Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen . sadece gerekli hallerde kullanıldı , konuşma , mesaj , internet falan , oyun oynamadım , en fazla 3 gün dayandı işte
    Normal kullandığım zman telefonun anasını ağlatıyorum , garibim akşamı zor çıkartıyor
  • Beyler bu sitedeki güncellemeyi yapan var mı? Herhangi bir iyileştirme yapıyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Beyler bu sitedeki güncellemeyi yapan var mı? Herhangi bir iyileştirme yapıyormu?

aynen benimde merak ettigim konu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 6 Kasım 2014; 0:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Beyler bu sitedeki güncellemeyi yapan var mı? Herhangi bir iyileştirme yapıyormu?

İş başa düştü . İndirip bakalım , neyin nesiymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 6 Kasım 2014; 0:43:30 >
  • Arkadaşlar dün vodafone â gidip p7 ye göre kılıf olup olmasını sordum bana vardı ama bitti kalmadı dediler vodafone daki kılıflar dan gören kullanan oldumu hiç bitip kalmadı na göre diğer bayilerde kalmış olabilir

• quote:

quote:

quote:

denedinizmi?

• Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avk29

Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..

çift sim sizde çalışıyor mu? ülkemizde satılan modellerde çift sim özelliği yok diyor huwaei
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Orijinalden alıntı: avk29

Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..

çift sim sizde çalışıyor mu? ülkemizde satılan modellerde çift sim özelliği yok diyor huwaei

Ascend P7'nin 5-6 tane versiyonu var. Türkiye'deki ve uluslararası piyasada genelde L10 ile biten modeli kullanılıyor. Çift sim kartlı model ise L00. Çin pazarında var çift sim kartlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

quote:

quote:

quote:

denedinizmi?

Dün akşam indirdim , rar içinden 2 dosya çıkıyor , bunları hafıza kartına önce birini atıp kurulum yapıyormuşuz , daha sonra diğerini atıp onuda kuruyormuşuz , işin açıkcası pek güvenemedim yüklemedim , yakında çevrimiçi güncelleme gelir, onu yüklemeyi düşünüyorum...

• Evet arkadaşlar bende biraz önce vodafone bayisinden beyaz p7 alarak aranıza katıldım.Bu telefonu eşim için almıştım ama cihazı biraz inceleyince benim kullandığım Lg G3 ü eşime verip ben bunu kullanmaya karar verdim.

Şimdi cihazı yeni alan birine varmı önermeleriniz,işte şunu yap,bunu yap,şunu kur,şunu sil vs. gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Evet arkadaşlar bende biraz önce vodafone bayisinden beyaz p7 alarak aranıza katıldım.Bu telefonu eşim için almıştım ama cihazı biraz inceleyince benim kullandığım Lg G3 ü eşime verip ben bunu kullanmaya karar verdim.

Şimdi cihazı yeni alan birine varmı önermeleriniz,işte şunu yap,bunu yap,şunu kur,şunu sil vs. gibi..

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bence ilk yapmanız gereken güç tasarruf kısmında ayarlara girip rog teknolojisini aktif etmenizdir. İnternet tarayıcını devre dışı bırakın chrome kurun.kullanmıyorsanız, yine drive, baskı, play müzik, play kitaplık uygulamalarınıda devre dışı bırakın. Gereksiz ram kullanımından kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 6 Kasım 2014; 16:22:53 >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    hem igo hem sygic yüklü ikisinide kullanıyorum. mükemmel
  • İkinci el satan varsa PM yolu ile ulaşabilir arkadaşlar
  • yahu arkadaşlar 6 sayfadır okuyorum ne kıllatmışınız be telefonla ilgil.

kötüleyenlermi ararsın , didik didik edenlermi ?

alalı 2 ay oldu.. ne bir ısınma problemi ne bir kasma problemi yaşadım. ciddi ağır oyunlarda yükleidm onlada denedim. ancak pek oyun oynamadığım için şimdi yüklü değil.

şarj konusuna gelince bende bütün gün internet açık , çok nadiren günde 1 tane oyun oynarım. telefon görüşmelerim sık olur işten dolayı. watsapp herhalde hiç kapanmıyo gibi birşey. video izlerim. sabah şarjdan çıkarınca gece 01.00 gibi takatığımda tamam ben bitiyorum artık diyor.

ben her sene telefon değiştiren birisiyim. hepside androidttir. ve bir telefon güncelleme almadan şarjında çok ciddi bir performans beklemeyin güncellemeyle daha iyi olur. diğer telefonlarımda da aynısı hep oldu.ki akıllı telefonların hangisi süper ki şarjda . ama şuan tatmin edici.

kamerasını anlatmaya zaten gerek yok.

görünüm zaten şahane

kılıfta gittigidiyorda istediğiniz kadar var. ben ordan silikon şeffaf kılı aldım. 14.90 kargo ücretsiz.

benim tek olumsuz gibi gördüğüm eski telefonumda araç şarzı ile şarj ederken yükselme mutlaka olurdu şarjda ama bunda azalmıyor ama taktığım şarjda kalıyor.

şarj mı şarz mı ya :) ben ikisinide kullandım :)

bu kadar kasmayın kendinizi ya. piyasadaki bu fiyata en iyilerinden birisi. ama kafana yatmıyosa tereddütlerin varsa zorlama alma boşver kafan rahat olsun.

ben azçok androidten anladığım kadarıyla biraz araştırdım. gittim inceledim bitti.

yok şarzı ne kadar , yok ekranı ne kadar, yok kamerası nasıl 13mp arka 8mp ön yazıyoı ne kadar kötü olabilirki. yok kafam karıştı kafan karışıyorsa almayın bence.

ben aldım kullanıyorum mükemmel benim için. ayrıca özellikle şarzı ve ram kullanımı açısında çok fırsat sunan bir telefon. çözünürlüğü düşürmek gibi. telefon kilitlendikten sonra arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları kaldırmak gibi.

zaten güç tasarrufu kısmında herşeyi anlatıyo sana.

bu arada çevrimiçi güncelleme geldi. vodafone menüleri dışında birşey göremedim. biraz inceleyeyim bişey farkedersem yazarım.

• Aynen çevrim içi güncelleme gelmiş, 5-6 yane vodafone uygulaması ve ayarlara akıllı kapak kısmı eklenmiş. Şimdilik gördüklerim bunlar, ben en azından emui 3.0 gelir diyodum ama malesef

• yazdiklarinda haklisin sonuna kadar katiliyorum. b125 e gecince gozle gorulebilir bir fark varmi b122 den ona gore gecicem de. birde cozunurluk dusurmeyi nasil yapiyoruz?

@alfa35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 7 Kasım 2014; 20:55:18 >
  • Şimdi baktım emui3.0 25 kasımda çıkacakmış

• quote:

Aynen çevrim içi güncelleme gelmiş, 5-6 yane vodafone uygulaması ve ayarlara akıllı kapak kısmı eklenmiş. Şimdilik gördüklerim bunlar, ben en azından emui 3.0 gelir diyodum ama malesef

bi fark yoksa gecmeye gerek yok o zaman

• quote:

quote:

Aynen çevrim içi güncelleme gelmiş, 5-6 yane vodafone uygulaması ve ayarlara akıllı kapak kısmı eklenmiş. Şimdilik gördüklerim bunlar, ben en azından emui 3.0 gelir diyodum ama malesef

bi fark yoksa gecmeye gerek yok o zaman

İllaki bunların dışında. Bizim fark etmediğimiz iyileştirmeler vardır, güncelleme yapın bence 144 mb bişey zaten, hemen inşyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.