Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler. P6'dan P7'ye geçiş yaptım. P7 için köşe alüminyum kılıflar var kullanılabilir mi? Aksesuar ve kılıf hakkında önerileriz var mı ? teşekkür ederim.
  • mhmet005 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmet005

İyi günler. P6'dan P7'ye geçiş yaptım. P7 için köşe alüminyum kılıflar var kullanılabilir mi? Aksesuar ve kılıf hakkında önerileriz var mı ? teşekkür ederim.

Kapaklı kılıf önermem ben slikon kılıf kullanıyorum on tarafda 5liraya ekran koruyucu aldım memnunum

• n11 222 tl hediye kupon verdi bu telefonu alacağım acaba hangi rengini almalıyım. (teknoloji mağzalarında bulamadım bakıp ona göre alayım diye ama maalesef yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

n11 222 tl hediye kupon verdi bu telefonu alacağım acaba hangi rengini almalıyım. (teknoloji mağzalarında bulamadım bakıp ona göre alayım diye ama maalesef yok )

Beyazını görmedim bende siyah rengi var gayet güzel duruyor dikkat çekici

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

quote:

Orijinalden alıntı: mhmet005

İyi günler. P6'dan P7'ye geçiş yaptım. P7 için köşe alüminyum kılıflar var kullanılabilir mi? Aksesuar ve kılıf hakkında önerileriz var mı ? teşekkür ederim.

Kapaklı kılıf önermem ben slikon kılıf kullanıyorum on tarafda 5liraya ekran koruyucu aldım memnunum

köşeli metal bumperlerden aldım çok hoş duruyo. P6'da silikon kılıf kullanıyodum P7'nin aksesuarları daha güzel çeşit bol
  • B138SP01 versiyonuma guncelledim telefonu. ama b122 uzerine tanimam sarj olayini :))

• Bu telefonda ekran görüntü fotosu nasıl çekiliyor bi türlü be beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Bu telefonda ekran görüntü fotosu nasıl çekiliyor bi türlü be beceremedim

yukarıdan bildirim ekranını indir, orada göreceksin ekran görüntüsü diye.
  • s.a hayırlı günler emui 3.0 beta çıktı kullanan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

s.a hayırlı günler emui 3.0 beta çıktı kullanan varmı acaba ?

Uluslararası versiyona çıkmadığı için pek kullanan yok şimdilik. Bize de çıksın, kullanırız.
  • uluslar arası derken çoklu dil varmış galiba xda okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

uluslar arası derken çoklu dil varmış galiba xda okudum

Var var.
    Siz biraz daha araştırın XDA'yı. OTA gelince ilk tecrübe edenlerden olup bize yardım edersiniz.
  • Şu an b133sp01 sürümünü kullananlar OTA ile beta Emui 3.0 alabiliyor. - Beta sürümü -

B136 veya 122 vb. kullanıyorsanız b133sp1 sürümüne geçebilirsiniz.
  • P7 almayi dusunuyorum yalniz sanal tuslar beni dusunduruyor ekranda olmasi cok rahatsiz ediyor mu can sıkıcı bi durum mudur bugune kadar hep kapasitif tuslu olan telefon kullandim o yuzden soruyorum

• ben 2 gündür kullanıyorum gayet güzel hiç bir hata yok şuan için şarjda iyi gidiyor
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben de Huawei Ascend P10 almış bulunarak bu gruba dahil olmuş oldum.

Siyah renkli modeli tercih ettim, bu telefonu seçmemde pilinin 2500 mAh olması, full hd ekran 5 inch, Gorilla Glass3 cam, aluminyum çerçeve ve premium dizayna sahip olması, 6.5 mm incelik (iphone 6'dan ince !) ve 8 mp on/13 mp arka kamera etkili oldu.

3 haftadır telefon araştırıyorum, iyi telefon olarak lanse edilen birçok modelde sorunlar mevcut, diğer sayfaları okuyan arkadaşlar da muhakkak denk gelmişlerdir.

Ancak Huawei P7 de inanın ekran görüntü kalitesi ve kamera çok çok iyi...

Kasa çok kaliteli, ele tam oturuyor. Bu telefon 5.5 inch olsa almazdım muhtemelen. İyi ki 5 inch üretilmiş.

Kendi fiyat aralığında bu cihazdan daha iyi bir cihazın olduğunu düşünmüyorum, çevremde de daha iyi telefon alternatifleri sunanların söyledikleri markalar ile Huawei arasında en az 400-500 TL fiyat farkı var. Bunu da unutmamak lazım.

• Suan b127 gorunuyor bende en son surum bu mu aldigimdan beri hic guncelleme gelmedi

• Burasi neden bu kadar sessiz

• arkadaşlar huawei ascend P7 alacakken oneplus one dikkatimi çekti ama garantisinin olmaması düşündürüyor. acaba ne tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.