Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamidowic

quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

Geleceğe yönelik işlemciden dolayı nasıl bir destek bekliyorsun ki ?

GPS performansı iyi. Sygic kullanıyorum ve uydu bulma bağlanma vs. gibi konularda hiç sorun yaşamadım.

3G modu tüm telefonlarda olduğu gibi P7'de de çok sarj yiyor. Kullanmadığın zaman 2G moduna dönersen sorun olmayacaktır. Söylemiş olduğun kullanım şekli ile tahmin ediyorum ki gün sonunda %30-40 civarı sarjın kalır.

Bu telefon varken Discovery alma zaten. Parana yazık

geleceğe yönelik uygulama ve android sürüm desteği beklentim var. bu konuda takıntılı değilim ancak ileride aynı hıza sahip telefonlar rahatça yeni sürümleri alırken sahip olduğum telefonun almaması komik olur.

gpste sorun yoksa süper

hafıza kartı desteği kaç gb? bazı yerlerde 16gb falan deniyordu incelemelerde. deneyeniniz varmı

64 Gb'a kadar desteği var. Yazılım konusunda da sıkıntın olmasın. 2-3 sene boyunca çıkacak tüm uygulamaları bu telefon destekler ve rahatlıkla da çalıştırır. 3 sene sonra da zaten sen başka telefon bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 30 Ekim 2014; 23:18:16 >

• @Sympatique teknolojiye atarlı adammı ne varya orada sanki 16 yada 32 demişlerdi sanki az falan diye söylenmişlerdi.
    gerçi artık bulut teknolojisi var çok sıkıntı değil. ve gsmarena verilerine göre telefonda OTG desteğide mevcut sanırım

siz şuan hafıza kartı kullanıyormusunuz?
  • quote:

@Sympatique teknolojiye atarlı adammı ne varya orada sanki 16 yada 32 demişlerdi sanki az falan diye söylenmişlerdi.
    gerçi artık bulut teknolojisi var çok sıkıntı değil. ve gsmarena verilerine göre telefonda OTG desteğide mevcut sanırım

siz şuan hafıza kartı kullanıyormusunuz?

2 Gb kart kullanıyorum. Dosyaların çoğu Google Drive'da yüklü duruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

GPS performansı nasıl arkadaşlar? igo vb tarzı navigasyon ile denedinizmi yada genel uydu bağlantı ve konum bulma hızı nasıl

hiç deneyemedim onu. yakın zamanda denerim. Zaten ayrıntılı bir incelemede ben yapacağım. Bu arada Nokia Here mapsi android için yayınladı.

Bende sana launcher olarak HTC Blinkfeed öneriyorum. Blackmart üzerinden indirebilirsin. P7 ile sorunsuz çalışıyor. Ram ve batarya kullanımı muazzam derecede başarılı. Telefonu yormuyor , kasmıyor.

SS ekliyorum ; Bu telefonun P7 olduğuna kim inanır
     Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

Emeğine sağlık Deneyeceğim

• Bu arada sizin cihazlar hangi renk?

• quote:

Bu arada sizin cihazlar hangi renk?

Bendeki beyaz renk . Beyaz rengini bulana kadar da en az 7-8 tane vodafone bayisi dolaşmışımdır
  • quote:

quote:

Bendeki beyaz renk . Beyaz rengini bulana kadar da en az 7-8 tane vodafone bayisi dolaşmışımdır

Ben direkt gittiğim yerde buldum

• quote:

quote:

quote:

Yok ya bende nerde o şans. Artık ümidi kesip teşhirdeki beyaz rengi alacaktım en sonunda

Ama iyi ki de beyaz renk almışım. Siyah renk kesinlikle beyaz kadar kendini hissettirmiyor. Telefonun malzeme kalitesi ise tartışılmaz. Arka yüzün verdiği his çok hoşuma gidiyor. Telefonun tasarımı ise görenleri hayran bırakacak kadar başarılı. Markası ne bunun diyenlere çakma iphone diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya bende nerde o şans. Artık ümidi kesip teşhirdeki beyaz rengi alacaktım en sonunda

Ama iyi ki de beyaz renk almışım. Siyah renk kesinlikle beyaz kadar kendini hissettirmiyor. Telefonun malzeme kalitesi ise tartışılmaz. Arka yüzün verdiği his çok hoşuma gidiyor. Telefonun tasarımı ise görenleri hayran bırakacak kadar başarılı. Markası ne bunun diyenlere çakma iphone diyorum

Hahah... cihazın özellikle ekranını görünce ağızları açık kalıyor. Samsung un tasarımından ve malzeme kalitesinden sıkılan biri olarak ilaç gibi geldi bana. Hem de beyaz.

• Arkadaşlar bu telefonun Emui 3.0 güncellemesi geldiğinde SD karttan mı güncellenecek (update.zip yoluyla) yoksa direkt OTA üzerinden mi (wi-fi den) güncellenecek?

Bir de rootlu mu kullanıyorsunuz telefonu?
  • resimlerde lacivert daha karizma duruyor. gerçekte görünüş farklı heralde.
    bugün bi voda shop yapayım kurcalayım en iyisi, başka türlü olmayacak
  • quote:

resimlerde lacivert daha karizma duruyor. gerçekte görünüş farklı heralde.
    bugün bi voda shop yapayım kurcalayım en iyisi, başka türlü olmayacak

Lacivert değil o siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Arkadaşlar bu telefonun Emui 3.0 güncellemesi geldiğinde SD karttan mı güncellenecek (update.zip yoluyla) yoksa direkt OTA üzerinden mi (wi-fi den) güncellenecek?

Bir de rootlu mu kullanıyorsunuz telefonu?

Ota uzerinden olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı fazla olsada konu hareketlense
  • Arkadaslar cihazdan memnun musunuz ? Huawei G7 diye yeni bir cihaz cikacakmis ve P7 den cok daha iyi olacagiz fiyatininda daha dusuk olacagi konusuluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

Arkadaslar cihazdan memnun musunuz ? Huawei G7 diye yeni bir cihaz cikacakmis ve P7 den cok daha iyi olacagiz fiyatininda daha dusuk olacagi konusuluyo.

G7 dediğin telefon ; 720p Gorilla Glass olmayan 267 ppi ekranı , 1.2 GHz Cortex-A53 işlemcisi ve 165 Gr ağırlığı ile mi P7'den çok daha iyi olacakmış

Bırakta fiyatı düşük olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.