Bildirim
Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (9. sayfa)
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Telefon güzel aslında ben çok beğendim fakat işlemci o fiyat aralığına göre düşük. Aslında telefonun ederi en fazla 1000 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyordum böyle bişey olduğu, yeni bir bilgi daha öğrenmiş olduk, teşekkürler...
Konu çok cansız , telefonu fazla alan yok galiba,
Oyunlarla işiniz yoksa gerçekten alınası bir telefon, tipi zaten 10 numara, tekrar herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
EMUI arayüzüne alışamadığımdan ve beğenmediğimden dolayı HTC Blinkfeed launcher yükledim. Telefonu kasmadan gayet akıcı biçimde çalışıyor. EMUI arayüzündeki Home butonuna bastıktan sonra uygulamaların tek tek yüklenmesi ana ekranın geç gelmesi gibi bir sorun da kalmadı. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 10 Ekim 2014; 22:07:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsirkecioglu
Youtube videolarına bakabilirsiniz, microsd yuvasıyla 2. sim yuvasu aynı. İstanbul bilişim telefonla sorduğumda çift hatlı olduğunu söyledi bende aldım. Yok değilse geri göndereceğim. İstanbul biilişimde ürün özelliklerinde türkçe olarak açıklanmış microsd yuvasına sim kart takılabiliyor ancak ya çift hat ya tek hatla microsd kart kullanabiliyorsunuz diye. Yine yurtdışından incelemelere baktığımızda bu telefonun dual active yani aynı anda 2 hattanda çağrı alabildiği görülüyor, çoğu çift hat telefon dual standby yani beklemede 2 hatta aktif ancak çağrı geldiğinde diğer hat ulaşılamaz hale geliyor. Gelsin bakalım ürün buradan bilgi veririm inşallah. Eğer beklediğim gibi çıkarsa herkese de tavsiye ederim.
telefonun gelmedimi? çift hat durumu nedir acaba? bilgi verebilir misin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de almayı düşünüyorum. Kronik sorun yok sanırım. Hepsiburada'da 1300lira daha uygun, güvenilir bir site var mı?
Dün vodafone bayisine sorduğumda 1300₺ ye veriyordu. Başka uygun yer bulamazsam vodafone dan alıcam. Birşey olursa en azından muhattap buluruz
Ben bayiden ziyade Hepsiburada'yı tercih ederim. 15gün koşulsuz iade garantisi var en azından. Vodafone bayisinin sorun çıksa dahi iade alması zor.
quote:
Orijinalden alıntı: onur7
bu arada P7 için vodafonelardan falan kılıf - kapak gibi aksesuar bulabilen var mı? piyasada bir türlü bulamadım düzgün bişey.
Hepsiburada'da mevcut.
kullanan arkadaşlar telefonda fm radyo varmı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bulentataseven
kullanan arkadaşlar telefonda fm radyo varmı?
Hayır yok. -
evet var, model ascend L10.
yutrtdışından aldım. -
O zaman yurtdışında satılanlarda var bizde yok yada var bir şekilde aktif etmek gerekiyor. Radyosuz bir cihazda almak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bulentataseven
O zaman yurtdışında satılanlarda var bizde yok yada var bir şekilde aktif etmek gerekiyor. Radyosuz bir cihazda almak istemiyorum.
Telefonun içinde harici bir file manager ile ulaşabileceğin Huawei radyo uygulamasının apk dosyası mevcut. Kurulum yapabiliyorsun ancak çalışmıyor. -
Merhaba ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak batarya konusunda çekincelerim var. Gerçekten hızla bitiyorsa almaktan vazgeçeceğim. şimdi 2 sorum olacak
1-) B133SP01 nolu sürüm olduğunu nasıl anlaya bilirim?
2-) Normal bir kullanımla batarya 1 günü rahat çıkarıyor mu? bu konuda detay verebilir misiniz?
teşekkür ederim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: YEŞİL TÜRK
Merhaba ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak batarya konusunda çekincelerim var. Gerçekten hızla bitiyorsa almaktan vazgeçeceğim. şimdi 2 sorum olacak
2-) Normal bir kullanımla batarya 1 günü rahat çıkarıyor mu? bu konuda detay verebilir misiniz?
teşekkür ederim..
ayarlar menüsünde en alltta telefon üzerindeki yazılım versiyonunu görebilirsiniz.
şu anda B135 var ,bu sürüm daha stabil ve pil çok daha iyi dayanıyor.
normal kullanımda günü çok rahat çıkarıyor. Elbetteki bu biraz göreceli yani telefonu ne yoğunlukla kullandığınıza
ve neler yaptığınıza da bağlı.
bence parasının karşılığını veren bir telefon.
5" ips ekran ve 13 mp sony kameraya sahip, ben çok beğendim. 8 mp ön kamerada oldukça iyi.
pil performansıda benim için yeterli. Donanımsal radyo olmasıda büyük bir artı.
yanlız ben yurtdışından almıştım, buradan alan bazı arkadaşlar radyo olmadığını belirtmişlerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YEŞİL TÜRK
teşekkür ederim..
Benim şarjla ilgili bir problemim yok, biraz konuşma, biraz mesaj, sosyal medya , internete falan giriyorum, 2 gün gidiyor, tek yaptığım şey mobil interneti kullanmadığım zamanlarda telefonu 2g'ye alıyorum, 3g aşırı şarj yiyor çünkü.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim arkadaşlar..
Ben z3 compact ı bekliyordum bir süredir. Sonunda geldi Türkiye ye ama biraz pahalı sanki.. Onun yerine z1 compact veya Ascend P7 yi düşünüyorum. Bu yüzden batarya konusuna özellikle önem veriyorum..
Genel olarak P7 gerçekten hoşuma gitti. Ama batarya konusu epey düşündürüyor beni..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X