi. Gayet hızlı çalışıyot.

• Bu arada pilde gayet güçlü ve yeterli. 2500 mah a kanmayın,li-ion değil li-po
  • iyi hatırlattın bak pil konusunu incelemelerde hemen bittiği söyleniyor sürekli. daha pahalı teller bile 2000mah kullanırken 2500mah yeterli diye düşünüyorum ancak incelemeler ve kullanıcılar pilin hemen bittiğini söylüyorlar
    sende durum nedir? ve cihazı vodafone danmı aldın? @lazloo
  • pilin li-po olduğunu nereden öğrendin. huawei sitesinde yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

@lazloo cihazın görüntüsüne, kamerasına, ekranına ve ramıne diyecek birşey yok zaten. tek çekincem vodafone yazılımlı olması. ben avea kullanıyorum, işime yaramayacak vodafone uygulamaları benim için gereksiz. (operatör uygulamalarının hepsi gereksiz bence) birde operatör yazılımlı cihazlar daha ağır oluyor.

cihazda vodafone a dair hiçbir şey yok,sadece açılışta vofadone animasyonu başlıyor. Cihaz yağ gibi. Gayet hızlı çalışıyot.

Katılıyorum. Cihazda vodafone'a dair birşey yok. Vodafone ile tek bağlantısı açılıştaki Vodafone logosu o kadar.

• quote:

iyi hatırlattın bak pil konusunu incelemelerde hemen bittiği söyleniyor sürekli. daha pahalı teller bile 2000mah kullanırken 2500mah yeterli diye düşünüyorum ancak incelemeler ve kullanıcılar pilin hemen bittiğini söylüyorlar
    sende durum nedir? ve cihazı vodafone danmı aldın? @lazloo

Aynen. Vodafone dan aldım. Dün sabah 10 da şarjdan çektim cihazı.Birkaç saat müzik,internet tarayıcı,kamera uygulamalarını kullandım.Eve döndüğümde %50 şarjı kalmıştı saat 7 gibi.

GSMArena da yazıyor Li-Po
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

kullanan arkadaşlar telefonda fm radyo varmı?

Var ama TRT ye vergi vermemek için kapalı geliyor.
  • GPS performansı nasıl arkadaşlar? igo vb tarzı navigasyon ile denedinizmi yada genel uydu bağlantı ve konum bulma hızı nasıl
  • quote:

GPS performansı nasıl arkadaşlar? igo vb tarzı navigasyon ile denedinizmi yada genel uydu bağlantı ve konum bulma hızı nasıl

hiç deneyemedim onu. yakın zamanda denerim. Zaten ayrıntılı bir incelemede ben yapacağım. Bu arada Nokia Here mapsi android için yayınladı.
  • Başlığı ana konuya çevirdim.
  • gps benim için önemli.
    2ci olarak kamera ve uzun vadeli kullanım için ram geliyor.

3g üzerinden soundclouddan müzik dinlerim günde 1-2 kere toplam 30dk face e bakarım başkada bir kullanımım yok. bu şekilde şarjın uzun gideceğine inanıyorum.

ancak geleceğe yönelik işlemciden dolayı destek alamama konusunda kafamda büyük soru işareti.

fazlada param yok maalesef ve discovery almak istemiyorum

kafam karışık
  • Geleceğe yönelik işlemciden dolayı nasıl bir destek bekliyorsun ki ?

GPS performansı iyi. Sygic kullanıyorum ve uydu bulma bağlanma vs. gibi konularda hiç sorun yaşamadım.

3G modu tüm telefonlarda olduğu gibi P7'de de çok sarj yiyor. Kullanmadığın zaman 2G moduna dönersen sorun olmayacaktır. Söylemiş olduğun kullanım şekli ile tahmin ediyorum ki gün sonunda %30-40 civarı sarjın kalır.

Bu telefon varken Discovery alma zaten. Parana yazık
  • quote:

quote:

GPS performansı nasıl arkadaşlar? igo vb tarzı navigasyon ile denedinizmi yada genel uydu bağlantı ve konum bulma hızı nasıl

hiç deneyemedim onu. yakın zamanda denerim. Zaten ayrıntılı bir incelemede ben yapacağım. Bu arada Nokia Here mapsi android için yayınladı.

Bende sana launcher olarak HTC Blinkfeed öneriyorum. Blackmart üzerinden indirebilirsin. P7 ile sorunsuz çalışıyor. Ram ve batarya kullanımı muazzam derecede başarılı. Telefonu yormuyor , kasmıyor.

SS ekliyorum ; Bu telefonun P7 olduğuna kim inanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 30 Ekim 2014; 21:56:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

kullanan arkadaşlar telefonda fm radyo varmı?

Var ama TRT ye vergi vermemek için kapalı geliyor.

Evet kapalı geliyor. Telefonun sistem dosyaları içinde apk dosyası da mevcut ancak kurulum yapsan dahi radyo çalışmıyor.
  • Aşağıya eklediğim uygulamaları gönül rahatlığı ile devre dışı bırakabilirsiniz. Bir çoğu kullanmayacağınız ve işinize yaramayacak uygulamalar. Bu uygulamalar çalışmayacağı için ram kullanımı da optimize edilmiş oluyor. Benim cihazımın ortalama ram kullanımı kullandığım uygulamalara bağlı olarak 590 Mb ile 930 Mb arasında değişiyor. Cihazın çok nadiren 1 Gb ram kullandığını görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 30 Ekim 2014; 22:14:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

Geleceğe yönelik işlemciden dolayı nasıl bir destek bekliyorsun ki ?

GPS performansı iyi. Sygic kullanıyorum ve uydu bulma bağlanma vs. gibi konularda hiç sorun yaşamadım.

3G modu tüm telefonlarda olduğu gibi P7'de de çok sarj yiyor. Kullanmadığın zaman 2G moduna dönersen sorun olmayacaktır. Söylemiş olduğun kullanım şekli ile tahmin ediyorum ki gün sonunda %30-40 civarı sarjın kalır.

Bu telefon varken Discovery alma zaten. Parana yazık

geleceğe yönelik uygulama ve android sürüm desteği beklentim var. bu konuda takıntılı değilim ancak ileride aynı hıza sahip telefonlar rahatça yeni sürümleri alırken sahip olduğum telefonun almaması komik olur.

gpste sorun yoksa süper

hafıza kartı desteği kaç gb? bazı yerlerde 16gb falan deniyordu incelemelerde. deneyeniniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 30 Ekim 2014; 23:15:46 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.