Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün birşey keşfettim. Bir ara hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz diye sordum çünkü ben Avea kullanıyordum ve bana güncelleme gelmedi.Şimdi Vodafone a geçince kontrol ettim ve güncelleme geldi. 125 olan güncelleme.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Telefonu bugün iş arkadaşımdan htc Desire 816 verip aldım daha önce huawei p6 da kullanmıştım telefon hakkında ya bakınca 125 güncellemesinin yüklü olduğunu görüyorum en son güncellemesi bumudur? Birde bu tuşları nasıl gizleyebiliyorduk acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Güncelleme geldi. 125 ile biten.

Güncelleme geldi diyince bende yeni güncelleme falan sandım sevindim, tâki 125'i görene kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrusber

Baska bir basliga da yazmistim, buraya da kopyaliyorum P7 hakkinda yazdiklarimi.

Ascend P7'yi yaklasik 3 aydir kullaniyorum. Telefondan cok memnunum. Su ana kadar hicbir problemle karsilasmadim.

- Gorunus ve malzeme kalitesi olarak piyasadaki en iyi bir kac modelden birisi bence.
    Adi plastik degil, metal ve cam karisimi bir govdesi var.

- Bataryasi 3G'li haliyle 1 gunu cok rahat cikariyor su an icin. Sabah dolu sarjla evden ciktigimda aktif internet kullanimiyla
    bile aksami rahat cikariyorum. (Zaman gectikce bu sure azalacaktir ama bu tum telefonlarin ortak problemi)

- Iki kamerasi da cok cok iyi. Cok kaliteli fotograflar cektim aldigimdan bu yana.

- Menu kullaniminda vs. herhangi bir takilma, donma yasamadim su ana kadar. Hizi oldukca iyi.

- Oyun oynayan birisi degilim. Hic oyun yuklemedim telefona. O yuzden oyunlar icin performansi nasildir bilmiyorum.

- Yogun internet kullaniminda bile rahatsiz edici bir isinma sorunu ile karsilasmadim.

Kisacasi aldigima cok memnunum telefonu.

b122 mi kullaniyorsunuz yazilim surumu?

• iyi akşamlar bende vodofondan aldım p7 emui 3.0 kullanan varmı tüm modellere geldi sanırım p7-L10 modeline gelmedi sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

iyi akşamlar bende vodofondan aldım p7 emui 3.0 kullanan varmı tüm modellere geldi sanırım p7-L10 modeline gelmedi sadece

P7 L10 Vodafone a özel olduğundan sanırım böyle bir durum var gibi
  • evet B122
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

iyi akşamlar bende vodofondan aldım p7 emui 3.0 kullanan varmı tüm modellere geldi sanırım p7-L10 modeline gelmedi sadece

P7 L10 Vodafone a özel olduğundan sanırım böyle bir durum var gibi

Facebook emui sayfasında çok yakında p7-L10 için 3.0 geleceği yazıyor , ama ne kadar yakın acaba ???
  • P7-L10 Ascend P7'nin avrupa sürümünü ifade ediyor. Vodafone ile bir alakası yok
  • Arkadaşlar b122 ile b125 arasında çok fark varmı performans ve jarz anlaminda

• Herkese iyi forumlar, bir aydır araştırma yapıyorum bir çok model inceledim ama gerek bütçe gerekte amiral gemilerinin önümüzdeki senede bir özelliğinin kalnmayacağını dsündüğümden (64bit işlemciler uygulamalar Android L) 1-1.5 sene beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. g7 ve p7 arasında kaldım ama p7 inin sar değerinin çok yüksek oldugunu dusunuyorum bu yüzden önyargılıyım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek düşüncesini belirtecek herhangi biri varmıdır acaba ? Teşekkürler iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaşlar b122 ile b125 arasında çok fark varmı performans ve jarz anlaminda

Hiç bir fark olmadığını söyleyebilirim. Varsa da bile ben bir şey farketmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 4 Aralık 2014; 22:49:23 >
  • Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    Sar değerleri burada var, karşılaştırabilirsiniz.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-Ascend-P7,Huawei-Ascend-G7/phones/8428,8896?ft=2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

ben farkettim şarj ve bazen yasanan donmalar :) b122 romu lazim bana. b133 e guncelledim onu begenmedim. b122 versiyonunu yabanci siteler parayla satiyorlar. b125 donuyor bazen ve şarjı fazla harciyor rom yok piyasada. P6 olsaydi gunde 10 tane rom degistirirdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

quote:

ben farkettim şarj ve bazen yasanan donmalar :) b122 romu lazim bana. b133 e guncelledim onu begenmedim. b122 versiyonunu yabanci siteler parayla satiyorlar. b125 donuyor bazen ve şarjı fazla harciyor rom yok piyasada. P6 olsaydi gunde 10 tane rom degistirirdim :)

Telefonu 3 aydır kullanıyorum o donna olayı birkez benim de başıma geldi internetten çıkarken ama çok hızlı davranmistim belkide telefon hızıma yetisemedi onun dışında siz böyle söyleyince b122 de kalayım ozaman telden memnunum şimdilik hatta sadece lollipop gelirse güncelerim

• Hangi klavyeyi kullaniyorsunuz telefonun ben huawei nin kendi klavyesini kullanıyorum g7 forumunda bazıları huawei nin klavyesi kasıyor falan demiş geç algilamadan bahsetmişler ben p7 de böyleli sorunla şimdilik krsilasmadim bence beyaz renk klavye daha şık duruyor özellikle telefonlu beyaz renk olanlar icin

• Arkadaşlar p6 kullanırken sanal tuşları gizleyebiliyordum p7 de bunu nasıl yapabilirim?

• bende p7 b136 kullanıyorum rom olarak yeni çıkan
  • quote:

Hangi klavyeyi kullaniyorsunuz telefonun ben huawei nin kendi klavyesini kullanıyorum g7 forumunda bazıları huawei nin klavyesi kasıyor falan demiş geç algilamadan bahsetmişler ben p7 de böyleli sorunla şimdilik krsilasmadim bence beyaz renk klavye daha şık duruyor özellikle telefonlu beyaz renk olanlar icin

G7 de malesef kendi klavyesi kasiyor. Sebebi 64 bit islemci ile ilgili olabilir. Ancak o da cok güc harciyor. Telefon uyari verdi 18mah harcamis. Yanliz kasma yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

quote:

Telefonu 3 aydır kullanıyorum o donna olayı birkez benim de başıma geldi internetten çıkarken ama çok hızlı davranmistim belkide telefon hızıma yetisemedi onun dışında siz böyle söyleyince b122 de kalayım ozaman telden memnunum şimdilik hatta sadece lollipop gelirse güncelerim

aynen b122 yi kullanmaya devam edin derim. b125 e geçtim ben şarj çabuk bitiyor anlam veremiyorum açıkcası. b122 versiyonuda yabancı sitelerde parayla satılıyor tuhaf

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.