Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YEŞİL TÜRK

Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim arkadaşlar..
    Ben z3 compact ı bekliyordum bir süredir. Sonunda geldi Türkiye ye ama biraz pahalı sanki.. Onun yerine z1 compact veya Ascend P7 yi düşünüyorum. Bu yüzden batarya konusuna özellikle önem veriyorum..
    Genel olarak P7 gerçekten hoşuma gitti. Ama batarya konusu epey düşündürüyor beni..

Düşünecek çok bir şey yok. Android'e yabancı değilsen ve telefonu takip etmeyi biliyorsan sarjı 2 gün rahatı gidiyor. Ben ortalama 44-45 saatte bir sarja takıyorum. Kullanmadığın uygulamaları Disable yaparsan telefon ayarlarını da doğru yaparsan bataryadan sıkıntı yaşamazsın. Huawei bence doğru tercih. Sony bence adı yüzünden gereksiz pahalı.
  • Sympatique kullanıcısına yanıt
    Iphone 4s kullanıyorum halihazırda. Androidi ilk kez kullanacağım. Ben de bir süredir araştırıyorum. Genelde inceleme sitelerinde bataryası kötü diyorlar Huawei nin LG G2 ye süper batarya diyorlar. Ama phonearena.com da şöyle bir veri var. Linkini de alta ekledim.

We measure battery life by running a custom web-script, designed to replicate the power consumption of typical real-life usage.
    NAME TIMEHIGHER IS BETTER
    LG G2 6h 48 min (Good)
    HUAWEI ASCEND P7 6h 35 min (Good)
    HTC ONE 5h 45 min (Good)
    SAMSUNG GALAXY S4 4h 59 min (Average)

http://www.phonearena.com/reviews/Huawei-Ascend-P7-Review_id3682/page/4

Eğer bu veriler doğruysa batarya açısından LG G2 den çok fazla farkı yok P7 nin. Yoksa sony evet pahalı katılıyorum. Ancak seçenek olmayışı beni baya bir yordu.
    Tabii bir de Huawei nin 2. el satış olasılığı zayıf bildiğim kadarıyla? Velhasıl aldım mı bu telefonu canı çıkana kadar kullanmalıyım sanırsam.

• Note3 de kullaniyorum p7de kullaniyorum aslinda mukayese edilmez ama bataryasi benim gibi yogun kullanan birini bile etkiledi note3 aksam 5 bitiyor p7 geceyarisini buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P7 de tarayici pili fazla kullaniyor ama şu varki bu sadece 3g de geçerli wifi de pili çok az kullaniyor.Pil den yana şikayetçi olunacak bir cihaz değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P7 kullanicisi olarak herkese tavsiye ediyorum .

• Huawei alana kadar incelediğim ve elediğim telefonları yazmak istiyorum ;

LG G2
    Z1 Compact
    One Mini 2
    Asus Zenfone 5
    S5 Mini

Hatta bir ara Iphone 4S bile baktım ama IOS sevmediğim için bunu kafadan eledim

Bunların arasından P7 tercih ettim çünkü hem tasarımını beğendim hemde 5 inçe göre ince ve hafif olması tercih nedenim oldu. Kişiselleştirme seçenekleri çok fazla. Optimizasyonu doğru yaptıktan sonra da mükemmel çalışan bir telefon. Ayrıca huawei'nin telekominikasyon alanındaki tecrübeside var. En büyük avantajı ise bana göre ROG Technology. Full HD ekran olmasına rağmen gerekmeyen durumlarda ekranı 720p moduna alıp enerji tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. Kısacası kullanmayı bilene güzel telefon. Android'e hakimseniz tercih edilmesi gereken bir telefon.

• huawei ascend p7 safir ekranlı model satışı var mı acaba ülkemizde
  • Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

Huawei nin tek kusuru android güncellemelerinin geç gelmesi sanırım. Sympatique arkadaşıma 2 sorum olacak:

1-) Android de (yani bu telefonda) optimizasyonu doğru yapmak ne demek?

2-) Ascend P7 karşısında Z1 compact ı neden elediğini öğrenebilir miyim? Çünkü aynı sürüncemeyi ben şimdi z3 compact için yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİL TÜRK

Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

Huawei nin tek kusuru android güncellemelerinin geç gelmesi sanırım. Sympatique arkadaşıma 2 sorum olacak:

1-) Android de (yani bu telefonda) optimizasyonu doğru yapmak ne demek?

2-) Ascend P7 karşısında Z1 compact ı neden elediğini öğrenebilir miyim? Çünkü aynı sürüncemeyi ben şimdi z3 compact için yaşıyorum.

P7 benim için aynı paraya hatta daha ucuza nispeten büyük ekranlı bir telefondu. Z1 Compact konusunu uzun süre takip ettiğim içinde yazılımsal bir takım sıkıntıları olduğunu gördüm. Stabil çalışan bir telefon olmadığına kanaat getirdim ve eledim. Ayrıca Teknosa'da incelediğim Z1 Compact'ın kamerasının çalışmadığını görünce telefondan soğudum. Donanım olarak Sony'nin compact serisi gerçekten takdir edilecek seviyede ama stabil olmadıktan sonra donanımın faydası yok.

Güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur. Diğer konularda görüyoruz işte. Güncelleme alıpta telefon eskisinden kötü oldu şu oldu bu oldu diye haykıranları Çok takılmamak lazım bence güncelleme işine

Optimizasyonu doğru yapmak demek kısaca , kullanmadığın programları devre dışı bırakmak ekran parlaklığını ve süresini doğru ayarlamak gerekmediği zamanlarda 2G kullanmak v.s. gibi ince detaylar ve ayarlar diyebilirim. Telefondan şimdi aldığım ekran görüntüsü batarya hakkında az çok fikir verebilir.
     Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 29 Ekim 2014; 1:51:44 >

• Ben yüzde 65 parlaklık ile 16 saat bekleme süresi ve 5 saat ile 5.30 saat arasında ekran süresi alıyordum.Gayet yeterli pili dert etmeyin derim.
  • arkadaşlar bende çok telefon bakındım durdum sony z1 çok hoşuma gidiyor ancak okadar param yok, olsada vermem zaten. motoG süper telefondu ancak fiyatı ne olduysa 630tlden 840tlye yükseldi anlamadım.

p7 görünüş olarak süper. ben sadece internette surf, gps ve kamera istiyorum almak istediğim telefondan. özellikle gps çok önemli. bisikletimle turlar yapıyorum ve yön bulmak için çok gerekli.

aldığım telefonu en az 2 sene kullanma hastalığım var. şuan kullandığım lg p500 telefonumu 2011 şubattan beri kullanıyorum. tek sorunu sürüm olarak eski kalması ve hafızası. yoksa taş gibi gerçekten.

p7 benim işimi görürmü?
    hepsiburada yada diğer sitelerde satılan cihazlarda da vodafone yazılımımı var?
  • Allahını seven tarafsız yazsın p7 de kıronik sorun varmı
    Video çekiminde Loş ortamda fps düşmesi
    Karanlık ortamda kötü foto
    Gps sorunu v. B.... Bir sıkıntısı varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Allahını seven tarafsız yazsın p7 de kıronik sorun varmı
    Video çekiminde Loş ortamda fps düşmesi
    Karanlık ortamda kötü foto
    Gps sorunu v. B.... Bir sıkıntısı varmı.

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bir sorun görmedim. Kamerası özellikle fazlasıyla iyi diyebilirim.
  • ısınmadan yakınan bir arkadaş vardı. sizin cihazda da durum aynımı?

birde 2 mesaj üstteki sorularımı yanıtlarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandalforum

Resmi olarak Irak'ta satılıyor. Erbil'den almıştım. Daha önce Sony Ericsson Arc S ve Xperia P kullandım. Bir önceki modelindeki ısınma durumunu bilmiyorum fakat kesinlikle el değmeyecek ya da elini terletecek kadar ısınmıyor. Yani bence ideal bir sıcaklığı var bu ince kasaya göre. Aslında Çift sim kart olayını denemedim fakat denesem bile o kısmında pasaport kaydıyla açılması gerekiyor belki hafıza kartında sıkıntı yaşarım diye denemedim. Bence TR'ye girdiğinde elinize alın 5 dk'da olsa inceleyin derim. Ben şuan Samsung'dan uydurma bir ekran jelatini kullanıyorum :) TR pazarına girdiğinde ise kılıfını alcam nolur nolmaz diye :)

Ekran kartı lg g3 ile aynı mıdır? G3 te asphalt 8 de üstümüze gelen yağmur damlaları bile canlı net görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Ben yüzde 65 parlaklık ile 16 saat bekleme süresi ve 5 saat ile 5.30 saat arasında ekran süresi alıyordum.Gayet yeterli pili dert etmeyin derim.

O zaman huawei aşmış. P1 in pili 3 saatte yüzde yüzden, yüzde 0 a düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

P7 de tarayici pili fazla kullaniyor ama şu varki bu sadece 3g de geçerli wifi de pili çok az kullaniyor.Pil den yana şikayetçi olunacak bir cihaz değil bence.

Çok doğru p1 de bile öyle. Dün wifi sayesinde daha uzın süre internette takıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

ısınmadan yakınan bir arkadaş vardı. sizin cihazda da durum aynımı?

birde 2 mesaj üstteki sorularımı yanıtlarmısınız

Cihazın ısınması ile ilgili bir sorun yaşamadım ama şunu tespit ettim. Ekran parlaklığı full açıkken işlemciyi zorlayacak bir uygulama kullanıyorsanız evet cihaz ısınıyor. Ama öyle söylendiği gibi el yakacak yanında durulmayacak şekilde değil. Bu forumda okuduğum ve şikayet edilen tüm hususlar tamamen kullanım ile alakalı durumlar.
  • telefonda oyun alışkanlığım yok. sadece flick shot tarzı freekick ve penaltı oyunları oynarım en fazla. oda bir yerde birilerini beklerken falan.
    benim için önemli olan GPS performansı. igo ve sygic gibi programlarda hemen yerimi bulabilmeli. bunun dışında beklentim yok. diğer özellikleri orta üst düzey.

sizin telefonda da vodafone yazılımı varmı? @Sympatique
  • Evet vodafone yazılımı var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.