Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

iyi akşamlar arkadaşlar bende vodofondan aldım p7 xda sitelerinde emui 3.0 çıktı linkleri var acaba kullanan varmı ? teşkler

link atarmısınız bakalım

xda forumlarda dolanan Emui 3.0 konu ve linklerinin hiç birisi L-10 sürümü ile uyumlu değil. Yüklemeyi falan denemeyin telefonun brick olma riski var.

P6 emui 3.0 aldi. P7 icin beklemedeyiz....

B126 guncellemesini yukluyip kullanan varmi aranizda acaba? P6 konusu daha aktif valla p7 den

Satıp P6 alalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar bende vodofondan aldım p7 xda sitelerinde emui 3.0 çıktı linkleri var acaba kullanan varmı ? teşkler

link atarmısınız bakalım

xda forumlarda dolanan Emui 3.0 konu ve linklerinin hiç birisi L-10 sürümü ile uyumlu değil. Yüklemeyi falan denemeyin telefonun brick olma riski var.

B126 guncellemesini yukluyip kullanan varmi aranizda acaba? P6 konusu daha aktif valla p7 den

Satıp P6 alalım

bende var p6 takas yapalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link atarmısınız bakalım

Satıp P6 alalım

Yok öyle olmaz. Önce P7'yi satmam lazım. Sonra P6 alırım. Kalan parayı da yerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link atarmısınız bakalım

Satıp P6 alalım

Yok öyle olmaz. Önce P7'yi satmam lazım. Sonra P6 alırım. Kalan parayı da yerim

bugun guncelleme gelcekti. ben b133 kullaniyorum. b133 ün guncelleme ekranindan gozukurmu acaba ?

ilk gunlerde fazla isinmiyordu suan sanki biraz fazla isiniyor telefon. acaba telefondan mi yoksa yazilimdan mi. b122 ye geri de donemiyorum. b125e gecenlerinde sarji fazla gidiyormus duydugum kadariyla. b126 var acaba gecsem duzelirmi sorunlarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 25 Kasım 2014; 23:03:40 >

• Telefondaki ısınma tamamen ekran ile alakalı. Ekran parlaklığını Auto modda ve mümkün olan en kısık ayarda kullanırsan ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Telefondaki ısınma tamamen ekran ile alakalı. Ekran parlaklığını Auto modda ve mümkün olan en kısık ayarda kullanırsan ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.

eminmisin 4G acik o yuzden olmasin isinma
    parlaklik hep en dusukte ve otomatikte o sekilde kullaniyorum hep. acaba b133 e gectigim icinmi boyle oldu b122 romu da yok sitelerde...

powerbank ile %100 yaptim sarji. sabah %100 dü suan %60. ekranda 2 saat acik kalmis. genelde wifide veya 2g de kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 25 Kasım 2014; 23:34:12 >
  • quote:

quote:

Telefondaki ısınma tamamen ekran ile alakalı. Ekran parlaklığını Auto modda ve mümkün olan en kısık ayarda kullanırsan ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.

parlaklik hep en dusukte ve otomatikte o sekilde kullaniyorum hep. acaba b133 e gectigim icinmi boyle oldu b122 romu da yok sitelerde...

powerbank ile %100 yaptim sarji. sabah %100 dü suan %60. ekranda 2 saat acik kalmis. genelde wifide veya 2g de kullaniyorum.

Olabilir tabi aklıma gelmedi 2g 3g olayı

• quote:

quote:

quote:

Olabilir tabi aklıma gelmedi 2g 3g olayı

ascend g7 %45 sarja kadar 5 saat ekran acik kalma suresi veriyor. bunu satip g7 mi alsam acaba

• Merhaba arkadaşlar,

Whatsapp ile ilgili sorun yaşayan var mı benden başka? Mobil veri ile whatsapp çalışmıyor bende, sadece wifida çalışıyor. Avealıyım. Var mıdır bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Toledo

Merhaba arkadaşlar,

Whatsapp ile ilgili sorun yaşayan var mı benden başka? Mobil veri ile whatsapp çalışmıyor bende, sadece wifida çalışıyor. Avealıyım. Var mıdır bilgisi olan?

Vıdafone kullanıyorum, mobilde sorun yok

Ayarlar kısmında watsap uygulamasının mobile veriye erişimini kapatmış olabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akın Toledo kullanıcısına yanıt
    Ayarların erişim noktası adları bölümünden Avea'nın seçili olan wap bağlantı noktasını bir altında yer alan internet ile değiştirin.

• felixamor hocam iyi günler bende p7 L-10 kullanıyorum tüm serisine emui 3.0 geldi fakat l-10 gelmedi acaba betası felan varmı onu kursak kullansak teşkler
  • P7'yi ve gelişmeleri takip etmiyorum ama Huawei yol haritasında tüm P7 modellerinin bu ay sonuna kadar Emui 3.0 alacağı yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 27 Kasım 2014; 12:00:10 >
  • Almasi lazim yoksa bu nasıl amiral gemisi diye sormazlar mi.

• Arkadaşlar çift hatlı kullanılabilen L0?? serisi P7'yi yurt dışından alıp Türkiye'de çift hat kullanabilen var mı?
  • quote:

ascend g7 %45 sarja kadar 5 saat ekran acik kalma suresi veriyor. bunu satip g7 mi alsam acaba
    G7'nın düşük donanımı ve ekran nedeni ile daha yüksek batarya performansı vermesi bence normal. Birde batarya yanlış bilmiyorsam 3000'likti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

P7'yi ve gelişmeleri takip etmiyorum ama Huawei yol haritasında tüm P7 modellerinin bu ay sonuna kadar Emui 3.0 alacağı yazıyordu.

Model cesitliliginden dolayi herhalde gec cikmasi. P6, U00 ve U06 vardi. 2 cesitti. P7 nin de sarji fazla gidiyor hocam :)) şaka biyana cozunurluk dusurme olayi cok iyi root atmadan yapabiliyorsun. Her cihazda desteklemiyor herhalde bunu degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 30 Kasım 2014; 0:48:08 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bahsettiğiniz menüde karşıma çıkan seçenekler: 1. avea gprs wap 2. wap(seçili olan) 3.mms

internet yok maalesef. Ne yapmam gerekir?
  • Baska bir basliga da yazmistim, buraya da kopyaliyorum P7 hakkinda yazdiklarimi.

Ascend P7'yi yaklasik 3 aydir kullaniyorum. Telefondan cok memnunum. Su ana kadar hicbir problemle karsilasmadim.

- Gorunus ve malzeme kalitesi olarak piyasadaki en iyi bir kac modelden birisi bence.
    Adi plastik degil, metal ve cam karisimi bir govdesi var.

- Bataryasi 3G'li haliyle 1 gunu cok rahat cikariyor su an icin. Sabah dolu sarjla evden ciktigimda aktif internet kullanimiyla
    bile aksami rahat cikariyorum. (Zaman gectikce bu sure azalacaktir ama bu tum telefonlarin ortak problemi)

- Iki kamerasi da cok cok iyi. Cok kaliteli fotograflar cektim aldigimdan bu yana.

- Menu kullaniminda vs. herhangi bir takilma, donma yasamadim su ana kadar. Hizi oldukca iyi.

- Oyun oynayan birisi degilim. Hic oyun yuklemedim telefona. O yuzden oyunlar icin performansi nasildir bilmiyorum.

- Yogun internet kullaniminda bile rahatsiz edici bir isinma sorunu ile karsilasmadim.

Kisacasi aldigima cok memnunum telefonu.

• Güncelleme geldi. 125 ile biten.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.