Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim telefonlara lollipop gelme zamanı belli mi ? yada gelecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Bizim telefonlara lollipop gelme zamanı belli mi ? yada gelecek mi ?

ben hic sanmiyorum gelecegini acikca soyliyim P6 dan biliyorum cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 cihaz arasında kaldım...
    Huawei p7-HTC M8-Sony Xperia Z3 Compact...
    Fakat P7'de ısınma sorunları okuyorum bu doğrumudur?
    Oyun performansı çok mu düşük?
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Oyun performansı için ROG modu var. Çözünürlüğü düşürüp oyundaki performansı arttırıyor.

Lakin sizin belirttiğiniz 3 seçenek birbirine yakın bile değil. Biri küçük ve kompakt, biri büyük ve gösterişli, biri ince ve zarif. Yakın seçenekler olsa bir şey denir ama sizin ihtiyacınız belirler ne olacağını.

Ben Z3C alacaktım fakat P7'de karar kıldım. Son derece memnunum bu telefondan. Bu arada oyunla zerre işim olmuyor. Oyun oynayacağım zaman PC'ye dönüyorum, zamanımı orda harcıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

3 cihaz arasında kaldım...
    Huawei p7-HTC M8-Sony Xperia Z3 Compact...
    Fakat P7'de ısınma sorunları okuyorum bu doğrumudur?
    Oyun performansı çok mu düşük?

Real Racing v.b oyunları denedim. Isınma sorunu,takılma sorunu yaşamadım.
  • EmUi 3.0 L10 için yayınlandı galiba ,anlayan biri bakarsa iyi olurhttp://emui.huawei.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=71
  • HTC One M8 fiyat yelpazesi niye bu kadar değişken?
    1200 TL'ye de var,2200 TL'yede...Hepsi de "orijinalim" diyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

EmUi 3.0 L10 için yayınlandı galiba ,anlayan biri bakarsa iyi olurhttp://emui.huawei.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=71

O linkteki 4.4.2 sürümü için kernel. Kernelden anlayan geliştiriciler varsa Cyanogenmod gibi romlar yapabilirler bununla.
  • Bir sorunum var arkadaşlar. Bu sistem güncellemeyi çalıştırdım ama kapanmiyor bir türlü. Mobil veri veya wifi yi açınca direkt indiriyor. Herhalde kesin çözüm rootlayıp kaldırmak o uygulamayı

• quote:

HTC One M8 fiyat yelpazesi niye bu kadar değişken?

1200 olan ya M7 dir ya da M8 mini 2

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

HTC One M8 fiyat yelpazesi niye bu kadar değişken?

1200 olan ya M7 dir ya da M8 mini 2

Teşekkür ederim cevabınız için...
  • Arkadaşlar telefonuma bugün güncelleme geldi ama ben suanki halinden memnunum açıkçası güncelle meden sonr pişman olmak istemiyorum güncelleme yi yükleyen arkadaşlar memnunusunuz ne tür artılar yada eksiler sağlıyor bu güncelleme sonuçta her güncelleme olumlu sonuçlar verecek değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaşlar telefonuma bugün güncelleme geldi ama ben suanki halinden memnunum açıkçası güncelle meden sonr pişman olmak istemiyorum güncelleme yi yükleyen arkadaşlar memnunusunuz ne tür artılar yada eksiler sağlıyor bu güncelleme sonuçta her güncelleme olumlu sonuçlar verecek değil yani

Bence güncelleme yani gerek yok güncelleyenlerden edindiğim bilgi kadarıyla vodafone uygulamaları gelmiş ve bir fark yokmuş. O güncellemeyi bir kere başlattım sonra durdurdum sinir bozucu birşey sen wifi yi veya mobil veriyi açtığın zaman direkt indirmeye başlıyormuşcasına bildirim panelinde gözüküyor. Sırf bu yüzden cihazi rootladım ve kurtuldum ondan Umarım unroot yapma olayı P6 da ki gibidir...(Sıfırdan kurulum yapıp eski yazılımı yüklüyordum unroot için düzeliyordu)
    Ben şuan B133 ü indiriyorum onu deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 14 Kasım 2014; 21:45:02 >

• Evet root işinden pek anlamayan biri olarak ya güncelleyeceğim yada o sinir bozucu güncelleme işareti öle yaşamaya alışacağız artık bu güncelleme ile gelen vodafone uygulamalari umarım devre dışı birakilabiliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Evet root işinden pek anlamayan biri olarak ya güncelleyeceğim yada o sinir bozucu güncelleme işareti öle yaşamaya alışacağız artık bu güncelleme ile gelen vodafone uygulamalari umarım devre dışı birakilabiliyordur.

Root kadar basit birsey yok emin ol

• b133 den b122 ye nasil gecis yapabilirim hic begenmedim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

b133 den b122 ye nasil gecis yapabilirim hic begenmedim acikcasi.

Ne gibi bir farklılık vardı ? Neyini beğenmedin mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

b122 ye gore sarji daha az gidiyor. biraz daha kullanayim ondan sonra yine boyle devam ederse mecburen gecis yapacagim. b122 de ram kullanimi daha azdi b133 e nazaran.(rog aktif)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

b122 ye gore sarji daha az gidiyor. biraz daha kullanayim ondan sonra yine boyle devam ederse mecburen gecis yapacagim. b122 de ram kullanimi daha azdi b133 e nazaran.(rog aktif)

Bahsettiğin bu sıkıntıları xda forumlarında da okumuştum. Bu nedenle geçiş yapıp yapmamak arasında kararsızdım. Sende aynı şeylerden şikayetçisin madem geçiş yapmamakta fayda var.

Şu anda xda'da B138 romu konuşuluyor onu takip ediyorum. Bakalım o nasıl çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.