Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

quote:

b133 den b122 ye nasil gecis yapabilirim hic begenmedim acikcasi.

Ne gibi bir farklılık vardı ? Neyini beğenmedin mesela ?

b122 ye gore sarji daha az gidiyor. biraz daha kullanayim ondan sonra yine boyle devam ederse mecburen gecis yapacagim. b122 de ram kullanimi daha azdi b133 e nazaran.(rog aktif)

Bahsettiğin bu sıkıntıları xda forumlarında da okumuştum. Bu nedenle geçiş yapıp yapmamak arasında kararsızdım. Sende aynı şeylerden şikayetçisin madem geçiş yapmamakta fayda var.

Şu anda xda'da B138 romu konuşuluyor onu takip ediyorum. Bakalım o nasıl çıkacak.

b138 olmuyor herhalde bizim cihazlara? b122 kullananlar kullanmaya devam etsin. umarım b133 ü nasıl yüklediysem aynı şekilde geri dönüşü vardır b122 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisi olan varmi huaweinin sitesinden indirdigim partlı b122 yi nasil kuracagimiz hakkinda

• quote:

bilgisi olan varmi huaweinin sitesinden indirdigim partlı b122 yi nasil kuracagimiz hakkinda

için yazıyor aslında nasıl kuracağın , ilk önce part 1'i hafıza kartına at o kurulacakmış , daha sonra part 2'yi hafıza kartına atıp onu kuracakmışsın ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

bilgisi olan varmi huaweinin sitesinden indirdigim partlı b122 yi nasil kuracagimiz hakkinda

için yazıyor aslında nasıl kuracağın , ilk önce part 1'i hafıza kartına at o kurulacakmış , daha sonra part 2'yi hafıza kartına atıp onu kuracakmışsın ,

bilgiler siliniyor yaziyor icindeki dosyada. yerel guncelleme ile silinmiyor benim bildigim oyle.

• Huawei Ascend P7 kullanan arkadaşlarımıza birşey sormak istiyorum;
    Telefona Deer Hunter 2014 (DH 2014)yükleyebilirmisiniz?
    Çünkü bu oyun cihazın ekran kalitesini en iyi ölçenlerden biri.
    Cevap verirseniz memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa35

hem igo hem sygic yüklü ikisinide kullanıyorum. mükemmel

Sizdeki İgo nun sys sini gönderebilir misiniz malum bende çalıştırdık dan sonra hata verip devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lfkaya -- 17 Kasım 2014; 10:15:15 >
  • Bugün dikkat ettimde arka kamera lensini çizmişim , Allah'tan fotoğraf çekerken sıkıntı çıkmıyor , Bu gidişle daha çok çizerim ben bu telefonu , buna kılıf falan alsak nasıl olur acaba, hiç de sevmem kılıf kullanmayı ama ne yapacam bilmiyorum?
    Şöyle bir kılıf alsam , nasıl duruyor bu ?

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:
  • Kilif konusunda mobilcadde.com u tavsiye ederim saglam site ve cok cesit var

• Neden burada hiç hareket yok.
  • iyi akşamlar arkadaşlar bende vodofondan aldım p7 xda sitelerinde emui 3.0 çıktı linkleri var acaba kullanan varmı ? teşkler
  • quote:

Neden burada hiç hareket yok.

P6 kadar tutulmadı herhalde fiyatından dolayı. P6 nın konusuna bak bi istersen sayfalarca yorum var :)
    Ascend G7 geldi. Yakında Mate 7 de gelir. Bu arada G7, Emui 3.0 arayüzüyle çıkmış.

P7 yi unuttular herhalde... Birde ben yazılım güncellemesi yaptım b133e. Ama sanki telefon fazla ısınıyor gibi..
    G7 de iyi olmuş ama köşeli telefonlar ilk tercihim P6 ve P7 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadasdf

iyi akşamlar arkadaşlar bende vodofondan aldım p7 xda sitelerinde emui 3.0 çıktı linkleri var acaba kullanan varmı ? teşkler

link atarmısınız bakalım
  • Evet G7 samsung iphone kırması gibi olmuş.

• Arkadaşlar p7 almayı düşünüyorum da, yorumlarınızı alabilir miyim?
    Başlık şurada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_99683789/tm.htm

Teşekkürler.
  • http://besttopics.net/link/154497_q-amp-a-rom-testport-emui-3-0-huawei-p7-l10-c00b604 burda sanki p7 L-10 için yapmışlar ama nasıl güvenilirmi bilmiom
  • quote:

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar bende vodofondan aldım p7 xda sitelerinde emui 3.0 çıktı linkleri var acaba kullanan varmı ? teşkler

link atarmısınız bakalım

xda forumlarda dolanan Emui 3.0 konu ve linklerinin hiç birisi L-10 sürümü ile uyumlu değil. Yüklemeyi falan denemeyin telefonun brick olma riski var.
  • quote:

quote:

quote:

link atarmısınız bakalım

xda forumlarda dolanan Emui 3.0 konu ve linklerinin hiç birisi L-10 sürümü ile uyumlu değil. Yüklemeyi falan denemeyin telefonun brick olma riski var.

P6 emui 3.0 aldi. P7 icin beklemedeyiz....

B126 guncellemesini yukluyip kullanan varmi aranizda acaba? P6 konusu daha aktif valla p7 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 24 Kasım 2014; 23:36:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

link atarmısınız bakalım

P6 emui 3.0 aldi. P7 icin beklemedeyiz....

B126 guncellemesini yukluyip kullanan varmi aranizda acaba? P6 konusu daha aktif valla p7 den

Bu güncelleme OTA olarak mı gelmiş , yoksa bir yerden indirip mi kuruluyor...
    P7 için 25 kasımda resmi 3.0 çıkacağını okumuştum biryerde

• evet bende duydum ama hiçbirşey yok ortalıkta
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.