Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan htc 8x kullaniyorum. Sizce bi telefondan p7 ye gecilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hic durmayin @My House My Rules

• bugün telefonu kurcalama fırsatım oldu vodafone shopta. ekran çözünürlüğünü 720p ye getirmeyi bulamadım!! ekran ve kamera süper gerçekten. ön kamera bile on numara. gsmarena da da kamera karşılaştırmasında amiral telefonlar kadar iyi.
    seside ortalama üstü. wifi ile kendi tarayıcısı üzerinden youtube da klip açtım. son seste insanların kafaları bana doğru döndü. ve mağaza kalabalıktı.

rog modu dediğiniz şey. sadece arama mesaj gibi şeylere izin verdiği ekranın gelmesimi?

tek garip yanı uygulamalrının hepsinin hemen ana ekranda olması. zevkler renkler meselesi. alışılmayacak birşey değil.

telefon görsellerdeki gibi lacivert değil bildiğiniz siyah. iphone 4-5 siyahı tadında. beyazı yoktu göremedim.

almama ramak kalmıştı ama almadım

telefonu alan arkadaşlar. bu telefona kim servis veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

bugün telefonu kurcalama fırsatım oldu vodafone shopta. ekran çözünürlüğünü 720p ye getirmeyi bulamadım!! ekran ve kamera süper gerçekten. ön kamera bile on numara. gsmarena da da kamera karşılaştırmasında amiral telefonlar kadar iyi.
    seside ortalama üstü. wifi ile kendi tarayıcısı üzerinden youtube da klip açtım. son seste insanların kafaları bana doğru döndü. ve mağaza kalabalıktı.

rog modu dediğiniz şey. sadece arama mesaj gibi şeylere izin verdiği ekranın gelmesimi?

tek garip yanı uygulamalrının hepsinin hemen ana ekranda olması. zevkler renkler meselesi. alışılmayacak birşey değil.

telefon görsellerdeki gibi lacivert değil bildiğiniz siyah. iphone 4-5 siyahı tadında. beyazı yoktu göremedim.

Rog modu aktif olunca ekran 720p'ye düşüyor. okk

Servis hizmeti şimdilik Teleservice . Yakın zamanda brightstar'da vermeye başlayacak.

Uygulamaların hepsinin iphone gibi ana ekranda olması alışkanlık gerektiriyor. Hoşuna gitmediyse Google Asistance Launcher ya da HTC Blinkfeed Launcher yükleyerek alışkın olduğun menü görünümüne kavuşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 2 Kasım 2014; 18:34:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Telefonu almayi dusunenlerin batarya konusunda bi kaygisi olmasin.bende s4mini vardi o pili iciyordi bu telefon renault cilio gibi pili kokluyor adeta telefonlar hakkinda cok bilgim yok sma sadece karsilastirma yaptim sarjz konusunda kesinlikle uzmez

Guzel ornek

• Telefonun teknik servisi kimde ve büyük şehirlerde varmı.
    Cihaza birşey olduğunda istanbula gondermek istemiyorum.
    Sikayetvar.comda acend p7 icin 3 adet sikayet var. Ve huawei hic cevap vermemis
  • Arkadaslar telefon un arka yüzeyi çok kaygan bi malzemeden yapılmış kullanirken çok dikkkat etmek lazim keşke biraz daha yüzeylere tutunabilen bî malzemeden yapılaymış.

• EmUi güncellemeleri yakında geliyor.

http://huaweinews.com/2014/09/emui-3-release-schedule/
  • quote:

Arkadaslar telefon un arka yüzeyi çok kaygan bi malzemeden yapılmış kullanirken çok dikkkat etmek lazim keşke biraz daha yüzeylere tutunabilen bî malzemeden yapılaymış.

Ben henüz arkadaki jelatini çıkarmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

bugün telefonu kurcalama fırsatım oldu vodafone shopta. ekran çözünürlüğünü 720p ye getirmeyi bulamadım!! ekran ve kamera süper gerçekten. ön kamera bile on numara. gsmarena da da kamera karşılaştırmasında amiral telefonlar kadar iyi.

Servis hizmeti şimdilik Teleservice . Yakın zamanda brightstar'da vermeye başlayacak.

Uygulamaların hepsinin iphone gibi ana ekranda olması alışkanlık gerektiriyor. Hoşuna gitmediyse Google Asistance Launcher ya da HTC Blinkfeed Launcher yükleyerek alışkın olduğun menü görünümüne kavuşabilirsin.

Ekran çözünürlügünü 720p ye düşürünce 1080p netliginden çok farkediyormu.
    720p ye alınca şarj düresi nekadar artıyor.
    Nekadar ekran süresi görüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

Ekran çözünürlügünü 720p ye düşürünce 1080p netliginden çok farkediyormu.
    720p ye alınca şarj düresi nekadar artıyor.
    Nekadar ekran süresi görüyorsun

Telefonu aldığımdan beri rog modu aktif kullanıyorum. Ama Full HD ile 720p arasında gözle görüp anlayabileceğin bir fark yok. Ekran süresine de hiç dikkat etmedim. Öyle şeylere pek takılmam totale bakarım

• Bu cihaz ortalama 4 saat ekran süresi veriyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Bu cihaz ortalama 4 saat ekran süresi veriyormu

Rahatlıkla verir. Belki fazlasını bile verir. Kullanıma bağlı.
  • quote:

Telefonun teknik servisi kimde ve büyük şehirlerde varmı.
    Cihaza birşey olduğunda istanbula gondermek istemiyorum.
    Sikayetvar.comda acend p7 icin 3 adet sikayet var. Ve huawei hic cevap vermemis

cevap verecek yokmu?
  • Değer.Bence bu fiyata alınabilcek en iyi telefon performansı,kamerası,sesi,malzeme kalitesi hepsi bir arada.

• 10 gunluk P7 yi 500 tl ye aldim. Tertemiz cihaz sifir gibi. Onceki cihazimda P6 idi. ilk izlenimler iyi suan icin.

P6 antutu : 20.000
    P7 antutu : 30.000

iki cihazada suan sahibim bana gore p7 daha iyi. P7 ye kim kasiyor diyor? gondersin servise o arkadas :) P7 nin 2g sebekeden 3g sebekeye sadece 5 saniyede gectigini gorunce tamam dedm telefon budur. P6 bekletiyordu acikcasi..

O kadar kisiye P7 sattim biride donup gelmedi bu cihaz kasiyor donuyor gibisinden sikayetler ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 4 Kasım 2014; 3:49:27 >
  • 2014-9-24 tarihinde cikan guncelleme hangisi? B125 mi B123 mü

• Bence bu telefon un değeri zamanla daha iyi anlaşılacak.birde dikkatimi çeken telefonun çekim gücü samsung un 3g de çekmediği yerlede p7 çok rahat çekiyor.

• quote:

Bence bu telefon un değeri zamanla daha iyi anlaşılacak.birde dikkatimi çeken telefonun çekim gücü samsung un 3g de çekmediği yerlede p7 çok rahat çekiyor.

Çift anten hocam.O yüzden şebeke çekim gücü çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

EmUi güncellemeleri yakında geliyor.

http://huaweinews.com/2014/09/emui-3-release-schedule/

vodafonedan aldığımız cihazlar root vs. yapmadan sıkıntısız alcak mı bu güncellemeyi yayınlandığında.
    yoksa lokal bir güncelleme mi beklememiz gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.